Şimdi Ara

MuOnLiNeDesTek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • psychic-doom oynuyan herkez yardım ve destek isteyenlr buyrun ...

M.S.N =izzy.gm@hotmail.com

http://genchackerlar.com/forum/forumdisplay.php?f=204
  • ArkadaşLar .. Sitemizden bi arkadaş GüzeL bi tanıtım Yapmış ama burda poLamie girtmeye gerek yok..

Siteyi gerçekten DESTEK amacıyLa açtık girip bakarsanız Forumdan üye oLmadan D ayararLanabiLiyorsunuz..

yapmak istedikLerimiz..

1- Mu Online Korede doğmuş oLsa da.. Webzen babadan sonra Turkiye geLsin akLa istedik..

2- Tr Mu onLine ( Sözde ) ServerLar oKadar arttı ki .. Bu adminLerin Forumlardan Okuyarak KurdukLarı serverLar ne kadar kaLıcı ve sağLıkLı oLur??

3- siteismi.com/mu-online/ oLması ayrı bişey.. site isminin MuOnline oLması ayrı bişey.. Amacımız ortada Hedefimiz beLLi yane..

4- Bir Toplistimiz HazırLanıyor.. serverlist.muonlinedestek.com Buraya Exp ye göre KategoriLere ayrıLmış serverLarı ListeLemek istiyoruz..

5- sitemize bi de portaL hazırLıyoruz..www.muonlinedestek.com/index.php bitince ana sayfa burası OLcak..

Şu Anda Tasarım ve gerekLi düzenLemeLer bitmediği için pek yazamıyoruz ama en geneL konular var... site tam anlamıyLa hazırLandıktan sonra Boş böLüm kaLmicak..

----------------------------------------------------

Siteyi KaraLicak bişey buLabiLirseniz Buyrun meydan açık ELeştiriLere açığız ama haksız yere KaraLanacak bi site açmadık açmayız da..

Bu Arada GörüşLeriniz için Teşekkürler..

Biz En büyük onLine oyunLar içiN Ayrı Ayrı sonra da hepsini kapsicak ve hepsi bir birine bağLı oLcak bi portaL hazırLamaya çaLışıyoruz .. Mu Online bitsin.. Knight o bitsin SRO o da bitsin Ogame O da bitsin Lineage.. gibi..

BunLar için de sağLam ekipLer Lazım..

Mu onLine için Gayet sağLam adamLarımız var .. ( SözLe değiL yaptıkLarımızı sergiLeyerek hava atıyoruz) bu da Hakkımız..!!

noT: Bu onLine Oyun Destek siteLeri Zincirine katıLmak isteyen ekipLer bizimLe irtibata geçeniLirLer.. çok şey yapmak istiorz bu konuda...

------

ayrıca iLk defa yapmıyoruz bu işi..

Kingmu DiaLogMu gibi serverLarın iLk KuruLumLarını kendim bizzat Yaptım..

----> http://serverlist.muonlinedestek.com
    ----> http://www.muonlinedestek.com/forum

-------------------------------------------------------------

• tufan yalan işler bunlar !! Kingmu da oynadım Dialogmu da ayrıca Dialog mu nun kurucusu kirwe <BEKIR> dir . Kingmunun ise Sansar arkadasımızdır . Böle boş siteler acarken göze girmeye calısmayın !!

www.muonlineportal.net.tc
    Mu Online`nin türkiyede tek adresi ! tek geciyoruz
  • Sewgili KRISTOFIR Tufan'in Dilaog Mu'ya yaptigi yardimi kendi gozlerimle reel olarak sahit oldum ayrica neye dayanarak bunu soyluyorsun anlamis deilim adi gecen serverlerde bi yetkin felan mi wardi eger yoksa bu kadar kesin konusmana gerek yok die dusnuyorum....
  • Hayır Yardım feLan değiL..

Bekir e SorabiLirsiniz.. Sağdır kendisi DiaLogu Ben Kurdum.. iLk resetLenene Kaadar biLe Site adminLiğim vardı.. ResetLendikten sonra hem Kirve işi öğrendi hem de ben iLgiLenemedim ve yoLLar ayrıLdı.. Sonradan Aramız bozuLmuş oLsa biLe harby adamdır sorun soyLer..

Kingmuya geLince.. Sansar Devrettikten sonra KuruLumu iLk ben yaptım Reso işi öğrenince onu da bıraktım..

Kapanıncaya kadar biLe YetkiLerim istediğim an vardı..!

Biz Destek için Burdayız Bizi tanıyan Tanıyo.. Free Hostta Açacak Kadar Önemsiz Bu iş Sizin için ..

Biz Önem verdiğimiz için emek ve para verdik bu işe..

KarşıLık bizim İçin yapacağımız Hizmetin Mükafatıdır.. karşıLığını Kendimizi IspatLadıktan sonra muhakakki aLırız..

Biz ŞimdiLİk sadece Bize düşei yapıyoruz...

TeşekkürLer..

• Öncelikle Hayırlı Olsun
    kopyala yapıştır la ordan burdan alıntı ile destek vecerecekseniz bence hiç başlamayın kendinize ait dokumanlar resimli olursa daha iyi olur bu tarzda olursa siteniz gayet guzel olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B0ZKURT -- 18 Eylül 2007; 11:59:19 >
  • Bazen kelimeler kifayesiz kalınca smileler devreye girer...

$
    $
  • hayırlı olsn
  • yeni bi foruma ne gerenk war koskoca DH war burda burdada herkes birbirine yardımcı oluyo yeterince ,ama eğer sizin forumda itemlere +20 basmak gibi bilinmeyen şeyler öğretçekseniz neden olmasın
  • +20 he
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..::LEGEND::..

Arkadaşlar,
    öncelikle belirtmek isterimki msnden yayılan MuMaster TeaM'le ortak olacak haberleri kesinlikle yalandır...MuMaster TeaM'e admini tarafından teklif gelmiş fakat Hurricane arkadaşımız kabul etmemiştir.Gereksiz şeyler yazıp 2 tarafıda kırmayalım çünki bu işi biliyorsa zaman içinde gösterecektir.Umarım Alıntısız site olur.Başta söylediğimiz gibi MuMaster TeaM olarak bu sitede hiçbir ortaklık yoktur.

Kolay Gelsin

olsada olmasada bize ne biz ne yapalim senini ortakligini Hay be başimiza taş düşecek
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.