quote:Orjinalden alıntı: Method Man bölüm yetkilisinin bu topici silmesi lazım. açılan 158.topic aynı serverın. |ı N3SRi ı| Adlı Üye Bu Kullanıcı Adıyla Sadece 2. Kez Mu Online TR Adın Bir Konu Açmış. Diğer Konusu Kilitli Buradan Devam Edebilirler.
quote:bölüm yetkilisinin bu topici silmesi lazım. açılan 158.topic aynı serverın. dier 157 tane topiciqi qöstersene !
quote:Orjinalden alıntı: .KsKCeLLaT.! kRdesm Patch ındıRdım ben aMa Oyuna qıRmeden dC veRıo Yanı seRveR geLmeden dC YarDım edeRmısınz
s3s2 olmasi demek s3s2 olan tüm serveri girebilirsin anlamina gelmemekte tir ( pach kullanarak ) dc- yada benzeri sorunlar yaşarsin ah kota sorunu olmasa En güzeli girdigin serverin yapmiş oldugu full cilintlen girmek herseyi daha ii görebilir tam verim alabilirsin
kim böyLe bi açıkLma yaptı Bizim VPS biraz sorunLu dewamLı sorun verior Netdirekten iLqiLeniyorLar açıLdıqı zaman buraya yazacam BiLip biLmeden kapndı diye yorum yapmayın
quote:Orjinalden alıntı: BoldMg Bu Servera Benim Gibi Bir Player Lazım Rankinge Bak 1.18 ResetHareketlilik Lazım Biraz O eskidendi artık birincinin(Yani benim:D) 30 küsür reseti var :):)
quote:Orjinalden alıntı: Magic_Lord quote:Orjinalden alıntı: BoldMg Bu Servera Benim Gibi Bir Player Lazım Rankinge Bak 1.18 ResetHareketlilik Lazım Biraz O eskidendi artık birincinin(Yani benim:D) 30 küsür reseti var :):) Kac Günde Attın 30 Reseti