Şimdi Ara

MuPier YAKIN BİR SÜRE İÇİNDE AKTİF OLACAKTIR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • HayirLi OLsn...
  • 64mb pacht mi olur be :S
  • Mu Oynamayalı Cok Oldu Bu Vote Sitesine Atıyor Veriyoruz Siteye Giremedik Bi Http://MuPier.Sytes.Net 'e
  • daha kücük bi pacth koyunda girelim bizde!
  • hyRLı oLsn Tolqa
  • quote:

|PaKo|

Hayırlı Olsun Sarap Lari +15 yap bara koy İçmeye gelecem açtiginda az lorencia bari dagitayim bide elf solier leri çogalt barda voll paralari senden

• quote:

Orjinalden alıntı: EfsaneMu

quote:

|PaKo|

Hayırlı Olsun Sarap Lari +15 yap bara koy İçmeye gelecem açtiginda az lorencia bari dagitayim bide elf solier leri çogalt barda voll paralari senden

+15 Olursa İlk İçkin Benden

• Server yapmışız Tolga..Yakışır..Hayırlı olsun =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: aMBaRGo

daha kücük bi pacth koyunda girelim bizde!
  • reset lwl : 500

bnm carin lwl i 403 de takildi buna bi care doktor :D
  • server buglari:
    reset lwl 500 yapilmis 400 den sonra lwller kilitlenme yapior
    raklion eventi yokh o mape girince cikamiosun
    yerde bugli itemler gozukuo hani gozukup alinamayanlar
    summoner 5k ene olmasina ragmen 1k wuruo cok garip
    blood castle calismio basladiginda atio seni
    chaos castle devil square denemedim onlarinda calisip calismadigi malum
    shoplar cok dandik bi shopta +15 item satilio XDXD
    /move komudunu ben calistiramadim
    anti hack sistem kurulmaya calismis hata werip duro sw cekmeden hic bisi yapilmio
    dark elf yani lwl3 olma gorev canavarlari lorendeki canavar gibi gozukuo ama aslinda dark elf
    mor potlar R tusuna gelmio basmak icin
    vs. vs. bunlar duseltilirse kismen gusel olcak

site:
    sitede durmadan reklam cikio cok sinir bozucu neti kilitlio baazen
    durmadan vote penceresi acilio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inspiretr -- 20 Haziran 2009; 12:52:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Quess

Suraya Bak Adam Bir Server Tanıtımı Yapıyo Adamı Yerin Dibine Sokup Çıkartıyosunuz ... Bırakın Site Güzel Olsun , Çirkin Olsun Ne Önemi Var Çirkinsede Söyleme Bırak Adam Demek Bisey Biliyo Ki Öyle Yapmıs ... Türkiye'de Bunu Anlamak Güç Server Açıcak İnsan Anında Kötüleniyo , Destek Yok Sonrada Turkiye'de Neden MU Yok =) Çünkü Serverı Açanlara Destek Yok ..Özür Dilerim Çok Farklı Bi Muhabbete Geldim Ama Sinir Oldum Kusura Bakmayın .. Pako Yolun Açık Olsun .. ;)

ayakta alkislanir cok dogru yuzde 100 katiliorum

• -----reset lwl 500 yapilmis 400 den sonra lwller kilitlenme yapior-----
    bu bir bug degil yanlişlik düzeltildi lvl 400 zevkli farkli olsun die yapildi olmadi 400 oldu
    ----raklion eventi yokh o mape girince cikamiosun----
    raklion bos alaska burdan raklion geçiyorsun orda bazi yaratiklar var orda onlari kesiyorsun
    + normal season4 map bugu orda kilitleyip baska yere atar gidemesin hiç bir yeri rakliondan cıkıyorsun sadece swic yapman gerekio yani oranin bir gorevi var onu yapmadan cıkamasin text yabanci oldugu için anlamiyorsun kosede cıkan yaziyi :) bug degil
    raklionevent gm yada admin tarafindan başlatilabilir de -/raklionstart komutu iLe season4 muserver çok iyi bilmiyor olabilir yada devamli kontrol içinde olamaz pako gibi biri eglence adamidir bunu hor gorecen
    -----yerde bugli itemler gozukuo hani gozukup alinamayanlar ----
    + item yada ex benzeri item dir bunlari alamasin onu her yeri atar ayarlamk gerek oda bir bug degil sen kesipde düşmüyor yani saten stadiuma git gorursun alamazsin Season2 den season 4 kdr vardir bu düşen alinmayan itemler:) no bug
    -------summoner 5k ene olmasina ragmen 1k wuruo cok garip-------
    summor doğru olabilir bazi sorunlar var evet 7.04.02 bc ye giremiyordu belli skillerde yapar o 1 k vurmayi onuda onda degil bizlerde bizde düzeltemedik demekki bizi verenlerde düzeltemedi
    sonuçta para vermeden aliyoruz dosyalari hor gör kadi kısmındada olur bunlar :)
    -------blod castle calismio basladiginda atio seni -------
    bunu denicem bişi diyemicem karektere has olabilir her karekterde yapmasi gerek daha muonlinede denemede olan bir files 7.09.00 ögrendik
    ------chaos castle devil square denemedim onlarinda calisip calismadigi malum-----
    bunda sorun olmamasi gerek çunku denemlerimde tüm karekterler giriyordu bc olayi olabilir ama bunda olamaz
    [--------shoplar cok dandik bi shopta +15 item satilio XDXD-------
    Pako yani serveri kasar yada kasmasin shop istedigi gibi koyar bende ex shop yaptim pako eglence adami
    ona bir söz diyemesin o adam forumun en iyi fun serverini yonetmiş adam + onuda gecelim server sahibi bi sistem yapar beyenen player kasar beyenmeyen kasmaz
    ------]sitede durmadan reklam cikio cok sinir bozucu neti kilitlio baazen -----
    adam reklamdan kazanacak demekki buda normal renk meselesi
    ------move komudunu ben calistiramadim --------]
    M Harfini süs olsun die yapmadilar 97 serverlar duru hala
    ------anti hack sistem kurulmaya calismis hata werip duro sw cekmeden hic bisi yapilmio ------
    main özeligi yapacak bişi yok
    ------dark elf yani lwl3 olma gorev canavarlari lorendeki canavar gibi gozukuo ama aslinda dark elf-------
    clientle alakli sadece pach mi kullandin kullandigin client yada pako monsterleri kariştirdi bişiler yaparken yad akullandigin clientten kaynaklanmasi gerek yanliş bilmiyorsam
    ------mor potlar R tusuna gelmio basmak icin-----
    client de hata olabilir belki ben denedim aliyor çünkü
    -------vs. vs. bunlar duseltilirse kismen gusel olcak------
    Olabilir

Tamam dir açiklama yeterlidir sana işallah
    Hepimiz sırt sırta verip çözecegiz Bazi server sahipleri ile bir çalişiyoruz hepimizde
    elimizden geldigi kdr çözmeye çalişiyoruz temel bilgilerimiz kesik kaliyor ve imkanlar
    bu işi yapmak için anliyorsun ama hepside olur genel olarak files güzel
    sistemi bilemem o da server sahibini kalmiş o nasil isterse oyle sunar player beyenirse oynar beyenmese bb der gider başkasina

• yeni buglarXD

lwl3 olmana ragmen lwl3 kanatari giyemiyorsun

bide servera summonerla basladim 4 resden sonra SQL bk ya cevirdi charimi XD

bide admin guild war komutunu atarsa hic fen olmaz

dun rakliona girmeye calisdim oyun kapandi siteden loren warpla duseldi

sitede lwl3 adamlar yok mesela rankinde araken lwl3 leri gormuo summoner dahil

GUSel yanlari:

lorenin tam ortasinda kasma yeri war XD

sms ile donate

arenada spot bol baska mapde yok ama :(

kantru eventi calisio

castle siegeyide calisir gomek istioruz
  • server kapanmis yok bole bisi :s s3e2 olmus :S
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.