Şimdi Ara

MURAT 124 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
5.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: set

Elbetteki tofaşın bu kadar çok satmasının nedeni servis ve parça ucuzluğudur...

Evet Ben Tofaş ın Yedek Parça Bayiliğini Yapıyorum Eskişehirde Gerçekten Çok Ucuz Herşey
  • ANKARADA OTURUYORSAN SUBAYEVLERİ ORHAN GALERİDE Bİ TANE VAR MAVİ DERİ KOLTUK ORJİNAL PARÇALARI TAKILMIŞ FULL ARABA 75 MODEL 5,000YTL YE BIRAKTI BUNDAN 2 AY ÖNCE ........
  • ben arabayi buldum saolun arkadaslar 1800 ytl beyaz renktye kredi kartina taksitle gungoren de yalniz icine tukuriyim banka borcunun zamanina denk geldi bakalim 15 gun icerisinde satilmassa iyidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: By PaCHa

ben arabayi buldum saolun arkadaslar 1800 ytl beyaz renktye kredi kartina taksitle gungoren de yalniz icine tukuriyim banka borcunun zamanina denk geldi bakalim 15 gun icerisinde satilmassa iyidir.

İNŞALLAH ALIRSIN ARABANI BİRDE ARABAYI MODİFİYE FİLAN MI YAPICAKSINIZ?
  • Aslında hiç sevmezdim 124 lerin tipini. birgun istemeden 124 sahibi oldum(2004) yılında. Arabayı sevmediğim için satmayı düşündüm. Tam 2. elin en durgun zamanlarında, arabanın mudalilleri kalmadığı için o dönem satamadım. Sonra kullandıkça arabaya aşık oldum. Çok garip bir duygu. Şimdi arabayı ömür boyu satmama kararı aldım. Modifiyesi kolay bütün parçalar 2000 yılına kadar üretilmiş olan doğan şahin serisiyle bir şekilde uyumlu. Aslında 124 sevenler ile irtibat kurabilsek bir fun site açabiliriz.

Tasarım ve italyan üretimi 1966 modeldir. Türkiyedeki üretim yılları 71-76 sanıyorum. Başta fiat olmak üzere tofaş, lada, seat tarafından üretilmiştir. Lada marka 124 ler ülkelerinde çok daha popiler hala.
  • benim buldugum araba beyaz renkte icine beyaz deri koltuklar yerlestiricem on ve arka koltuklar. araba zaten yeni boyanmis.tamponlari orjinal hali ile kalacak..nikelajli korkuluklarin yenisi ni taktirmayi dusunuyorum. biirde lastiklerine eski cannt kapaklarini taktircam hani su tencere kapagi gibi olanlardan tamamiyle klasik oto goruntusu vericem motorunda bi kac iyilestirme yapicam zaten ben o arabayi alsam haftada tas catlasa 50 km yol yapariim..

birde sunu soyliyim bu arabalari pavyon gibi renklendirenlere aacaip uyuz oluyorum icine mavi kirmizi isik kouyuyorlar.
  • iç görünümü çok iyi modernize edilmiş bir 124...

MURAT 124

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esertac -- 17 Şubat 2007; 16:28:48 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.