Şimdi Ara

Murat 131 Enzo Ferrari ediyşın :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 87 Model Murat 131 Doğan arabaya sahip oldum sonunda. Araba sürme konusunda biraz acemi olduğumdan çok pahallı bi modele ihtiyaç duymadım. -ki görev yaptığım ilçe için yeterde artar bile.

Neyse konumuza dönelim, bu araç için 300-350 Lira arası mp3 ve müzik CD'si dinleyebileceğim Orta seviye bir sistem istiyorum. Öncelikle araçtaki akü yeni değişti ama çakmak girişi arızalı olduğundan tranmitter kullanamıyorum. Ön kapıdaki hoparlörler patlak rezil bi halde. Arka camdakiler de aynı şekilde. Ses Sistemi olarak önereceğiniz ne varsa hoparlörler ile cihazda dahil birlikte marka olarak verebilirseniz daha memnun olacağım

Not: Gözünüzü seviyim "o arabaya 350 liralık sistem alıp napacan sat gitsin" türevi mesajlar atmayın. Cehaletimiz sebebiyle forum mantalitesi içinde bilgi almak için burdayım.

• önceLikLe hayırLı uğurLu oLsun benimde su sıraLar akLımda oLan birsey 131 aLmak
    neyse konuya döneLim çakmakLık türü cihazLarı önermiyorum ses kaLitesini düşürür cızırtıLı müzik dinLersin o yüzden ucuz yoLLu bi teyp daha mantıkLı oLur bütceyi göz önüne aLırsak ;
    teyp = jameson js 5000 usb mmc cd radyo caLar orta derecede isini görecek bi teyp 150-200 tL arası
    ovaL = temiz net bi ses istiyosan pioneer ts-a6993s kuLLanıyorum ve memnunum 120-150 tL arası
    amfi de istiyorsan eğer jamesonun usa 505 ses amfisini aLabiLirsin 150 tL civarı jamesonun iyi amfiLerindendir iLerde woofer aLırsan bu amfiyLe hem wooferi hem ovaLLeri besLeyebiLirsin
  • Saolun teşekkür ederim. Allah size daha iyilerini nasip etsin.
    Yalnız cehaletimi mazur görün ama amfi dediğiniz şu arka camın önündeki büyük hoparlörler mi oluyo ? Woofersız olsa ya da olmasa çok farkeder mi ?
  • Sanırım siz bildiğiniz herşeyi yanlış biliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

Sanırım siz bildiğiniz herşeyi yanlış biliyorsunuz.

+1

mustang hakLı bence siz hic montajına faLan karısmadan dediğim ürünLeri aLın biLen birinede montaj yaptırın
    teyp + ovaL yani hoparLör aLın (pioneer)
  • " Sanırım siz bildiğiniz herşeyi yanlış biliyorsunuz. " doğru bir cümle olsada açıklama yapma gereği hissettim. Zaten bilmediklerim için forumda bulunuyor ve cevap arıyorum arkadaşlar. Yardımlarınız için teşekkür ediyorum.

Profesyonel bir ekiple 640 liraya anlaştım. Taksit de yapacaklar.

Sistemim
    Pioneer 3250
    Pioneer 6993s 460 Watt - ( churchill_qkhan tavsiyesi ile )
    Siearra Anfi
    Ön kapılar içinde yine tercihim pioneer.

Bütçe biraz arttı ama taksit olayı güzel oldu. Ayrıca kablo-bağlantı da yine ekibe ait.

Tekrar teşekkür ederim yardımlarınız için.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 15 Nisan 2011; 20:00:11 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cadence_fxs -- 15 Nisan 2011; 21:26:11 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 15 Nisan 2011; 20:01:03 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cadence_fxs -- 15 Nisan 2011; 21:25:57 >
  • Aslında kaliteli bi kasetçalar alabilirsin 2. el çok temiz güçlü ucuz var 200TL verdiğinde en kralını alırsın ama 150 yeter sanırım teyp için hoparlörlerde arka camın oraya oval koymak lazım onu 0 almalısın çünkü sahtesi var bozuk satabilirler fılan MustangGT39 sana yardımcı olabilir benden bu kadar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.