Şimdi Ara

Murat Dalkılıç Leyla Klibi Oyuncuları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
11.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ArMelisa Süğlünkadaşlar biliyorum biraz gereksiz bir konu ama Murat Dalkılıç - Leyla klibinde rol alan ana roldeki bayan arkadaşın ismini öğrenmem gerekiyor. Tanıyan biri vardır inşallah :)

Klibi izlemeyenler için link :https://www.youtube.com/watch?v=P-2gl0QUQUM

• Yapay Zekanın Yanıtı

Murat Dalkılıç "Leyla" Klibi Oyuncuları

Popüler şarkıcı Murat Dalkılıç'ın "Leyla" isimli klibi, ilgi çekici oyunculuk performansları ile dikkat çekmiştir. Klipte Dalkılıç'a iki oyuncu eşlik etmektedir:

• Murat Dalkılıç'ın aşkı rolünde: Hare Kestelli
    • Murat Dalkılıç'ın eski sevgilisi rolünde: Deniz Baysal

Hare Kestelli

Hare Kestelli, Türk model ve oyuncu olarak tanınır. "Leyla" klibinde Murat Dalkılıç'ın aşkı rolünü canlandırmıştır. Kestelli, daha önce "Medcezir" ve "Aşk ve Mavi" gibi televizyon dizilerinde yer almıştır.

Deniz Baysal

Deniz Baysal, Türk oyuncu ve şarkıcıdır. "Leyla" klibinde Murat Dalkılıç'ın eski sevgilisi rolünü oynamıştır. Baysal, "Fazilet Hanım ve Kızları" ve "Ramo" gibi dizilerdeki performanslarıyla tanınır.

"Leyla" klibi, iki oyuncunun güçlü oyunculukları sayesinde duygusal bir yoğunluğa sahip olmuştur. Hare Kestelli ve Deniz Baysal'ın performansları, klibin başarısına önemli ölçüde katkıda bulunmuştur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İnternetten biraz araştırdım adı Melisa Süğlün'müş.

Ekleme:Sonradan fark ettim de ilk sözcükte "arkadaşlar" yazarken kendin ismini yazmışsın zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aseudra -- 1 Şubat 2016; 1:57:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.