Geçmiş olsun hepinize bu IP bulmayı anlatıam sonra kah rolsun eMac Karolsun F klavie Kahrolsun HACKER'ler vedeee Kahrolsun PKK
bende can sıkıntısından cabal oynuyodum bi ara o oyun hem küçük pencerede hem de paralı hemde İĞRENÇÇÇÇ çok geçmiş olsun o kadar da kasmışsın sp biriktirmişin yazık olmus
partyden hackmiki nasıl yapmışki geçmiş olsun lwl 30dan sonra kimseyle friende ekleyip konuşmamak lazım
Bu acıyı yaşamayan elbete bilmez, anlamaz.Benim gibi.Ama eskiler derler ya;"Vardır her işte bir hayır." bu pencereden bak olaya.En azından seni rahatlatır.Bir şey daha bence hakkınıda aramaktan vazgeçme. Cabala bakacağım ama fırsatımda olamadı.İndirdim sadece account alcağım o kadar.
geçmiş olsun çok üzüldüm
geçmiş olsun çalan adamların da inş. başıa gelir de öğrenirler
cabala başlayanları Power Türk guildine bekleriz server mars
quote:
Orjinalden alıntı: Devilish_AngeL
bunlara ben Hacker değilde Hırsız diyorum.
Çünkü ikiside Emeklerini çalarlar.
Artı 5 milyar sevgili kardaşım..
Geçmiş olsun...
Geçmiş Olsun Allah Allah Ya Oyundan Tanıdıkları Birisini Nasıl Hackleyebiliyorlar ? Ozman Kimsenin Charı Güvende Değil
Geçmiş Olsun
Sağolun Arkadaşlar Mesajlarınız İçin Teşekkür Ederim Ayrıca
@300üb500
zaten kimseye kinimz yok giden charımız oldu zaten en kısa zamanda geri alıyoruz arkadaşlar burdan haberi veriyim istedim tekrar dönücez 0 dan bile olsa iyi oyunlar
quote:
Orjinalden alıntı: LenibLadeRs
geçmiş olsun bolelerin allah belasını versin
bela anma Allah nasıl biliyosa öle yapsın
adamlar ne güzel sen 80 lwl yak charı çok güçlü yap sonra bir i...gelsin çalsın charın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme