80 Lv Charımı Full İnt Yaptığım İçin Yakınıyorum Hybrid Yapıcam Kimse Karışamaz 20k mp olcağına 18k olsun 10k 11k hp olsun
Arkadaşım sen ndn kendini başkalarıyla kıyaslıyosun anlamadım bu bir oyun bu arada forumda zibidi çoğaldı. Artık sana yazılan yorumlara açık olucaksın.
tam bılmıyorum ama sen antakya'da mı oturuyorsun kasap_levo yu ınt kafede bırınde gormustum de blade dı sanırım
KARDEŞİM ŞİMDİ ADAMIN AZINI AÇTIRMA Bİ KERE GULL STR GLAVIE 55 LVL ÇAR SANA TEK KOYAR SEN FULL İNTİ ALIMIŞINDIR
quote:
Orjinalden alıntı: can9559_95
helal olsnnn spr olmuş bea kralsn kral ya bişi daha dicem neden ezik diyonuzki siz zamanında o lwllardan geçmedinizmi afedersiniz ama ezik lafını söliyerek kalite ve saygı çerçelerinizi belirtiyorsunuz sizin lwl yüksek olabilir ama oyundaki lwl dan beyin ıq düşünün oyununki sizden daha yüksek çıkacak ezik dienlere sölüyorm böle laflar sizin kalitenizi ve saygı çerçevenizi belirtiyorrren azından emek wermiş emek bence en önemlisi
Q__ Q helal olsn gzl char olmuş en azından emek wwermişsin,
hyr onlar daa 1x 2x de takiliorlar
tek soul luk işin var
quote:
Orjinalden alıntı: orionsguard
tek soul luk işin var
hahaha +1 (yada bir yatır batır)
quote:
Orjinalden alıntı: C_nedra
2.ci resimde sanki yetim gibi duruyo
kesinlikle katılıorum
ben 52 lvlım sana 4k damage i garanti ederim
quote:
Orjinalden alıntı: MeLaNKoLi@
Evet Ark. BaBeL Serverının Bir numaralı Charı Herkez Ona Hayran En Artistik FotoğrafLarı
NoT:Ezik Diyenller Kendilerine Baksınlar Benden 2 Lv Yüksek Olanları Rahat Alıyorum
O Bir Ezik İlerde Görüşürüz
kardeşsenin için hayırlısı olsun diyorum başka bişi demiyorum
Su chara eziq diyenlerin charının ss lerini görmek isterdim
inşallah olur
quote:
Orjinalden alıntı: EEDU
MeTeCiK,KuCuKaqa,KaSaP_Vevo mudur ne dir en iyi deiller metecik biraz iyi olabilir ama kucuk aqa pvp de gördüm bir int e soul spear ile 500,500 atıyodu toplam 1k bu adam iy imi sence yalan söylemiyorum
500 500 mü? iyi bak yanlış görmüş olma
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme