Şimdi Ara

MÜREKKEP PÜSKÜRTMELİ ÇOK İŞLEVLİ YAZICILAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yazıcı almayı düşünüyorum..Kullananlar cevap verirse mennun olurum.Sizce hangi marka çok işlevli(yazıcı faks,scanner) yazıcı fiat-performans açısından daha iyi..Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensarım -- 9 Aralık 2005, 0:12:06 >

• ben hp1410 kullanıyorum ve hem ucuz hemde benim için yeterince işlevli
  • Ben hp1315 kullanıyorum-kompak ve ev için ideal diyebilirim,
    yalnız kartuşları ne hikme ise çok çabuk tükeniyor.
    Bilmem bu tipteki diğer marka ve modellerdé de mi böyle? Sanırım üreticiler daha düşük kapasiteli
    kartuş takıyorlar-mesela HP için NO:57(17ml.) yerine NO.28(8ml.)kartuş ..........
  • Ya kartuşu da uzun giden ve dolum imkanı olan all in one var mı şöyle tuzlu olmayanlarından?
  • arkadaşlar kartuş olayı önemli.arkadaşın 80 ytl lik xeroxu vardı kartuşu bitti, yeni kartuşun fiyatı 60 ytl çıktı

dolum ise gördüğüm kadarıyla pek sağlıklı olmuyor.

eğer maddi durumun uygun ise en iyisi renkli lazer, değilse siyah beyaz lazer.bende hp2100 lazer var 5.5 senedir sorunsuz kullanıyorum.8000 sayfa basabiliyor bir tonerle.
  • ben Canon MP110 kullanıyorum bunun kartuşlarıda diğerlerine göre daha uygun fiyatlı ben gayet memnunum bir araştırmasını yap istersen..
  • ben de hp 1510 var
    kartuşlar biraz tuzlu bildigim kadarıyla; ama benim fikrim 1410 veya 1315 yerine 1510 tercih edilebilir diye düşünüyorum.

1315 ve 1410 kullanan arkadaslar lütfen yanlış anlamasın onlara bi şey demiyorum
    ( bu acıklamayı bazı arkadaşların bazen yanlış anlamasından ve agır ifadelerinden çekindiğim için yaptım affınıza sığınarak )
    bütçe meselesi sonuçta veya vb. sebepler.ama aralarında cok fazla fiyat farkı yok bildigim kadarıyla .

kartuşların dolumu oluyor mu bilmiyorum ama araştırıyorum.
    yeni kartuş fiyatları da 27 - 34 YTL arası değişiyor. bilgin olsun

• samsung'un 4100 modelini tavsiye etti haftasonu bi arkadaşım... Hoş makine toner fiyatları da gayet makulmuş...
  • teknosa da 99 ytl/12 taksit e lexmark satılıyor.. ancak kullanmadığım için bilmiyorum kartuş olayı nasıldır..!
  • hocam sakın lexmark alıp hata yapma piyasadaki en adi yazıcıdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: tazmaz00

teknosa da 99 ytl/12 taksit e lexmark satılıyor.. ancak kullanmadığım için bilmiyorum kartuş olayı nasıldır..!

Ben o modeli araştırmıştım aldığında içindeki kartuş normal kartuşunun %25'i kadar dolu geliyo, yeni kartuş da o makine kadar yada daha pahalı :)
  • bende hp 1510 aldım kartuşları hemen bitti..bunun sebebi makineyle gelen kartuşların içinde çok az mürekkep dolu oluyor birçok markada böyle şimdi...
  • olıvettı son modelını al lazer alcaksan lexmark 1010
  • ben hp 1315 kulanıyorum. 1 yıll olmak üzere.sorun yok....
  • Epson CX3650 kullanıyorum, performansından memonunum yalnız kartuşları doldurmaya gelmiyor yani kartuşlar bittiği vakit yeni bir set (70ytl sanırım) alman gerekiyor.
  • HP MÜŞTERİ DESTEK HATTIDA SÜPER.. BİR ŞEY DANIŞMAK İÇİN ARADIM ADAMLAR DAHA SONRA KENDİLERİ ARADI HALLETTİNİZMİ DİYE
    MAİLLER ATTILAR SÜPER İLGİLENİYORLAR.
    6 AYDIR KULLANIYORUM HP 1315 VERDİĞİM PARA HELAL OLSUN

EN ÖNEMLİSİ KARTUŞUNU HERKES DOLDURABİLİR..ÜSTTEN DELİĞİ VAR

1 LT HP PİGMENTLİ MÜREKKEP 35 YTL = 25 KERE FULL DOLUM YAPSAN (40ML) 1.4 YTL MALİYETİ VAR BİR KARTUŞUN

PİGMENTSİZ MÜREKKEP KULLANMAYIN

• epson stylus c65 kullanıyorum (en ucuzu) kaliteli kağıt koyarsan süper baskı alıyorsun onun için sakın fazla para verme...
  • Ben şimdi HP1410 kullanıyorum.Çokta memnun.Önceden elimde lexmark vardı oda iyiydi ama 2 sene içinde bozuldu.Ama 1410 fiyatına göre mütiş bi yazız.
  • Epson cx3650 alma da ne alırsan al.Hatta elinle yaz.Ben böyle rezil bir ürün görmedim.Renkli kartuş bitince,siyah da yazmıyor dolu olsa bile.her açışta Kendi kendine mürekkep temizliğimi yapıyor nedir,kendi mürekkebini bitiriyor.Ben zorunlumuyum mürekkep kurumasın diye her gün bir resim çıkarmaya?Zaten ilk aldım servise gönderdim bu yüzden.yeni kafa takıldı yine aynı.Atacam pencereden birgün.Mürekkep te 75 ytl.Dolmuyo da zaten.Hp den şaşmamak gerekir.
  • ben canon mp 150 kullanıyorum tavsiye ederim. kartuşları 16 ml. ama 20 ml ye kadar doluyor. diğerlerinin kartuşları çok küçük.fotoğraf baskısıda çok güzel.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.