Şimdi Ara

murkrow mu honchkrow mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • agalar bende a murkrow var taşla geliştirimmi yoksa kalsınmı

• Arkadaşım.Belki msn üzerinden chat yaptığın için böyle kalmıştır yazıların.Ama tonlarca hata var.Lütfen bunları daha az yapmaya çalış.Anlaman için,hataların:

agalar: Biz bir forumdayız.Genelde agalar,len,lan,ulan.. gibi kelimeleri kullanmayız.Kullansak bile şaka manasında kullanırız.Onun yerine arkadaşlar diyebilirsin.

Büyük harfle başlama:'Bende' diye başlayabilirsin

İmla kuralları:''Arkadaşlar,bende a. murkrow var,taşla geliştirimmi yoksa kalsınmı?'' Böyle yazabilirsin.

Soru eki:Her zaman ayrı yazılır. geliştirim mi gibi.

Saçma kısaltmalar.geliştirim mi======>geliştireyim mi?

Konu yetersizliği:Böyle birşey için konu açılmamalıdır.Çok küçük bir konu.Ayrıca değersiz.Daha hangi oyun olduğunu bile yazmamışsın.Bilgili arkadaşlara pm atabilirsin.

Konu ismi:Şuanda kullandığın konu ismi kıyaslamalar içindir.Yardım istiyorsan,Yardım gibi başlıklar yazabilirsin.

Tam olarak düzeltildiğinde,yani Türkçe olduğunda:

quote:

Merhaba arkadaşlar.Bende ancient murkrow var.Acaba geliştirsem mi diye düşünüyordum.Bu konuda size danışmak istedim.

olur.

Umarım bilgilendirici olmuştur.Bu hataları yapan 20'nin üzerinde arkadaşımız var.(Başta,CeFurkan Emin_43 gibi isimler geliyor)Lütfen hatalarınızı düzeltin.Birkaç defa daha olursa şikayet et butonuna basmamam gibi bir anlayış gösteremeyebilirim.

Sevgiler saygılar

• garlic-h

Niye bu kadar kastırdın kendini . Soruya cevap verseydin o kadar yazı yazmıssın ama boş ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur2266

garlic-h

Niye bu kadar kastırdın kendini . Soruya cevap verseydin o kadar yazı yazmıssın ama boş ...

Peki efendim.Forumu bırakalım,1 hafta sonra birden g'ler ve k'ler q oluverir.V'ler W olur.l'ler L olur.
    Soruya cevap veremem.Çünkü bana ancient murkrow'u sormuyor.Saçmalıyor.Boşsa eğer yazdıklarım 1,2 güne onun yazdıkları değişmez.Beni anlama nezaketini göstermediğin için teşekkürler.
  • Arkadaşın yazdığını anlamak için süper zekaya sahip olmak gerekmiyor . O yazdığını anlamıyorsan pokemondan anlamıyorsundur o zaman .

Boş mesajlarla konuları kirletme .

Sana imladan sorumlu yönetici yetkisimi verildi acaba çok merak ettim .

Birde adamı şikayet ederim diye tehdit ediyor ... Seni tutan yok benim gibi yap mesela. Ben seni bu konudaki ve diğer konudaki mesajların için şikayet ettim o kadar yazdığın kendini kastığın o mesaj silinecek ve diğer konudaki hakaretin içinse gereken neyse yapılacak. Bana cevap yazma ... Konu içeriğinden çıkıyoruz senin boş bilmişliğin yüzünden ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgü® -- 17 Ağustos 2010; 21:21:03 >
  • quote:

Arkadaşın yazdığını anlamak için süper zekaya sahip olmak gerekmiyor . O yazdığını anlamıyorsan pokemondan anlamıyorsundur o zaman .

Birde adamı şikayet ederim diye tehdit ediyor ... Seni tutan yok benim gibi yap mesela. Ben seni bu konudaki ve diğer konudaki mesajların için şikayet ettim o kadar yazdığın kendini kastığın o mesaj silinecek ve diğer konudaki hakaretin içinse gereken neyse yapılacak. Bana cevap yazma ... Konu içeriğinden çıkıyoruz senin boş bilmişliğin yüzünden ...

+ 1

Hadi diyelim forumda yanlış yazdım; senin türkçe defterini görmeyi çok isterdim.Bir gün Gaziantep'e gelirsen yanında türkçe deftereini de getir birlik yazım yanlışlarını tartışalım.Acaba karnende türkçe notun kaçtır?Bak kardeşim eğer çok istiyorsan şikayet et ya da konumu kirletme pm at.Senin yüzünden soruma cevap bile alamadım

• Hangisini daha çok seviyorsan o şekilde bırak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sağ ol. Honchcrow'a evrimleştirdim...
  • quote:

Arkadaşın yazdığını anlamak için süper zekaya sahip olmak gerekmiyor . O yazdığını anlamıyorsan pokemondan anlamıyorsundur o zaman .

Bence sen de sus.Adam çok haklı.Dilimizi katledenleri bu şekilde izlememeliyiz.Kuyruk acın varsa beni de garlic-h'yi de bloklayabilirsin.
    Sorunun cevabına geldiğimizde Honchkrow'a evrimleştir.

• PR0_BJK

Şu forumda kimseye düşman değilim ve kuyruk da acım yok . Dilini katledenlerle mücadele etmek istiyorsan orada şikayet butonu var onu kullanırsın dilin katlediliyor bahanesiyle girip konuları katledemessin . Artislik yapıp konuları kirletmeninde anlamı yok . Ayrıca güzel bir öneride bulunmussun iyi fikir sizin gibi çok bilmişleri anasının karnından bilgisayar ile fırlayanları engellemek gerekir zaten ( 15 yaşındasın fazla muhattab bile olmamalıyım zaten ergenlik hormonların patlama yapar falan sonra ... ). Boşa mesaj atma abisi blocklusun...
  • quote:

PR0_BJK

Şu forumda kimseye düşman değilim ve kuyruk da acım yok . Dilini katledenlerle mücadele etmek istiyorsan orada şikayet butonu var onu kullanırsın dilin katlediliyor bahanesiyle girip konuları katledemessin . Artislik yapıp konuları kirletmeninde anlamı yok . Ayrıca güzel bir öneride bulunmussun iyi fikir sizin gibi çok bilmişleri anasının karnından bilgisayar ile fırlayanları engellemek gerekir zaten ( 15 yaşındasın fazla muhattab bile olmamalıyım zaten ergenlik hormonların patlama yapar falan sonra ... ). Boşa mesaj atma abisi blocklusun...

Evet genelde 2 yaşında olan kişiler 15 yaşındakilerle konuşmaz
  • quote:

PR0_BJK

Tamam.
  • garlic-h Bana taş atmasan olmaz değil mi ? isteyen istediği gibi yazar.Burası edebiyat forumu değil bir oyunla alakalı bölüm bilmem anlatabildim mi ?.

ve en azından benim yaptığım hatalar emoların yaptığı gibi türkçeyi turqcheleştiren hatalar değil. ce-furkan'a da taş atmışsın.Ben bana attığın o taşı alır kafanı gözünü yararım anladın mı kapiş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emin_43

garlic-h Bana taş atmasan olmaz değil mi ? isteyen istediği gibi yazar.Burası edebiyat forumu değil bir oyunla alakalı bölüm bilmem anlatabildim mi ?.

ve en azından benim yaptığım hatalar emoların yaptığı gibi türkçeyi turqcheleştiren hatalar değil. ce-furkan'a da taş atmışsın.Ben bana attığın o taşı alır kafanı gözünü yararım anladın mı kapiş ?

Seni seviyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: garlic-h

quote:

Orijinalden alıntı: emin_43

garlic-h Bana taş atmasan olmaz değil mi ? isteyen istediği gibi yazar.Burası edebiyat forumu değil bir oyunla alakalı bölüm bilmem anlatabildim mi ?.

Seni seviyorum

• POKECİ :Geliştir bence.Geliştirmişsin iyi de yapmışsın.

garlic-h :Haklısın Hamza.Türkçeyi korumalıyız.Malum Türkiye'de değişmeyen şeyler arasında bir de o kaldı onu bari koruyun.

ozgur2266 : Usta tamam biraz sakin ol.

PR0_BJK :Aynı fikirdeyiz kanka

emin_43 :Emin'e laf yok.

Lugi@ :Muratcan yüzünü gören cennetlik.Ne iş?
  • quote:

Arkadaşım.Belki msn üzerinden chat yaptığın için böyle kalmıştır yazıların.Ama tonlarca hata var.Lütfen bunları daha az yapmaya çalış.Anlaman için,hataların:

agalar: Biz bir forumdayız.Genelde agalar,len,lan,ulan.. gibi kelimeleri kullanmayız.Kullansak bile şaka manasında kullanırız.Onun yerine arkadaşlar diyebilirsin.

İmla kuralları:''Arkadaşlar,bende a. murkrow var,taşla geliştirimmi yoksa kalsınmı?'' Böyle yazabilirsin.

Konu yetersizliği:Böyle birşey için konu açılmamalıdır.Çok küçük bir konu.Ayrıca değersiz.Daha hangi oyun olduğunu bile yazmamışsın.Bilgili arkadaşlara pm atabilirsin.

Konu ismi:Şuanda kullandığın konu ismi kıyaslamalar içindir.Yardım istiyorsan,Yardım gibi başlıklar yazabilirsin.

quote:

Merhaba arkadaşlar.Bende ancient murkrow var.Acaba geliştirsem mi diye düşünüyordum.Bu konuda size danışmak istedim.

olur.

Umarım bilgilendirici olmuştur.Bu hataları yapan 20'nin üzerinde arkadaşımız var.(Başta,CeFurkan Emin_43 gibi isimler geliyor)Lütfen hatalarınızı düzeltin.Birkaç defa daha olursa şikayet et butonuna basmamam gibi bir anlayış gösteremeyebilirim.

Sevgiler saygılar

Haklısın Türkçemizi katledenleri uyarmak lazım fakat abartmışsın biraz sende abi.Adamın bu kadar üstüne gidilmez ki

• quote:

Arkadaşım.Belki msn üzerinden chat yaptığın için böyle kalmıştır yazıların.Ama tonlarca hata var.Lütfen bunları daha az yapmaya çalış.Anlaman için,hataların:

quote:

olur.

Sevgiler saygılar

Bu arada fazla kasmışsın gerçekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: CrasHh
    Lugi@ :Muratcan yüzünü gören cennetlik.Ne iş?

Tatildeydim

Geldim artık forumdayım neler olup bitiyor bakıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.