peki testis konusunu sadece Şahan mı kullanabilir Türkiyede anlamadim ? yanı testis kelimesinin yasal hakkı ve patenti Şahana ait mi? başka kimse kullanamaz mi bu kelimeyi?
Bana fragmanında 'testis-testeseron,ta*ak,' ve türevi birbirini çağrıştıran kelimelerinin geçtiği tek bir türk film örneği göster recep ivedikten başka, hesabına 10.000 ytl geçeceğim anında
quote:
Orjinalden alıntı: McCarty
peki testis konusunu sadece Şahan mı kullanabilir Türkiyede anlamadim ? yanı testis kelimesinin yasal hakkı ve patenti Şahana ait mi? başka kimse kullanamaz mi bu kelimeyi?
şu koca türkiye de bi tek ben mi izlemedim ulan şu recep ivedik i
Tamam.
quote:
Orjinalden alıntı: pampidi
quote:
Bana fragmanında 'testis-testeseron,ta*ak,' ve türevi birbirini çağrıştıran kelimelerinin geçtiği tek bir türk film örneği göster recep ivedikten başka, hesabına 10.000 ytl geçeceğim anında
yani sadece o mu kullanabilir bu kelimeleri , geçtiği zaman da recep ivedik çakması mı olunuyor ? sen de yaşının 12 den büyük olduğunu kanıtla altımdaki porsche carrera yı vericem
iki kelimeyle çakma recep ivedik oldu ya
Bana Recep İvedik ile Muro arasında bi bağlantı gösterin tamam dicem. Sadece kelimeye bakarak özenti oldu denemez ki o kelimeyi başka türlü de söyleyemezdi. Adam kibar ve tıbbi terim olarak söyledi.
Recep ivedik karakterini severim. KV den nefret ederim. Ama bu iki karakter arasında özentilik kavramı kurabilmek için hayal gücünün epey gelişmiş olması gerekir.
quote:
Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz
quote:
Orjinalden alıntı: :::Banner:::
quote:
Orjinalden alıntı: extácy
quote:
testislere tamam dediğine göre sen de istiyon
şimdi sen onu kapakmı ettin tmm
Bi daha foruma giremicem utancımdan
Tamam.
Tamam değil daha yeni giyiniyorum.....
roger that
quote:
quote:
Birader onlar taşındı ya, sen yanlış adrese geldin
saçma
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme