Şimdi Ara

MURO = ÇAKMA RECEP İVEDİK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: McCarty

peki testis konusunu sadece Şahan mı kullanabilir Türkiyede anlamadim ? yanı testis kelimesinin yasal hakkı ve patenti Şahana ait mi? başka kimse kullanamaz mi bu kelimeyi?

bunuda gectim , recep ivedikte testesteron diyor ,bunda testis diyor farkindaysan.

Bana fragmanında 'testis-testeseron,ta*ak,' ve türevi birbirini çağrıştıran kelimelerinin geçtiği tek bir türk film örneği göster recep ivedikten başka, hesabına 10.000 ytl geçeceğim anında
  • quote:

peki testis konusunu sadece Şahan mı kullanabilir Türkiyede anlamadim ? yanı testis kelimesinin yasal hakkı ve patenti Şahana ait mi? başka kimse kullanamaz mi bu kelimeyi?

bunuda gectim , recep ivedikte testesteron diyor ,bunda testis diyor farkindaysan.

• şu koca türkiye de bi tek ben mi izlemedim ulan şu recep ivedik i
  • Tamam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pampidi

quote:

Bana fragmanında 'testis-testeseron,ta*ak,' ve türevi birbirini çağrıştıran kelimelerinin geçtiği tek bir türk film örneği göster recep ivedikten başka, hesabına 10.000 ytl geçeceğim anında

yani sadece o mu kullanabilir bu kelimeleri , geçtiği zaman da recep ivedik çakması mı olunuyor ? sen de yaşının 12 den büyük olduğunu kanıtla altımdaki porsche carrera yı vericem

• iki kelimeyle çakma recep ivedik oldu ya
  • Bana Recep İvedik ile Muro arasında bi bağlantı gösterin tamam dicem. Sadece kelimeye bakarak özenti oldu denemez ki o kelimeyi başka türlü de söyleyemezdi. Adam kibar ve tıbbi terim olarak söyledi.

Recep ivedik karakterini severim. KV den nefret ederim. Ama bu iki karakter arasında özentilik kavramı kurabilmek için hayal gücünün epey gelişmiş olması gerekir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

quote:

Orjinalden alıntı: extácy

quote:

testislere tamam dediğine göre sen de istiyon

şimdi sen onu kapakmı ettin tmm

Bi daha foruma giremicem utancımdan

Tamam.

Tamam değil daha yeni giyiniyorum.....

• roger that
  • quote:

quote:

Birader onlar taşındı ya, sen yanlış adrese geldin

• saçma
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.