aslında başlık biraz yanlış olmuş murphy kanunları degilde direk nostradamus yaz daha cazip
ya bende bişi yazacaktım unuttum bu bölümdede degiştir yokmuş bende yeni takılıyorum bölüme cahillik işte başa bela
Ne zaman yataga girsem tekrar kalkmak zorunda kalıyorum çünkü saati kurmayı hep unutuyorum
Aynen öyle. İhtimallere tamah etmek lazım. %1 bile çok büyük bir ihtimaldir aslında. Mesela doktorlar %1 ihtimalle kız kardeşin yaşayabilir deseler %99u düşünür kesin ölecek dersin ama piyangonun sana çıkma ihtimali %1 olsa dehşet bir oran olur ki sofular bile kuyruk olur nimet abla bayiilerinde, sende bu düşük ihtimalin cazibesine kapılırsın gider piyango biletini alırsın. Ben %10 ihtimalin ne kadar büyük bir ihtimal olduğunu harfiyen yaşadım. O yüzden düşük ihtimallere daha çok inanıyorum. İstitasliklere bakarsak şuanda kalp krizi geçirme ihtimaliniz ile haftaya loto tutturma ihtimaliniz neredeyse bir ama loto çıkacağını düşünebilirsiniz, kalp krizi geçirebileceğiniz ihtimalini hiç düşünmezsiniz. Hiçbirşeyi keyfince yaşayabileceğin düşüncesine kapılmayacaksın, insanoğlu garip rahatın bile batma ihtimali var ki çoğumuz bu rahatlık halinde bile minik isyanlar içindeyiz. Konudaki user örneklerinden gördüğümüz üzere bir insana rahat batma ihtimali %51. Kalk git su almaya her an kalp krizi geçirebilirsin. Bir bardak su bile kalp krizi riskini azaltır. Koş koş. Su içersen belki haftaya da bir ihtimali daha gerçekleştirip piyangoyu gözünden vuracaksın...
quote:
Orijinalden alıntı: krm-iks
quote:
Orijinalden alıntı: krm-iks
Bu kanunlara iktisata girişi de katalım kafam şişti
mikropcuk dersler başladı
edit
İktisada Giriş kolay yea,sigaranın talep esnekliği azdır,bütün mesele bu
bunu Medeni Hukuk için de başkasına söylemiştim,iyi geçmişti sınavı
Bu adamı severim
Nerdesin mikrooop aslı efeye kavuştu biz sana kavuşamadık bea.
hamamböcekleri asla ilk vuruşta ölmez
bu sayılır mı :D
quote:
Orijinalden alıntı: Mister No
hamamböcekleri asla ilk vuruşta ölmez
bu sayılır mı :D
Hadi sayalım, bu bir olsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme