Şimdi Ara

Musallat isimli virüs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu illetten nasıl kurtulurum, format kesin çözüm müdür?

• quote:

Orijinalden alıntı: lost

http://musallatexe.blogspot.com/
    Pek sağlıklı gibi gelmedi bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Virüsü yazan kişinin yaptığı temizleme dosyası...
    Ben kullanmıştım zamanında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lost

Virüsü yazan kişinin yaptığı temizleme dosyası...
    Ben kullanmıştım zamanında...
    anladım hocam, deneyeyim eve gidince.
  • Hatırladığım kadarıyla 360 securuty kurtarıyordu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Musallat.exe , Smss.exe ve benzeri virüslere karşı USB üzerinden gelebilecek virüslere karşı hem gelişmiş koruma hem de gelişmiş tarama yapan bu programı forumdan indirip kullanabilirsiniz.

[NUH21TR] USB Virüs Engelleyici 2020
    https://forum.donanimhaber.com/nuh21tr-usb-virus-engelleyici--141705033#142416501

Dosyaları taramak için Seçenekler > Araçlar Panosu > Klasörün Aynı İsmine Sahip Virüs Dosyalarını Sil > Tarama Yöntemi (Kesin Olan virüs Dosyası Seç)

Buradan sonra Musallat.exe'nin bulaşmış olduğu herhangi klasör içinde klasör adını almış herhangi virüs dosyasını seçin > Tüm birimleri tara seçeneğini işaretleyin ve Uygula butonuna tıklayın.

Ayrıca isterseniz virüslerin bilgisayar üzerindeki değişikliklerini düzeltmek için Araçlar Panosu'ndan Komutsal Onarım Aracına gözatabilirsiniz.

Ve önerim programın ilk açılışındaki diskleri seçip musallat.exe , smss.exe ve buna benzer USB üzerinden gelebilecek virüslere karşı aşılama yapıp korunmanızdır.

[NUH21TR].

• JRT ya da Combofix ile halledebilirsin. Kendileri komut istemcisinde çalışan iki derin tarama ve temizleme uygulamasıdır. Tek yapman gereken indirdikten sonra çalıştırman. Gerisini kendileri halleder. İş bitince de nerede neyi sildiğini gösteren bir rapor verir txt şeklinde. Kullanmanızı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ludo-Shi -- 21 Mart 2020; 12:12:8 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.