Şimdi Ara

Mushkin Redline Serisi Ram Nerden Temin Edebilirim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ZİW®O

quote:

Orjinalden alıntı: ceset114

Yok 180 böleni demiş yani 9/10

290/10 = 29

29 x 9 = 261

Valla olabilir

Benimde amacım 4v jumper'ı aktif deilken

250 civarında 5-2-2-2

bizde 4v jümperi olmadığı için aktif edemiyorun ne yaparsın yoksa ben biliyorum yapacağımı direk 3.8v acımam. benimlemi geldi dünyaya..

• Redline için üreticinin de önerdiği ve genel olarak BH-5'ler için önerilen azami voltaj 3.6V geçiyor.Bunu da 4V jumper aktif değilken sağlayamazsın.Ve özellikler bu noktada varolan sorun şu.4V jumperı aktifken ramlere gelen voltaj psu +5V kanalından alınmaya başlıyor.Ve eğer 24 pin çok kalite bir psu kullanmamazsan ramler gidebiliyor.Bu bizim forumda da yurtdışı forumlarda da olmuştu.

Redline ler için 3.6V sınır gibiyse zaten 3.3V pek bi sorun yaratmaz.Kasa içi iyidir zaten havalandırman yeterli gelir.Ramlerin olduğu kısımda az çok hava akımı vardır.

Zaten 4V jumper aktifken 24 pinlik psu şart gibi koşulmuş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeVil_BoZZo

BEN SATIYORUM ALMAK İSTEYEN ALABİLİR 290$ FİYATI VAR
    0555 458 50 22(Orhan)

kadeve dahil mi?
  • K.D.V dahil.
  • ya off benim anakart 2.9 volt veriyo max arttırmak için jumper da yok 2.9 da ne yapabilir bu ramler
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxxoverxxx

ya off benim anakart 2.9 volt veriyo max arttırmak için jumper da yok 2.9 da ne yapabilir bu ramler

2.9v ile hiçbişey yapmaz samimi söylüyorum. booster alacaksın yoksa bu remleri unut. parayı çöpe atmış olursun.
  • Arkadaşlar kimse sölemicekmi şimdi nerden temin edebilirim:)Benim sorular dışında herşeyi cevaplamışsınız eaha.Bide benim anakart ddrV kısmı max 3.45 e kadar çıkabilio sanırım bu voltaj yeterli olurmu?Olmazsa ve performans alamicaksam almama değmez sanırım.Birde bu ram soğutma olayı nedir tam olarak bide ramlarin üstünemi fan eklicez?Kasada 12 cmlik bi içeri alan bitane dışarı atan bir tane yanda 9 luk içeri alan fan var zaten birde ekstradan ram üstünemi takacaz şimdi alırsak?Eğer 3.45 te performans alamam diosanız corsairleri önerirmisiniz?
  • körmüsün adam yukarıda satıyorum dedi.

Devil_Bozzo 4tane va elinde galiba 290 dolardan satıyor.

yalnız senin şu anki boardunla gitmaz o ramler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemesis returned -- 3 Temmuz 2005, 13:40:23 >
  • The XP4000 REDLINE eliminates the memory as a potential bottleneck when overclocking. THE REDLINE MEMORY MODULES ARE DESIGNED TO RUN AT HIGHER VOLTAGES UP TO 3.5V AND SUFFICIENT COOLING IS A REQUIRED.
    Active Cooling Required *----Due to the extreme speed of these modules along with the added voltages used, Mushkin requires end users to Actively cool their memory modules. Modules that are not properly cooled will/may not meet rated timings and speeds, and may become susceptible to premature failure. We generally recommend 15-25cfm of direct airflow over the ram modules which can be easily accomplished with one 60mm or 80mm low rpm fan. This will insure increased stability and lifespan of your Redline modules.
    Recommended Platforms--- Mushkin tests all Redline memory modules on Athlon64 platforms. Furthermore, when running two modules, only Socket 939 platforms are validated to run at rated specifications/timings. We currently recommend and validate the Redline memory series on the DFI LanParty UT NForce4 Ultra-D, DFI LanParty UT NForce4 SLI-DR, and DFI LanParty NForce4 SLI-DR boards as they provide the best combination of voltage options and compatibility for the Redline Series. Other motherboards may work, but may require modification for adequate voltages, and may not produce optimal results. Single Channel Athlon64 systems may have a hard time running 2x512mb dimms at rated speeds due to memory load on the single channel memory controller. Pentium4 and AthlonXP systems generally will not obtain rated specifications secondary to motherboard/memory controller limitations. These modules are compatible with most motherboards for Pentium4/AthlonXP CPUs, however end users are advised that lower frequencies achieved.

Latency 2-2-2
    Frequency 500MHz
    Parity Unbuffered
    Voltage 3.3V-3.5V
    Module Density 64Mx64
    Chip Density 32Mx8
    Pins 184
    Package Jet Black 6 Layer PCB
    Heat Spreader Yes (color may vary)
    Part # 991440

Arkadaşlar sitesinde bu bilgiler var ramlarin.Şimdi benim kullandığım platformda çok iyi sonuç vermeyecekte olsa ilersi için sizce iyi bi yatırım olurmu eğer alırsam.Socket 754 tten Socket 939 a terfi ettiğimde ramlarim bölece hazır olmuş olur diye düşünüyorum.Sonuçta bu ramlari alıp şu anki mevcut sistemimde hiç o.c atmasam bile fazlasıyla şu anki kingstonlarıma göre performans verir diye düşünüyorum.Anakartım dediğim gibi max 3.45 V çıkabilio bu değerler arası bi deneme yaparım olmadı.Yani kısacası sizce almama değermi şu an değmezmi?Yoksa gidip corsairmi alayım?

• 3,4V RAMLERE veriyosa iyidir genede.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.