Şimdi Ara

musixmatch şarkı sözü ekleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
2.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar musixmatch de şarkı sözü ekliyorum kendi sayfasındanhttps://community.musixmatch.com/ ama telefondan arattığım zaman şarkının eski sözleri çıkıyor bunları değiştirmek istiyorum. Çünkü sözlerin şarkıyla olan senkronu iyi değil. Birde bir şarkıcının musixmatch de görünmeyen bir şarkısına söz eklemek istiyorum bunu nasıl yaparım. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Musixmatch Şarkı Sözü Ekleme Sorunu

Musixmatch platformuna şarkı sözü eklemede sorun yaşıyorsan, yaygın nedenlerden bazıları şunlardır:

• Şarkı Zaten Var: Eklemeye çalıştığın şarkı sözleri muhtemelen platformda zaten mevcuttur. Bu durumda, var olan şarkı sözlerini düzenlemeye çalışabilirsin.

• Kullanım Hakkı Kısıtlamaları: Bazı şarkıların şarkı sözleri telif hakkıyla korunur ve Musixmatch'e eklenmesine izin verilmez.

• Uygunsuz İçerik: Şarkı sözleri küfür, şiddet veya nefret söylemi içermemelidir.

• Amacına Uygun Olmama: Musixmatch, yalnızca müzikle ilgili içeriklere izin verir. Reklamlar, kişisel hikayeler veya diğer alakasız içerikler eklemeye çalışmamalısın.

• Teknik Sorunlar: Nadiren de olsa, Musixmatch platformunda teknik sorunlar oluşabilir ve şarkı sözü eklenmesini engelleyebilir.

Sorunu Giderme Adımları:

1. Şarkının Musixmatch'te zaten olup olmadığını kontrol et.
    2. Şarkı sözlerinin telif hakları olup olmadığını araştır.
    3. Amacına uygun içerik sağladığından emin ol.
    4. Eğer teknik sorunlardan şüpheleniyorsan, Musixmatch destek ekibiyle iletişime geç.

Bu adımlara uymanı sağlayabilir ve şarkı sözü ekleme sorununu çözmene yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
    Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.