|
Musk'ın Starlink teklifi reddedildi: Türksat'ın kapasitesi yeterli! (6. sayfa)
-
-
Senin gönderildi dediğin aylar öncesi hazırlık yapıldı.
Yani depremin tarihi belli miydi ki, önceden gönderilsin ?
Ayrıca, elektrikler olmadan starlink uydu teçhizatından yer yüzeyinde yine hizmet alınamaz.
-
Bence Türksat yeterli, yeterliliğini arttırması gereken yerel ve mobil operatörler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yasakçı zihniyetler istemez tabi...
-
Yasakları sadece internetle mi? Kendilerinden olmayan belediyelere yaptıkarı sebebi ile bugün Hatay bunları çekiyor. Birkaç arsız burada bile aciz kalmış hükümet planlamalarını savunmaya çalışıyorlar. Süleyman efendi keşke güney amerikadan gemi taşıma işlerine gireceğine, hatay valisine kulak verseymiş. Beş koca yıldır bir belediyeye neden cevap vermez iç işleri bakanı?
Solcu Gazetetwitter“Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş 15 gün önce deprem için uyarmış "Maalesef hükümet bizleri yok sayıyor, görmezden geliyor!””https://twitter.com/solcugazete/status/1622987555976224771 -
hatay antakyada kendileri iş yerim akrabalarım herşeyim orada ulaşamıyorum. halen ulaşamıyorum numaralarını ister misin ? armak ister misin ?
-
o kadar çok söyledim o kadar çok haykırdım ki. bir kaç güne aya yıla artık neye ise içeri bile alabilirler beni. ben doğruları söyledim paylaştım. canım yanıyor benim vergilerim benim askerim benim devletim nerede ?
-
Allah'ın dan bul sen.
-
Yaz numaraları arıyayım da... An itibariyle 10 şehrin tamamında mobil şebekeler çalışmaktadır.
-
attım özel mesaj
-
Birader ne durumdasın?
Cevap dönmedin?
İnşallah birşeyin yoktur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İtibardan tasarruf olmazzz!?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yardıma gelen polonya ekibi starlink kullanıyormuş
uydular mevcut zaten ama kesintisiz hizmet vermiyor olabilir.
-
starlink nasıl çalışır bilmeden sallıyorsunuz... yasakçı zihniyet sizi güde güde uyuşturmuş... pudra şekeri ile yada...
-
Egomuzu tatmin ediyoruz galiba
-
Gerçekten neden red edildi bunu bana biri güzelce açıklayabilir mi? Neye dayanarak bunu yaptık çok merak ediyorum..
-
Kendi sistemimizin yeterli olduğuna inanmayanlar bu sistemin ne yapabildiğini yada neler yapamadığını biliyormu ben bilmiyorum anlatında ikna olalım Muska muhtaç olduğumuza.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
güçlü devletiz o yüzden
-
Starlink yazmayı bile beceremeyenler, gelse hemen ve kolayca kullanılamayacağını bilemeyenler, neden gelmedi oww yeahh diye ego kasıyorlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X