Şimdi Ara

Muskat 1 kg fiyat hatası HB (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
5.936
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İşte bunu msjını HB ile paylaşacaksın, şimdi paspasıda anyayı konyayıda görür, uğraşsın dursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baltascar kullanıcısına yanıt
    Çek gelecek diye aldım kardeş. Ürün gelince ver adresini göndereyim. 5 tane alınca stok bitmiyor hem ben alırken 80 stok vardı.

Turkcell konusunda adam geldi 10 tane aldım 50 den satıyorum diye yazdı bi bak bakalım nere tepki göstermişim.

Biri de satıcı hb olmazsa çek verilmez yazmış. Tecrübe olmadığı için normal böyle demesi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 TL den gönderirse kesin şokun incirine dönmüştür ama bunun bayatını nerden anlayacaksın o da ayrı mesele
  • quote:

Orijinalden alıntı: baltascar

Sen geçen Turkcell konusunda mıllete fazla aldı diye beddua saçan kişi değil misin şimdi aynı haltı kendin yapmışsın. hatta ordan biri demişti zamanında görsen kimseye stok bırakmazdın diye demek ki haklıymış

Kendi hesabımı arkadaşa verdim, satın aldı. Karıştırmış olabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MertMeteAlp kullanıcısına yanıt
    Abi millet nereye saldıracağını şaşırıyor stok bitince. 80 stok vardı ben alırken. Ben 5 adet aldım diye suçlu olduk. Başka derdiniz yok mu yav

• ali simit sıcakfırsatların yeni trolüdür, turkcellden 9 tl ye kulaklık alamadı diye içine fena oturmuş ,fazla kulaklık alanları şikayet edelim diye ağlıyordu konuda , şimdi aynısını kendi yapıyor , yazık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E025DA543

Ben de seni seviyorum

ılık dakikalar...

• Yine kapısı açık unutulmuş dükkanı soyup soğana çevirmişsiniz sonra bu davranışı aklamak, masumlaştırmak için HB bizim paramızın faizini yiyor, reklam yapıyor falan dersiniz.

• yav senden ürün isteyen yok kardeş aldığın senin olsun. dediğimiz olay belli.. turkcell konusunda en çok senin sesin çıkıyordu din imandan kul hakkından bahsediyordun fazla alanlar bilmem ne diye konusuyordun bunları söylerken başka konuda aynı harekete benzer iş yapıyorsun ondan bahsediyoruz
  • Yine sokakta beleş dağıtılan baklava olayının internet versiyonunu görmüş bulunuyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alismith

Abi millet nereye saldıracağını şaşırıyor stok bitince. 80 stok vardı ben alırken. Ben 5 adet aldım diye suçlu olduk. Başka derdiniz yok mu yav

Doğru mu ali bu dedikleri, ağladın mı?

Konuyu okumadım ama aldığına göre niye ağlayasın.

Ağlayacak biri varsa 2 hattı olup alamayan ben varım.

• Marty.McFLY kullanıcısına yanıt
    Dediğin gibi olsa yine iyi burada kapısı açık unutulmuş baklavacıyı soyup sonra baklavacıyı suçlu çıkarıyorlar. Kapıyı neden açık unuttun diye kendilerini haklı görüyorlar :)

• B_O_S_S kullanıcısına yanıt
    On mnumara yorum olmuş
  • Muskat nedir, nasıl kullanılır?
    Muskat daha fazla hint mutfağı yemeklerinde baharat olarak kullanılmaktadır. Ülkemizde yeni yeni tanınmaya başlayan muskatın sağlık açısından da faydaları bulunmaktadır. Ancak öncelikle muskat nedir, muskat nasıl kullanılır, muskat ne işe yarar sorularının cevaplarını vermek gerekir. İşte sizler için derleyip bir araya getirdiğimiz muskat hakkında tüm bilinmeyenler…

Yemeklere lezzet vermek amacıyla çeşitli baharatlar kullanırız. Bu bahaharatlardan birisi de türk mutfağından bizim mutfağımıza gelmiş olan muskat baharatıdır. Muskat hakkında tüm bilinmeyen soruları PembeNaR. Com olarak sizler için araştırdık. Muskat nedir, muskat nasıl kullanılır, muskat ne işe yarar muskat zararları nelerdir gibi tüm bilinmeyen soruların cevaplarını sizler için açıklayacağız.
    İlk olrak muskat nedir sorusundan başlayabiliriz.

İşte muskat nedir sorusuna verilen cevabımız…

Muskat nedir?

Muskat hint mutfağından bizim yemek kültürümüze kadar gelen bir baharat çeşididir. Muskat, son zamanlarda Türkiye'de hemen hemen her yemekte kullanılmaktadır. Zeytin büyüklüğünde olan muskat, bir ceviz çeşidi olarak karşımıza çıkmaktadır. Ancak biizm bildiğimiz kabuklu ceviz ve Hindistan cevizi ile aralarında çok büyük farklar bulunmaktadır. Keskin bir tada sahip olan muskat adını umman'ın başkenti olan muskat şehrinden almaktadır.

Muskat nasıl kullanılır?

Muskat doğru şekilde kullanıldığı zaman sağlığınıza sayısız faydalar sağlar. Özellikle Hindistan'da yetiştirilen muskat Hollanda ve Türkiye'de son zamanlarda popülerliğini arttırmıştır. Tazesi Türkiye'de bulunmayan muskatı aktarlardan toz halinde satın alabilirsiniz.

Muskatın tazesini yemeklerinize rendeleyerek kullanabilir, tozunu da yemeklerde tatlılarda, içeceklerinizde kullanabilirsiniz.

Muskatı nasıl kullanacağınızı öğrendiğinize göre muskatın faydalarından bahsetmeye başlayabiliriz. Muskat yemeklerin tatlıların ve içeceklerin lezzetine lezzet katmasının yanında sağlığınıza da bir çok fayda sağlar. Muskatın faydaları nelerdir diye merak etmeye başladıysanız hemen açıklayalım.

Muskatın faydaları

Mide hastalıklarını tedavi eder

Muskat ölçülü ve yeterli miktarda kullanıldığında mide ülseri ve gastrit problemlerine iyi gelir. Mide rahatsızlıklarına karşı iyi gelir. Hazmı kolaylaştırmaya yardımcı olur.

Eklem ağrısı ve mafsal iltihabına iyi gelen baharatlar
    Cinsel gücü artırır

Muskatın cinsel arzuyu ve cinsel gücü arttırıcı etkisi bulunmaktadır.

İştah açıcı etkisi vardır

Çocuğunuz yemek seçiyorsa ve yemek yedirmekte güçleniyorsanız yemeklerine ekleyeceğiniz bir kaşık muskat iştahının artmasını sağlayacaktır.

Antiseptik

Muskatı kışın düzenli olarak tüketirseniz grip ve soğuk algınlığı gibi enfeksiyonel hastalıklara yakalanmanız zorlaşır. Kışın içeceklerinizde ve yemeklerinizde bir kaşık muskat kullanmak vücudunuzu mikroplardan arındıracak, hasta olmanızı engelleyecektir.

Bulantı ve kusmayı önler

Bulantı ve kusma gibi şikayetlerinizden muskat baharatı kullanarak kısa süre içerisinde kurtulabilirsiniz.

Muskat zararlı mıdır?

Muskat yeterli dozda kullanılması gereken bir baharat türüdür. Yüksek dozlarda kullanılan muskat sağlık açısından ciddi tehlikelere sebebiyet verebilmektedir.

Muskatın zararları şu şekildedir;

Muskatın içecekleri lezzetlendirdiğinden bahsetmiştik. Ancak sütün içerisine katılan muskat sağlık açısından ciddi tehtit oluşturabilir. Süte muskat katıp içerseniz halüsilasyonlar görebilir, ciddi kalp rahatsızlıklarına kapı açabilirsiniz.

Baharat olarak az miktarda kullanılan muskat, zarar vermez aksine yukarıda verjiş olduğumuz faydaları sağlar. Ancak miktar olarak aşırıya kaşıldığında;

Mide rahatsızlıkları, Delirme
    Ruhsal problemler
    Halisilasyonlar görme,
    İdrar yapamama,
    Kabızlık ve beyin hasarı gibi ciddi sağlık problemlerine sebebiyet vermektedir.

http://www.milliyet.com.tr/muskat-nedir-nasil-kullanilir--pembenar-detay-alternatiftip-2538676/

• Thema kullanıcısına yanıt
    Tröll olduğu şüpheli.. hem hb kestane cuma konusunu açıp sürekli mesaj atarak hype yaptı hemde sabun konusunda hb çekleri gösteriyor

• Tatar 55 kullanıcısına yanıt
    bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 15:27:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alismith

Çek gelecek diye aldım kardeş. Ürün gelince ver adresini göndereyim. 5 tane alınca stok bitmiyor hem ben alırken 80 stok vardı.

Turkcell konusunda adam geldi 10 tane aldım 50 den satıyorum diye yazdı bi bak bakalım nere tepki göstermişim.

Biri de satıcı hb olmazsa çek verilmez yazmış. Tecrübe olmadığı için normal böyle demesi

turkcell konusunda ne diye sızlanıyordun?

ben de çek gelecek diye 10 tane almıştım kulaklıklar geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reco. -- 1 Aralık 2018; 16:03:45 >
  • quote:

Ben de seni seviyorum

Aşkısı 5 hesap nerede

• Sana sürekli bir şeyler diyorlar yok beddua yok whatsapp grubu şu 1 - 2 aydır çok vukaatini gördüm senin . Amacın ne senin ? Sana güvenilmez diye takma isim oluşturdum bile .

• quote:

Ben de seni seviyorum

Kalan 70 kiloyu da göstersene hepsi sende, aldın boş yere eminim :)

Tanırsın arkadaşlar da onayladı :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.