Lazio forumlarında muslera inglizce bilmez diyorlar. Uyum sorunu yaşayacağı muhtemel.
quote:
Orijinalden alıntı: gsgökhan1986
quote:
Orijinalden alıntı: umut5513
Cana gitti ama Muslera gelirke uçağı düşecek rüyamda gördüm. Hep zarardayız arkadaş
Hocam isterse hic gelmesin en büyük kazigi iyelim ama adam ölmesin! O ne ya ucak düsecek filan Ne kadar karamsar bir tablo bu
birisi de rüyasında bi kutup ayısının bindiği uçağın düştüğünü görse. bu ne arkadaş hep biz bahtsız bedevi(:
quote:
Orijinalden alıntı: d4ng3r
Lazio forumlarında muslera inglizce bilmez diyorlar. Uyum sorunu yaşayacağı muhtemel.
fatih hoca var, bişey olmaz. italyanca konuşsunlar:)
quote:
Orijinalden alıntı: ahmt_frk_asln
quote:
quote:
Cana gitti ama Muslera gelirke uçağı düşecek rüyamda gördüm. Hep zarardayız arkadaş
Hocam isterse hic gelmesin en büyük kazigi iyelim ama adam ölmesin! O ne ya ucak düsecek filan Ne kadar karamsar bir tablo bu
birisi de rüyasında bi kutup ayısının bindiği uçağın düştüğünü görse. bu ne arkadaş hep biz bahtsız bedevi(:
Mustafa Sarp'ın Real Madrid'e transfer olmak için Madrid'e giderken uçağı düştü, Muslera'ya niye olmasın? Tabi belirteyim Sarp'a hiç bir şey olmadı
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: d4ng3r
fatih hoca var, bişey olmaz. italyanca konuşsunlar:)
:D
quote:
quote:
quote:
quote:
Mustafa Sarp'ın Real Madrid'e transfer olmak için Madrid'e giderken uçağı düştü, Muslera'ya niye olmasın? Tabi belirteyim Sarp'a hiç bir şey olmadı
sarp=kutup ayısı mı yani? biz neyiz?
Fatih Hoca'nın İtalyancası da İngilizce gibiyse işimiz var.
Resultante , importante
Ulan bu alıntıyı sadece biz mi yapamıyoruz? Yok mu yardım edecek olan?
quote:
Orijinalden alıntı: Macabre
Niye hocam eski düzen devam ediyor. Sadece görüntü değişti aldatmasın o.
quote:
Orijinalden alıntı: E®TAŞ
Resultante , importante
quote:
Resultante , importante
quote:
Resultante , importante
İtalyanca'yı bir italyan kadar iyi konuşuyormuş.
Bence İngilizce bilmemesi daha iyi direk Türkçe dersi alır belki
quote:
Orijinalden alıntı: .Runaway.
quote:
Niye hocam eski düzen devam ediyor. Sadece görüntü değişti aldatmasın o.
...
Tamamdır.
quote:
quote:
Uruguay finale çıkarsa Muslera 1 Ağustos'tan önce gelmez, bu da uyum sürecini uzatır.
Kalecinin uyum süreci için antrenmanın çok önemli olduğunu düşünmüyorum. asıl önemli olan hazırlık maçları. bu sayede defansla iletişim sorununu çözebilir.
ufuk'un en büyük problemi iletişimdi. sürekli neill'la didişiyorlardı. zaten onun haricinde bireysel yetenegi ön planda olan bir mevkii.
Ben de ondan bahsediyorum.
24 Temmuz final desek, + 1 hafta tatil, + 1-2 hafta da özel antrenman vs. derken 2-3 maç kaçırır. E bu takım 27 Haziran'da top başı yapmış, sen geliyorsun 1-1.5 ay sonra, ilk maçına çıkıyorsun oldu sana 2 ay. Yani bir süre sıkıntı yaşarız o defansla iletişim konusunda.
Ha burada iş taraftara düşer; sen adamı ilk hatasında ıslıklarsan, kafadan 5-10 yıl daha "kalede istikrar önemli, ama bizde yok" edebiyatı yaparsın.
Hala mı açıklanmadı be, Cana gitmesine rağmen gelmezse Forlan, Reyes rezilliğinden daha büyük bir şey yaşamış oluruz bence.
FB düşsün de Lugano'yu alalım Muslera uyum sorunu yaşamaz
Eger bu da gelmezse kafama sıkacagım. Sonra da gider Unal Baskana sıkarım.
quote:
Orijinalden alıntı: Eli Wallach
Eger bu da gelmezse kafama sıkacagım. Sonra da gider Unal Baskana sıkarım.
Lazio Musleranın yerine Cagliari kalecisi Federico Marchetti yi kadrosuna kattı