Şimdi Ara

Muslera Galatasaray'da (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
891
Cevap
1
Favori
44.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Macabre

09.07.2011 | Uruguay - Şili

Çok zevkli maç olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Macabre

09.07.2011 | Uruguay - Şili

Yarın gece yani ...
  • Aynen.
  • LigTV'de şu anda Muslera'yı Taffarel'e sordular ne zaman gelecek diye.

Taffarel'de, çok önemli bir isim, Fatih hoca daha iyi biliyor kendisi, buraya geldiğinde benim tarafımdan çok iyi karşılanacaktır, oynadığı turnuva itibarınca çok hazır bir isim. Geldi demek ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

LigTV'de şu anda Muslera'yı Taffarel'e sordular ne zaman gelecek diye.

Taffarel'de, çok önemli bir isim, Fatih hoca daha iyi biliyor kendisi, buraya geldiğinde benim tarafımdan çok iyi karşılanacaktır, oynadığı turnuva itibarınca çok hazır bir isim. Geldi demek ki.

ya da tafarel t..ak geçiyor
  • http://s7.directupload.net/images/110709/wmpuogc5.swf
    bir muslera klasiği

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • transfermarket.de sitesinde muslera tekrar Galatasaray'da :)
  • Kurtarıslar falan guzel de bence yedigi golu kurtarabilirdi.
  • Beyler Cana Lazio ile idmanlara çıkmış. Umarım Cana'nın lazioda kalıp da musleranın gelmeme gibi bir durum olmaz.
  • Bu saatten sonra Muslera'da bir sorun çıkacağını sanmıyorum.
  • ünal aysal gs tv ye açıklama yapmış aynen diyor ki : Transferde önemli oyuncularla kadromuzu takviye ettik. Daha zaman var bir orta saha ve de bir forvet alabiliriz. (Dikkat edin alıcaz değil Alabiliriz. ) Kaleci sorunu yok yani. 23 mayıs haftası bombaları açıklayacağız diyen Aysal dan 9 Temmuz da verdiği demeç için denebilecek tek şey var.. S ....misin yoksa sabaha mı bırakırsın..... 2. Adnan Polat vakası ile karşı karşıyayız. Bir önce söylediklerini bir sonraki demecinde yalanlayan bu adamın da çapı ortaya çıktı. Bu kulübe sanırım daha uzun yıllar sözlerinin arkasında duran ya da en azından sadece verebileceği sözleri tutan ve gerçekleri görerek hiç değiştirmeden tek açıklamayla kalan başkan gelmeyecek.. Adam resmen taraftarla dalga geçiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: montanegro

ünal aysal gs tv ye açıklama yapmış aynen diyor ki : Transferde önemli oyuncularla kadromuzu takviye ettik. Daha zaman var bir orta saha ve de bir forvet alabiliriz. (Dikkat edin alıcaz değil Alabiliriz. ) Kaleci sorunu yok yani. 23 mayıs haftası bombaları açıklayacağız diyen Aysal dan 9 Temmuz da verdiği demeç için denebilecek tek şey var.. S ....misin yoksa sabaha mı bırakırsın..... 2. Adnan Polat vakası ile karşı karşıyayız. Bir önce söylediklerini bir sonraki demecinde yalanlayan bu adamın da çapı ortaya çıktı. Bu kulübe sanırım daha uzun yıllar sözlerinin arkasında duran ya da en azından sadece verebileceği sözleri tutan ve gerçekleri görerek hiç değiştirmeden tek açıklamayla kalan başkan gelmeyecek.. Adam resmen taraftarla dalga geçiyor...

ne alaka kulüp bu kadar ekonomik sıkıntıyla boğuşurken kolaymı iyi transferler yapmak?

• quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

quote:

ünal aysal gs tv ye açıklama yapmış aynen diyor ki : Transferde önemli oyuncularla kadromuzu takviye ettik. Daha zaman var bir orta saha ve de bir forvet alabiliriz. (Dikkat edin alıcaz değil Alabiliriz. ) Kaleci sorunu yok yani. 23 mayıs haftası bombaları açıklayacağız diyen Aysal dan 9 Temmuz da verdiği demeç için denebilecek tek şey var.. S ....misin yoksa sabaha mı bırakırsın..... 2. Adnan Polat vakası ile karşı karşıyayız. Bir önce söylediklerini bir sonraki demecinde yalanlayan bu adamın da çapı ortaya çıktı. Bu kulübe sanırım daha uzun yıllar sözlerinin arkasında duran ya da en azından sadece verebileceği sözleri tutan ve gerçekleri görerek hiç değiştirmeden tek açıklamayla kalan başkan gelmeyecek.. Adam resmen taraftarla dalga geçiyor...

ne alaka kulüp bu kadar ekonomik sıkıntıyla boğuşurken kolaymı iyi transferler yapmak?

Hocam Ünal Aysal bu kulübün başkanlığı için aday olduğunda herşeyin farkında olarak aday oldu, ve koz olarakta maddi gücünü kullandı, şimdi çıkıpta şu kadar borcumuz var transfer yapamayız fln demeye hakkı yok. Medyaya laf atıyor forlanla uğraşmaya devam etsinler diye, sayın başkan o adı zaten medyaya veren sendin, önce sözlerini yerine getir, benim gözümde günden güne değerini kaybediyor, inş. 2.Adnan vakasını yaşamayız..!

• Muslera'yı aldıgımızı varsayarak

-----------------------muslera--------------------------
    sabri-------servet----------------ulfa-----------caglar
    ----------------selçuk-------ceyhun--------------------
    kazım----------------------------------------------arda
    --------------elmander---------baros------------------

11 bu. Fenerbahcenin küme düşeceğini varsayarsak realist bir şekilde şampiyonlar ligine kalma ihtimalimizi güçlü görüyorum.
    Kağıt üstünde daha iyi kadrolar var ligde ama bence takım kimyası güzel bir takım oldu... Tabi ceyhun yerine sert bir ortasaha,
    forvete de enaz baros gucunde bir oyuncu çok daha iyi olur. Ama bu takımda güzel futbol oynar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: quatroxx

Muslera'yı aldıgımızı varsayarak

11 bu. Fenerbahcenin küme düşeceğini varsayarsak realist bir şekilde şampiyonlar ligine kalma ihtimalimizi güçlü görüyorum.
    Kağıt üstünde daha iyi kadrolar var ligde ama bence takım kimyası güzel bir takım oldu... Tabi ceyhun yerine sert bir ortasaha,
    forvete de enaz baros gucunde bir oyuncu çok daha iyi olur. Ama bu takımda güzel futbol oynar...

yekta ceyhundan iyi ... balta çağlardan iyi .. gökhan servetten iyi ... ama yekta hariç hiçbirini oynatmam ben teknik direktör olsam .. çıkar alt yapıdan oyuncu koy en azından tutarsa kazanımın olur ...

• quote:

Orijinalden alıntı: senfield25

quote:

yekta ceyhundan iyi ... balta çağlardan iyi .. gökhan servetten iyi ... ama yekta hariç hiçbirini oynatmam ben teknik direktör olsam .. çıkar alt yapıdan oyuncu koy en azından tutarsa kazanımın olur ...

Yekta ile Ceyhun aynı pozisyon değil ki. Yekta bu kadroda Selçuğun yedeği. Baltayı ben beğenmiyorum ama haklısınız o konuda FT Baltayı 11e koyar. Milli takımdada çok tutuyordu.

• quote:

Ön libero,Sol bek,Sağ kanat ve Forvet gerek takıma ama bu haliyle bile gayet iyi kadromuz var. Sol bek aldırmaz Terim Hakan ve Çağlar varken,bence alınması gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: ManJaQ_Blade

quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

quote:

Hocam Ünal Aysal bu kulübün başkanlığı için aday olduğunda herşeyin farkında olarak aday oldu, ve koz olarakta maddi gücünü kullandı, şimdi çıkıpta şu kadar borcumuz var transfer yapamayız fln demeye hakkı yok. Medyaya laf atıyor forlanla uğraşmaya devam etsinler diye, sayın başkan o adı zaten medyaya veren sendin, önce sözlerini yerine getir, benim gözümde günden güne değerini kaybediyor, inş. 2.Adnan vakasını yaşamayız..!

ama ne... Adam 3 gün önce başka şimdi başka konuşuyor. Aysal , Polat ı bile aratabilir.
    l

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.