Şimdi Ara

Muslera Galatasaray'da (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
891
Cevap
1
Favori
44.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: principino

arjantin maçındaki kurtarışları

• helal be musleraya messiyi bile çileden çıkarmış
  • Sonunda kalemiz boş kalmıcak len :D
  • @MusleraCom Fernando Muslera
    Fernando said this to me: sii me integro a galatasaray!! (so it means yes, he´s a galatasaray player!!!!!!!)

• quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

@MusleraCom Fernando Muslera
    Fernando said this to me: sii me integro a galatasaray!! (so it means yes, he´s a galatasaray player!!!!!!!)

• Taffarelde biliyorsunuzki bize dünya kupasından sonra gelmişti
    böyle önemli takımların önemli futbolcuları turvuva devam ederken transfer acıklaması istemez
    hayrlı olsun birkez daha yeni kalecimiz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

Higuain'in golü fena olmuş ama.:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kampec

Hocam bu pozisyonun önceside çok canalıcı :D
  • nereye !

quote:

nereden ?

nereye !

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: greyhound

nereye !

quote:

nereden ?

nereye !

quote:

Zapata: Hadi bakmıyorum, at bakalım

• ya bu kaleci forması falan bir şekilde alamıyormuyuz zaten formalarda iş yok ve bu sezon yapılan en iyi transfer muslera fena olmazdı hani
  • quote:

Orijinalden alıntı: principino

arjantin maçındaki kurtarışları

bu çocuk takımı severse ve alışırsa çok dehşet olur beyler 5 yıl kaleci sorunumuz kalmaz ve şuraya yazıyorum ligin en iyi kalecisi olacak kapasitede bir maçtan anlaşılıyor agaaaa

• Kardesim dalgami geciyorsun ligin en iyi kalecisi olucak diyerek muslera dunyanin en iyi 10 kalecisinden biridir. Yine de canayla takaslanmasindan cok rahatsizim parasiyla alsaydik keske ortasahada cana selcuk inan yanyana oynasaydi
  • Aslanımız resmi olarak bi açıklansada rahatlasak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

Aslanımız resmi olarak bi açıklansada rahatlasak :)

aynen
  • Radyospor’dan Özgür Sancar’ın edindiği bilgiye göre, Galatasaray, Copa America’da, çeyrek final maçında Arjantin’e karşı gösterdiği performansla bir kez daha dünya futbol kamuoyunun gündemine gelen Fernando Muslera’nın transferini yarın açıklıyor.

Sarı kırmızılılar, Muslera ile daha önce prensip anlaşmasına varmıştı. Uruguaylı kaleci, Loric Cana karşılığında Lazio’dan transfer edilmişti.

Muslera’yla yıllık 2.5 milyon euro garanti para karşılığından 4 yıllık anlaşma yapıldı. Transferde her hangi bir pürüz yaşamak istemeyen sarı kırmızılı yetkililerin Muslera’yla resmi sözleşme imzaladıkları ve bunun büyük olasılıkla yarın kamuoyuna duyurulacağı öğrenildi.

Muslera’nın, Copa America’daki performansıyla, değerini 2’ye katladığı ve başta İtalya olmak üzere, Udinese ve Napoli, pek çok takımdan teklif aldığı öne sürülmüştü.

BU ARADA ALAKASI YOK AMA ARKADAŞLAR RESİMLİ MESAJLARI ALINTI YAPARKEN BİRAZ DİKKATLİ OLSAK , RESMEN FORUMUN İÇİNE EDİLİYOR.ADAM KOSKOCA RESMİ ALINTI YAPIYOR , ALTINA İKİ TANE MUHAHA KOYUYOR , KÖTÜ OLUYOR.

• Ben bu kaleciyi tanımıyorum videolarından gördüğüm kadarıyla çok top sektiriyor.
    ayrıca italya ligini takip edenlerde lazionun vazgeçilmezi değil diyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dwimmerlaik

Ben bu kaleciyi tanımıyorum videolarından gördüğüm kadarıyla çok top sektiriyor.
    ayrıca italya ligini takip edenlerde lazionun vazgeçilmezi değil diyorlar...

Ben bu kaleciyi tanıyorum , maçlarda izlediğim kadarıyla refleksleri iyi bir kaleci.
    Ayrıca İtalya ligini takip etmelerine gerek yok , adam Lazio'da son iki sezonda 100 maç yapmış.

Şunu da ekleyim , mezarlıklar vazgeçilmezlerle doludur.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.