Şimdi Ara

Muslera Nasıl Gol Yer... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
2.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayak olayı her kalecide var. Rüştü de açıklamıştı bunu.
  • Muslera Türkiyenin en iyisi kalecisi,ama dikkat ediyorum,Musleraya adam akıllı şut çekilmiyor.Çekilen şutlar,çoğunlukla üstüne gelen,cılız toplar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gök Gürültüsü -- 16 Ekim 2016; 21:58:58 >
  • Geçen sezon kumbaraydı. Demek takım iyi olunca oda az yiyor. Tabii şimdilik.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Clde elin oğlu sağ sollu takıp geçiyor.ligimizdeki oyuncular psikolojik olarak musleraya şut çekemiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en çok kazanan kaleci ligteki o kadar kurtaracak
    gel gelelim Muslera vacısı Gomez olsaydı boş geçmezdi reis
  • Ciddi ciddi Muslera'nın sağ alt köşeden zaafı olduğunu düşünen insanlar var, her kaleci gününde olmayabilir ve hatalı gol yer. Muslera'nın sağ alt köşe'den mükemmel bir şekilde kurtardı bir dünya top var. Örnek olarak gösterecek olursam Henrique vardı Trabzonspor'da onun kafayla sağ alt köşeye vurduğu top ve Muslera'nın refleksi var. Braga maçında sağ alt köşeye giden topu tek eliyle tutuşu var hala unutamam. Kaleci hatalı gol yiyebilir. Muslera'da bir kaç hatalı gol yedi ama bu onun sağ alt köşeden her şutu yediğini göstermiyor.
    50. saniyeden sonrasını izleyebilirsiniz. Braga maçının özetini izlerseniz görürsünüz pozisyonu. Benim aklıma gelen direk 2 mükemmel kurtarış. Henrique'nin kafası bence mükemmel ötesi bir kurtarış. Kısa mesafeden yere doğru vurulan bir top ve ani refleks bu refleksi verebilecek ve bu ligde oynayan bir kaleci yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tom Marvolo Riddle Burnu

Ciddi ciddi Muslera'nın sağ alt köşeden zaafı olduğunu düşünen insanlar var, her kaleci gününde olmayabilir ve hatalı gol yer. Muslera'nın sağ alt köşe'den mükemmel bir şekilde kurtardı bir dünya top var. Örnek olarak gösterecek olursam Henrique vardı Trabzonspor'da onun kafayla sağ alt köşeye vurduğu top ve Muslera'nın refleksi var. Braga maçında sağ alt köşeye giden topu tek eliyle tutuşu var hala unutamam. Kaleci hatalı gol yiyebilir. Muslera'da bir kaç hatalı gol yedi ama bu onun sağ alt köşeden her şutu yediğini göstermiyor.
    50. saniyeden sonrasını izleyebilirsiniz. Braga maçının özetini izlerseniz görürsünüz pozisyonu. Benim aklıma gelen direk 2 mükemmel kurtarış. Henrique'nin kafası bence mükemmel ötesi bir kurtarış. Kısa mesafeden yere doğru vurulan bir top ve ani refleks bu refleksi verebilecek ve bu ligde oynayan bir kaleci yok.

+ olarak Muslera= 2. pozisyonu hızlı alma. Şut çekildi ve Muslera kurtarıp sektirdiyse hemen ayağa kalkmış ve pozisyonunu almış oluyor.
    Yabancı oyuncular takır takır atıyor diyenlere birşey demiyorum.
    6-1 biten City, United maçını izleyin bakalım kalede kim var, De Gea. Golleri izleyin hatası var mı?
    Muslera'nın 4-4 yediği maçlarda kurtadığı toplar olmasa biz Beşiktaş'ın rekoruna ortak olurduk her maç. Karşı karşıya kalırsan ve maç başı 5-6 kere olursa 4 gol yemen normal.
    Bizim ligde oyuncular vuruş yapamıyor diyenlerede katılmıyorum. Geçen sene Muslera Galatasaray tarihinin en çok gol yiyen kalecisi ünvanını aldı. Madem atamıyorlar, madem korkuyorlar neden atmışlar o kadar gol? Tolga, Muslera'dan 30 gol daha az yemiş daha iyi kaleci mi Tolga?

• Bu adam gecen yil 4 luk olmuyormuydu her mac la ? Bizim ligimizdeki oyuncular gol atma vurus ozurlusu ondan kral oluyor muslera avrupadayken maslera mi vardi kalede 4 4 ben yemiyodum....

Cogundan iyi filanda fazla abartiliyor bence bu da gs nin kotu oldugunu gosteriyor ne zaman bir mac olsa muslera

• Musleraya karşı rakip forvetler

• muslera mı tolga zengin mi
  • thanatos13 kullanıcısına yanıt
    Tolga +1000
  • quote:

Orijinalden alıntı: gladyo38

Bu adam gecen yil 4 luk olmuyormuydu her mac la ? Bizim ligimizdeki oyuncular gol atma vurus ozurlusu ondan kral oluyor muslera avrupadayken maslera mi vardi kalede 4 4 ben yemiyodum....

Cogundan iyi filanda fazla abartiliyor bence bu da gs nin kotu oldugunu gosteriyor ne zaman bir mac olsa muslera

Muslera Şampiyonlar Ligi gruplarında 4 sene üstüste en çok top kurtaran 5 kaleciden birisi oldu. İstatistiklerde de ilk 5'teydi.)

Kurtarma yüzdesi de en yüksek kalecilerden birisiydi.

Galatasaray defansı Terim ve Prandelli dönemlerinde evlere şenlik olduğu için, Prandelli'nin 3-5-2 fantezisi olduğu için çok gol yedi Muslera.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uzaklardan Gelen

en çok kazanan kaleci ligteki o kadar kurtaracak
    gel gelelim Muslera vacısı Gomez olsaydı boş geçmezdi reis

Muslera avcısı olan Gomez değildi Donk'tu.

• şutlar hep üstüne geliyor yea...
    bir adet tolga zengin'e dönüşmüş muslera ektedir.
     Muslera Nasıl Gol Yer...

adam yer tutmasını iyi biliyor, kaleyi yeterince küçültüyor. bu bir kaleci başarısıdır.
  • konu da şunu getirdi aklıma.
     Muslera Nasıl Gol Yer...
  • Kucağıma alıp sevesim var şu çocuğu, Öyle seviyorum yani

• quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

konu da şunu getirdi aklıma.
     Muslera Nasıl Gol Yer...

İyiymiş hocam bu
  • hashus1099 kullanıcısına yanıt
    Zaten en iyi kaleci uçan kaçan değil doğru pozisyon alan ve ayakta kalan kalecidir. Muslera da ikisi de var.

Elleri küçük yüreği büyük aslan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anbilivıbıl

Musleranin geçen sene yediği gollere bakın , milli takımda yediği gollere bakın. Evet muslera ülkedeki en iyi kaleci ama ülkedeki gol ayakları kötü. Maçtan önce Musleranin zayıf yönlerine baksalar rahat gol atarlar. ...

Muslera'nın ligde bu derece başarı olmasının sebebi ligin kalitesiz olması kaynaklı.
  • Actiniz agzinizi ya, haftaya 4luk olursak hepinizi tek tek bulurum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.