Şimdi Ara

Musleranın sanıldığı kadar iyi olmadığı hususu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dünyanın en iyi 10 kalecisi arasında Muslera nın adını birazcık araştırmayla görebilirsin. konu kilit.
  • Dünyada 10 tane üstdüzey kaleci yok da ondan girer

Yoksa de gea ile neuer ile buffon ile oblak ile chech ile

Çok büyük siklet farkı var

Demek istediğim bu

Real madrid için ha navas oynamış ha muslera çok fark yok

Ama de gea oynarsa büyük fark var

Senin söylediğin başarı değil dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MUSLERA 50M
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sast

Muslera sanıldığı kadar iyi. Tek yabanci hakki olsa muslera olmali. Muslerasiz zamanlari da hatirliyoruz. Taffarel mondragon muslera silsilesinin en fazla katki saglayani en fazla fark yaratani muslera.

Hocam yaşınız kaç bilmiyorum ama, ben bu konuda katılmıyorum sana. Taffarel, musleradan çok daha fazla katkı sağlamıştır galatasaraya. bence en iyi sıralaması yaparsak, simoviç, taffarel, mondragon, muslera derim. mondragonla muslera yer değiştirebilir.
  • Muslera'yı beğeniyorum, futbolu bizde bırakmasını istiyorum ama 30 milyon, ilk 5 kaleci arasında mevzularına kesinlikle katılıyorum. Klasik abartmalar.
  • D. kullanıcısına yanıt
    +++

Hart ile kıyaslanabilir ama Lloris için abartı olur Lloris iyi kaleci.
  • Kaleciyi kaleci yapan defanstır. Defans ne kadar iyi ise kalecide 40 yılda bir üstüne düşen görevi yapar bu kadar basit. Muslera sizce maç başı kaç tane net pozisyonla karşı karşıya kalıyor? Bugün Buffon tartışmasız en iyiler arasında ama önünde Bonucci - Chiellini gibi yamyamlar olmasa bu kadar iyi olabilir miydi? De Gea tartışmasız dünyanın en iyilerinden ama önünde Blind - Smalling gibi öküzler olduğundan Manchester bugün yenilmese bile iyi sonuçlar alamıyor. Bugün Muslera'nın önünde Bülent Korkmaz - Popescu - Capone - Ergün gibi defans hattı olsa iddaa ediyorum yediği gol sayısı 10 - 15 arası olurdu ligde.
  • sampi. liginde her mac 4 yiyen musleraya mi 30-35 verecekler? 30 yasini geçmis musleraya bide. Yav he he.

Turkiye liginden kimseye 10 uzeri bonservisi Avrupa takimlari vermez abi. bruma icinde sezon basi 30-40 diyordunuz, 10a giderse, sahane olur.
  • muslera aldigi parayla ilk 5e girer.avrupalilarda yarisi vergiye gidio maasin. muslera ilk3teyse maaslarda sasirmam.

burki, navas, lloris, leno, de gea, ederson(pep hocamin favorisi, benfica), buffon, Ter Stegen,
    donnaromma, chelasenin kalecisi, adini unuttum, subasic. trapplari vs saymiom daha.

muslerayi bende severim de, uzun sure kaleci gelmedi, zapatalardan sonra iyi bi kaleci gelince, cok abartildi.
  • O muslera dediğin, bugün G.Saray kalesinde olmasaydı, bugün açık ara ligin en çok gol yiyen takımıydık. G.Saray'da da felaket kazan kaynardı. Dursun şimdiye 10 kere istifa etmişti. Yatsın kalksın Muslera'ya dua etsin.

• Hahahah gsliler iyice kafayi bulmus

Muslera dunyanin en iyi 5. Kalecisi len

• ImPerspektif I kullanıcısına yanıt
    Buffon la ilgili harbiden bunları yazdın mı? adamın 40 yaşında çıkarttığı toplara, verdiği reflekslere bakman yeterli.

Tamam defans önemli ama kaleci yetenekleri defansında kim olursa olsun daha önemli.

Senin dediğin sadece yediği gol sayısına etki eder. O da verdiğin pozisyon sayısıyla alakalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PolisBey

Hahahah gsliler iyice kafayi bulmus

Fabri Muslera'dan iyi len

• ya futbol bilgisi olan musleranın nasıl bir kaleci oldugunu bılıyor. en iyi 5 10 muhabbetlerınıde gecın.

takım leş olunca muslerada kötü gözükür, odaklanamazda mutluda olmaz takım iyi olsa muslera yıne panter kesilir şuan kesilsede bir işe yaramaz zaten sıkıntı yok o yuzden
  • quote:

Orijinalden alıntı: PolisBey

Hahahah gsliler iyice kafayi bulmus

http://www.telegraph.co.uk/football/2016/01/29/the-top-20-best-goalkeepers-in-the-world/fernando-muslera-denies-wayne-rooney-during-the-world-cup1/

Biz demiyoruz

• trol gürkn
    2016 da biz söylerken troldük şimdi herkes musleraya sallar olmuş :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 4 Şubat 2018; 19:46:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren356

Dünyanın en iyi 10 kalecisi arasında Muslera nın adını birazcık araştırmayla görebilirsin. konu kilit.

• Gürkan sa
  • Gürkan 1 Dardanel 2

• quote:

Orijinalden alıntı: Regardy sth.

Gürkan 1 Dardanel 2
    Yılmaz 3

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.