Şimdi Ara

Mustafa Cengiz : 17 takım değil 8 takım imzaladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
5.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "KULÜPLER BİRLİĞİ'NİN İLAN ETTİĞİ 17 RAKAMI GERÇEK DEĞİL!''

Kulüpler Birliği'nin yayınladığı bildiri hakkında da konuşan Cengiz, "Biz Moskova'da maçtayız, bizim de üyesi olduğumuz Kulüpler Birliği bir bildiri yayınlanıyor. Bunun adı nedir, ben koymuyorum adını. Belki bizim de onaylayacağımız şeyler var orada ama kimse bizimle irtibata geçmedi. Ve o bildiriyi 17 kulüp imzalamadı. Kulüpler Birliği'nin 17 diye ilan ettiği rakam gerçek değil, bu rakam 8 ve onlar ile de konuştuğum zaman acele ile imzaladıklarını söylediler" dedi.

Israrla 17 değil, takım imzaladı dediğimde ısrarla Trabzonspor imzaladı 1 takım imzaladı diyenler burada mı ?

Aramızda bir arkadaş vardı özür dileyecekti, hala dilemedin hocam. Canın sağolsun.

• Güzel kardeşim Trabzonspor Kulüpler Birliğinin bir üyesi mi? Üyesi. Kulüpler Birliğine başkanınız Ağaoğlu katılıyor mu? Katılıyor. Kulüpler Birliğinin başkanı kim? Fikret Orman. Fikret Orman 6 Aralık 2018 tarihinde "17 KULÜP BU KARARIN ARKASINDADIR, 17 KULÜP BU BİLDİRİYE İMZA ATMIŞTIR DEDİ Mİ? Dedi. O gün o açıklamadan sonra Ağaoğlu çıktı yalanladı mı? O zaman iki çift lafım var. Birincisi başkanınız olacak Çanakkale Zaferi ile sıradan bir lig maçını kıyaslayacak zeka kapasitesine sahip adam başınızda bostan korkuluğu olarak durmaktadır. Zira hakkınızı savunmamıştır. Seni ve taraftarınızı mağdur duruma düşürmüştür. İkincisi Beşiktaşlılara sesleniyorum, herkes Ağaoğlu ve diğer kulüplerin imza atmadığını söylüyor. Başkanınız aksi yönde açıklamalar yaptı. Sizin başkanınız da sahtekar, düzenbaz bir adamdır. Bu da tescillenmiş oldu. Taraftarsanız gereğini yapın, yoksa Beşiktaşlıyım demeyin gülerler.

Son olarak ben Kulüpler Birliğinin sözde başkanının lafını ciddiye almakla hata etmişim kardeşim. Özür dilerim.

Ancak! Umarım biz hakem hatalarıyla katledilirken gelip bizim de hakkımızı savunmuştursun, bu samimiyeti taşıyorsundur. Zira adalet bir gün herkese lazım olur.
    Diger konuda da yazdik ama provokasyona hala devam. Siz akillanmazsiniz.
    Kulüpler Birliği
    Kulüpler Birliği :|: Haberler - Kulüpler Birliği'nden Açıklama
    http://www.kuluplerbirligi.org/content/view/kulupler-birliginden-aciklama/328

Son paragrafi aynen yapistiriyorum asagiya:

quote:

Kulüpler Birliği Vakfı olarak Süper Lig’deki 17 takımın görüş birliğiyle hakemlerle ilgili alınan ve tek bir kulübün gövde gösterisi anlamına gelecek taraflı bu kararlardan derhal geri adım atılmasını beklediğimizi ve geri adım atılmadığı takdirde de Süper Lig Kulüpleri olağan üstü toplanıp Türk futbolunun adil yönetilmesi için hep birlikte ortak bir adım atacağımızı belirtiriz.

1) Madem imza atmadiniz baskaniniz arayip metni neden duzelttirmiyor?
    2) Hadi aramaya zamani olmadi, arada Galatasaray'in katilmadigi (bak kalin yaziyorum) bir Kulupler Birligi toplantisi yapildi. Orada gundeme getirseydiniz.

ISINIZE GELINCE... Oyna devam
    İmzalamadık diye biz değil sizin açıklamanız gerekiyordu. İş işten geçtikten sonra yine bizim kulüp başkanı açıklıyor bunu. O bildiri halen daha orada duruyor ve o bildiri orada durdukça sizin hakemler hakkında tek kelime etme hakkınız yoktur, çünkü orada zaten söylemişsiniz "hakemlerde insandır hata yapabilirler. "
  • İmzalamadık diye biz değil sizin açıklamanız gerekiyordu. İş işten geçtikten sonra yine bizim kulüp başkanı açıklıyor bunu. O bildiri halen daha orada duruyor ve o bildiri orada durdukça sizin hakemler hakkında tek kelime etme hakkınız yoktur, çünkü orada zaten söylemişsiniz "hakemlerde insandır hata yapabilirler. "

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diger konuda da yazdik ama provokasyona hala devam. Siz akillanmazsiniz.
    Kulüpler Birliği
    Kulüpler Birliği :|: Haberler - Kulüpler Birliği'nden Açıklama
    http://www.kuluplerbirligi.org/content/view/kulupler-birliginden-aciklama/328

Son paragrafi aynen yapistiriyorum asagiya:

quote:

Kulüpler Birliği Vakfı olarak Süper Lig’deki 17 takımın görüş birliğiyle hakemlerle ilgili alınan ve tek bir kulübün gövde gösterisi anlamına gelecek taraflı bu kararlardan derhal geri adım atılmasını beklediğimizi ve geri adım atılmadığı takdirde de Süper Lig Kulüpleri olağan üstü toplanıp Türk futbolunun adil yönetilmesi için hep birlikte ortak bir adım atacağımızı belirtiriz.

1) Madem imza atmadiniz baskaniniz arayip metni neden duzelttirmiyor?
    2) Hadi aramaya zamani olmadi, arada Galatasaray'in katilmadigi (bak kalin yaziyorum) bir Kulupler Birligi toplantisi yapildi. Orada gundeme getirseydiniz.

ISINIZE GELINCE... Oyna devam

• Güzel kardeşim Trabzonspor Kulüpler Birliğinin bir üyesi mi? Üyesi. Kulüpler Birliğine başkanınız Ağaoğlu katılıyor mu? Katılıyor. Kulüpler Birliğinin başkanı kim? Fikret Orman. Fikret Orman 6 Aralık 2018 tarihinde "17 KULÜP BU KARARIN ARKASINDADIR, 17 KULÜP BU BİLDİRİYE İMZA ATMIŞTIR DEDİ Mİ? Dedi. O gün o açıklamadan sonra Ağaoğlu çıktı yalanladı mı? O zaman iki çift lafım var. Birincisi başkanınız olacak Çanakkale Zaferi ile sıradan bir lig maçını kıyaslayacak zeka kapasitesine sahip adam başınızda bostan korkuluğu olarak durmaktadır. Zira hakkınızı savunmamıştır. Seni ve taraftarınızı mağdur duruma düşürmüştür. İkincisi Beşiktaşlılara sesleniyorum, herkes Ağaoğlu ve diğer kulüplerin imza atmadığını söylüyor. Başkanınız aksi yönde açıklamalar yaptı. Sizin başkanınız da sahtekar, düzenbaz bir adamdır. Bu da tescillenmiş oldu. Taraftarsanız gereğini yapın, yoksa Beşiktaşlıyım demeyin gülerler.

Son olarak ben Kulüpler Birliğinin sözde başkanının lafını ciddiye almakla hata etmişim kardeşim. Özür dilerim.

Ancak! Umarım biz hakem hatalarıyla katledilirken gelip bizim de hakkımızı savunmuştursun, bu samimiyeti taşıyorsundur. Zira adalet bir gün herkese lazım olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Det.Harvey Bullock -- 12 Şubat 2019; 17:47:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

İmzalamadık diye biz değil sizin açıklamanız gerekiyordu. İş işten geçtikten sonra yine bizim kulüp başkanı açıklıyor bunu. O bildiri halen daha orada duruyor ve o bildiri orada durdukça sizin hakemler hakkında tek kelime etme hakkınız yoktur, çünkü orada zaten söylemişsiniz "hakemlerde insandır hata yapabilirler. "
    PES!

Trabzonspor o zamanda dünde canlı yayında defalarca açıkladı. Daha ne yapsın :)

ayrıca bu konuyu siz gündeme getirdiniz,biz değil. :)
    ancak bu Hata değil :)
  • "Kulüpler Birliği Vakfı olarak Süper Lig’deki 17 takımın görüş birliğiyle hakemlerle ilgili alınan ve tek bir kulübün gövde gösterisi anlamına gelecek taraflı bu kararlardan derhal geri adım atılmasını beklediğimizi ve geri adım atılmadığı takdirde de Süper Lig Kulüpleri olağan üstü toplanıp Türk futbolunun adil yönetilmesi için hep birlikte ortak bir adım atacağımızı belirtiriz."

kulüpler birliği açıklaması bu,

resmi olarak kim bu görüşe katılmıyorsa sitesinden açıklamasını yapar o zaman kurtulur bu olaydan,

şimdi bizim başkana "ben imzalamadım" deyip bu açıklamayı hazırlayan kişiye de "sizin yanınızdayım bildiriyi imzalıyorum" diyebilecek çok başkan var futbol aleminde. kulüpler birliği açıklamasından sonra hakemler hata yaparsa diğer 17 kulübün ağlamasının bir geçerliliği yok.
  • Bu işler Bjk ve Fb'nin işleri. Onlar böyle işlere girdikçe Allah daha beterlerini veriyor işte başlarına, devam etsinler böyle oyunlara.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Det.Harvey Bullock

Güzel kardeşim Trabzonspor Kulüpler Birliğinin bir üyesi mi? Üyesi. Kulüpler Birliğine başkanınız Ağaoğlu katılıyor mu? Katılıyor. Kulüpler Birliğinin başkanı kim? Fikret Orman. Fikret Orman 6 Aralık 2018 tarihinde "17 KULÜP BU KARARIN ARKASINDADIR, 17 KULÜP BU BİLDİRİYE İMZA ATMIŞTIR DEDİ Mİ? Dedi. O gün o açıklamadan sonra Ağaoğlu çıktı yalanladı mı? O zaman iki çift lafım var. Birincisi başkanınız olacak Çanakkale Zaferi ile sıradan bir lig maçını kıyaslayacak zeka kapasitesine sahip adam başınızda bostan korkuluğu olarak durmaktadır. Zira hakkınızı savunmamıştır. Seni ve taraftarınızı mağdur duruma düşürmüştür. İkincisi Beşiktaşlılara sesleniyorum, herkes Ağaoğlu ve diğer kulüplerin imza atmadığını söylüyor. Başkanınız aksi yönde açıklamalar yaptı. Sizin başkanınız da sahtekar, düzenbaz bir adamdır. Bu da tescillenmiş oldu. Taraftarsanız gereğini yapın, yoksa Beşiktaşlıyım demeyin gülerler.

Bir Galatasaray'lıya en güzel cevabı başkanın veriyor.

@Divaneyiz adlı kişinin Tweetine göz at:

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mtrkmn61

Bir Galatasaray'lıya en güzel cevabı başkanın veriyor.

@Divaneyiz adlı kişinin Tweetine göz at:

Alıntıları Göster
    Yazdıklarımı hiç okumuyorsun değil mi?

• quote:

Alıntıları Göster
    Hocam, yanlışlıkla sizin mesajı etiket yaptım. Kusura bakmayın lütfen.

Hocam, biz GS,fb,bjk diye takım ayırmıyoruz. TS maçında durica sanırım gs'li oyuncuya yaptığı müdahale net kırmızı kart. Hiç bir şekilde inkar edemem. Bizim lig'de şampiyonda belli aslında. Ancak ortamı kızıştırp reyting sağlıyorlar.

Beşiktaş:) Bizden Burak Yılmaz'ı nasıl aldıklarını biliyorum. Konuşmaya bile gerek yok onları.

Bu arada gs'yi Avrupa'da destekliyorm. Söz konusu siz,biz değil aslında. Olay başka.

• quote:

PES!

Trabzonspor o zamanda dünde canlı yayında defalarca açıkladı. Daha ne yapsın :)

ayrıca bu konuyu siz gündeme getirdiniz,biz değil. :)
    ancak bu Hata değil :)

Alıntıları Göster
    Evet. Trabzon o bildiriyi imzalamadığını açıkladı. Tebrik ediyorum başkanınızı gerçekten. Korsan bildiriyi diğer takımlar gibi sahiplenip sitelerinde yayınlamadılar.

Bu arada son maçta hakem hataları içinde ayrıca geçmiş olsun.
  • quote:

Alıntıları Göster

Hocam, biz GS,fb,bjk diye takım ayırmıyoruz. TS maçında durica sanırım gs'li oyuncuya yaptığı müdahale net kırmızı kart. Hiç bir şekilde inkar edemem. Bizim lig'de şampiyonda belli aslında. Ancak ortamı kızıştırp reyting sağlıyorlar.

Beşiktaş:) Bizden Burak Yılmaz'ı nasıl aldıklarını biliyorum. Konuşmaya bile gerek yok onları.

Bu arada gs'yi Avrupa'da destekliyorm. Söz konusu siz,biz değil aslında. Olay başka.

Bu arada şöyle bişey dha var. Biz protesto ederken diğer 3 büyükler destek veriyordu

“O bildiriye imza atan 17 takım..”
    Evet kardeşim, bu ülkede 17 takım Galatasaray’a karşı birleşti aynen kardeşim.
    Kimin kimle bir olduğu, kimin bu ülkede TEK olduğu bir kaç sene önce alenen gözler önüne serildi.

#TrabzonsporFarkı

t.co
    https://twitter.com/tnygkc/status/1095266004513554432/photo/1
    https://t.co/HupL6fI46S

• quote:

Alıntıları Göster
    Eyvallah hocam. Aslında bizi birbirimize düşürüp Başakşehir'i şampiyon yapma hesapları yapılıyor da engel olamayacağız gibi duruyor.

• mtrkmn61 M kullanıcısına yanıt
    Trabzonspor ne mi yapsin?

"Kulüpler Birligi'nin bildirisi altinda imzamiz yoktur" desin. Bak ben 1 cümlede yazdim. Bu kadar zor bir sey mi?

Sizin baskan ne demis?

- Bildirinin üslubu Trabzonspor üslubu degil" (haa yani üslup yanlis ama icerik dogru ???)
    - Bize sorulsaydi daha farkli bir bildiri cikardi" (imzaladin ama daha iyisi olabilirdi, bu mu???)
    - Bize söylenenle arasinda farklar var (neresi farkli???? farkli olmayan yerler neresi??? )
    - Fikret Orman'la konustum, yanlisik oldugunu söyledi" (eee niye düzeltilmedigi takdirde imzami cekiyorum demiyorsun???)

Yok üslup farkli, yok Trabzonspor'un dili degil bilmem ne. Ulan adam senin agzindan resmi bir bildiri yayinliyor. Icinde bütün söylenenlere imza attigin yaziyor. Adam gibi cikip "biz imza atmadik" diyemiyorsun.

17 kulübün hepsi de Fikret Orman'dan gece gelen bir telefona kuzu kuzu itaat etmisler. Kulüpler birliginin tüzügüne aykiri bir sekilde yayinlanan fason bildiriye hepsi de onay vermis. Is isten gectigi zaman da kiviriyorlar. Yemezler. Bana ne Fikret Orman sana farkli sey anlattiysa. Kandirilmasaydin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.