|
Bildirim
|
Güzel kardeşim Trabzonspor Kulüpler Birliğinin bir üyesi mi? Üyesi. Kulüpler Birliğine başkanınız Ağaoğlu katılıyor mu? Katılıyor. Kulüpler Birliğinin başkanı kim? Fikret Orman. Fikret Orman 6 Aralık 2018 tarihinde "17 KULÜP BU KARARIN ARKASINDADIR, 17 KULÜP BU BİLDİRİYE İMZA ATMIŞTIR DEDİ Mİ? Dedi. O gün o açıklamadan sonra Ağaoğlu çıktı yalanladı mı? O zaman iki çift lafım var. Birincisi başkanınız olacak Çanakkale Zaferi ile sıradan bir lig maçını kıyaslayacak zeka kapasitesine sahip adam başınızda bostan korkuluğu olarak durmaktadır. Zira hakkınızı savunmamıştır. Seni ve taraftarınızı mağdur duruma düşürmüştür. İkincisi Beşiktaşlılara sesleniyorum, herkes Ağaoğlu ve diğer kulüplerin imza atmadığını söylüyor. Başkanınız aksi yönde açıklamalar yaptı. Sizin başkanınız da sahtekar, düzenbaz bir adamdır. Bu da tescillenmiş oldu. Taraftarsanız gereğini yapın, yoksa Beşiktaşlıyım demeyin gülerler.
Son olarak ben Kulüpler Birliğinin sözde başkanının lafını ciddiye almakla hata etmişim kardeşim. Özür dilerim. Ancak! Umarım biz hakem hatalarıyla katledilirken gelip bizim de hakkımızı savunmuştursun, bu samimiyeti taşıyorsundur. Zira adalet bir gün herkese lazım olur. |
Diger konuda da yazdik ama provokasyona hala devam. Siz akillanmazsiniz.
Kulüpler Birliği Kulüpler Birliği :|: Haberler - Kulüpler Birliği'nden Açıklama http://www.kuluplerbirligi.org/content/view/kulupler-birliginden-aciklama/328Son paragrafi aynen yapistiriyorum asagiya:
1) Madem imza atmadiniz baskaniniz arayip metni neden duzelttirmiyor? 2) Hadi aramaya zamani olmadi, arada Galatasaray'in katilmadigi (bak kalin yaziyorum) bir Kulupler Birligi toplantisi yapildi. Orada gundeme getirseydiniz. ISINIZE GELINCE... Oyna devam |
İmzalamadık diye biz değil sizin açıklamanız gerekiyordu. İş işten geçtikten sonra yine bizim kulüp başkanı açıklıyor bunu. O bildiri halen daha orada duruyor ve o bildiri orada durdukça sizin hakemler hakkında tek kelime etme hakkınız yoktur, çünkü orada zaten söylemişsiniz "hakemlerde insandır hata yapabilirler. "
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Det.Harvey Bullock -- 12 Şubat 2019; 17:47:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|