Şimdi Ara

Mustafa Cengiz-Ali Koç-Fikret Orman (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Özge Gürel

Fikret Orman kim ya. Mustafa Cengiz ve Ali Koç ile isminin aynı cümlede geçmesi, bu iki başkana hakarettir resmen.

UEFA'da altı üstü çeyrek finale çıkınca çok büyük başarıymış gibi kanal kanal gezip röportaj verdi ve "Türkiye'ye Avrupa'dan bir kupa gelmemesi bizim ayıbımız, biz bunu başaracağız." dedi. UEFA çeyrek finali için çektikleri reklam filmi ise tam bir faciaydı

ŞL'de UEFA Kupası gibi kura çektiler, o gruptan da namağlup çıkınca yine kanal kanal, gazete gazete gezip "Avrupada'daki en başarılı kulübüz" dedi. Adamın vizyonu bu. ŞL'de UEFA Kupası standartlarındaki gruptan nağmalup çıkmak çok büyük başarı hakikaten.

Ayrıca sadece ikiyüzlü değil, çokta sinsi biri. En çok böylesinden korkacaksın zaten. Geçmişini ve rakiplerinin geçmişini yoksayıp, bir sene Avrupa'da başarılı oldular diye sadece o seneyi baz alarak Türk kulüplerinin başarısını ölçüyor aklınca.

Stat açılışındaki konuşmasına değinmeye bile gerek yok, o aslında tam da kendisini özetliyor.
    Ulan şu muhabbete tav oluyorum Avrupa ligi gibi kura çekmiş diyolar. Sene başında kura çekerken hepiniz utanmadan kura konusunda Beşiktaş fark yer, sonuncu bitirir diyordunuz. Baktınız hepsini yendik kolay grup yeaa zaten Monaco, Leipzig, Porto çöp diyorlar. Senin takımın mı CL seviyesinde diye sorarlar adama çöp dediğin takımlar öyle ya da böyle Avrupada oynuyorlar banko. Sen ise ön elemede Östersunds gibi rakiplerine elenip rezil oluyorsun bu kadar basit. Neyin çekememezliği arkadaş başarıya bu kadar çamur atan ikinci bir toplum yoktur dünyada. Ayrıca Fikret Orman bizde değil Ünal Aysal gittikten sonra sizde olsaydı acaba şuan nasıl yorumlar yapardın kim bilir. Adam feda döneminden çekti çıkardı takımı hatalı çok transferi de var ama Tosic gibi bir herifi bile 33 yaşında 4.5 milyona Çin'e kitledi. Türkiye liginin en pahalı oyuncusunu çıkardı Premier lige sattı. Gerçekten gülünç duruma düşüyorsunuz nereden sallasam diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: paramedical

Yukarı da uefa takımlarının grubunda lider olmuş demişler.Şaka gibi.Bir tarafta Porto,Monaco,Leipzing gibi,her birinin kadrosu 3 büyüklerın toplamından çok olan takımları yenip tarihte ilk kez CL grubunu lider tamamlayan takım.Diger tarafta 2.ön elemede şehirlerinin nüfusu TT Arena kadar olan östersundsa elenen,diğeri ise rvpnin maaşı kadar kadro değeri olan vardara elenen takımın taraftarları söylüyor bunları.

Kadromuzda şampiyonluklara doymuş,CL kupası dîşında kupa önemsemeyen topcularımız olmasaydı şuan köşelerinize çekilmiş Beşiktas acaba 4 yıl üst üste şampiyon olacak mı diye karalara bağlayacaktınız.

Fenerli arkadaslarada sunu deyim.Ali Koctan "kocu" cikarin bakalim ne basari kaldi Ali'nin? Fazla hayallere kapilmayin sonra Ali koc 2.yilini doldurmadan gitmesin.
    işte vizyonunuz bu kadar 1 senelik başarınızı yere göğe sığdıramamak. önce avrupadan kupa getirin sonra konuşalım. monaco,porto, liepzig ? güldürme beni.. real madrid juventus kopenhag olan gruptan çıktık. (sahamızda juventusu yenerek)

• quote:

Orijinalden alıntı: Sensuski

yoo cidden grup uefa grubu gibi kusura bakma. 3 takımda uefayı zorlardı ama en fazla gidecekleri nokta yarı final olurdu. monaco kadro dağıtması leipzig in ilkkez katılması ve portonun beşiktaştan daha zayıf olması arkadaşın dediği için yeterli. karşınıza sağlam bir takım çıkınca 2 maçtada patates ettiler mesela. he grupta 1 tane büyük takım olsa lider çıksan tamam ama takım yoktu cidden. bu seneki başarı abartılacak bir yanı yok kusura bakma. ben galatasarayın bir kere şampiyonlar liginde böyle bir gruba düştüğünü görmedim.

Alıntıları Göster
    Sorun şu ki östersuns TR liginde olsa Bölgesel amator ligde bile oynayamazdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ne kadar ceza alcagina ozenle takip edicem =)

• Bana alıntı yapan Beşiktaşlılardan 1 tanesi hariç hepsi engelliymiş.

O son alıntı yapan da yazdıklarım hiç hoşuna gitmemiş ama gerçekler bunlar.

Monaco, Leipzig kötü takım mı diyor Monaco o grupta 2 puan aldı, Leipzig üniversite takımı gibi 20-21 yaş aralığında oluşan oyunculardan kurulu, 9 yıllık kulüp ve ilk defa ŞL oynuyorlar. Porto kendi kalitesinde değil zaten.

UEFA kupası grubundan nağmalup çıktınız, 2.'de Porto çıktı. Madem çok iyi takımlardınız, neden gruplardan çıktıktan sonra biriniz Bayern Münih'ten 5, diğeriniz Liverpool'dan 5 yediniz? Noldu?

Takımını dağıtmış, grupta sadece 2 puan alabilmiş Monaco'yu, üniversite takımı ve ilk kez ŞL'ye katılan Leipzig'i yenmekle ŞL olmuyormuş dimi. Asıl ŞL bu değilmiş. Karşınıza ŞL rakibi çıkınca 5'lik yapıp gönderdiler.

Bizi de Östersunds la vurmaya çalışmış. Evet Östersunds a yenilmek kötü bir tecrübe ama o zaman takım iskeleti oturmamıştı, transferlerin tamamı yapılmamıştı ve takım zaten yepyeni bir takımdı. Bu yine de bahane olamaz ama sizin 2-3 yıllık oturmuş bir kadronuz vardı. Asıp kesiyordunuz "Bekle bizi Bayern" , "Avrupa Fatihi Beşiktaş" diye, Bayern sizi o tatlı rüyanızdan uyandırdı, kabus görmüş gibi uyandınız

Evet tekrar ediyorum, UEFA grubundan çıktınız. O grup ŞL düzeyinde bir grup değildi. UEFA'da bile o gruptan daha zorlu gruplar vardı.

Gruptan namağlup lider çıkmak başarıdır, kutlamasını da bilirdik ama siz bunu haketmediniz. İlk mesajımda da söyledim, başkanınız o kadar sinsi biri ki, daha ilk başarıda hemen rakiplerini küçümsemeye başladı, hemen eskiyi unutup, bu seneyi milat kabul etmiş gibi "Beşiktaş Avrupa'daki en başarılı kulüp" , "Avrupa Fatihi" gibi açıklamalar yapmaya başladı. Sen rakiplerinin geçmiş başarılarını yok sayıp böyle saçma sapan açıklamalar yaparsan, hem kendini hem de takımını antipatik duruma düşürürsün, rakiplerine saygı göstermediğin için rakiplerinde sana saygı göstermez ve başarını küçümser.

Bu yüzden de Fikret Orman hiçbir zaman rakip takım taraftarları tarafından saygı duyulan bir başkan olmayacak ve Beşiktaş'ı da etkileyecek. Tıpkı Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe'si gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

• omrumde boyle yuzsuzluk gormedim cengiz ne zorluk yasadi tum cefayi dursun cekti

• quote:

Orijinalden alıntı: adv11

omrumde boyle yuzsuzluk gormedim cengiz ne zorluk yasadi tum cefayi dursun cekti
    Dursun sizin efsane başkanınız olduğu için savunmanız normal tabii. O varken hiç Galatasaray mağlubiyeti görmediniz. Kulübü 2.5 senede 652 milyon TL zarar ettirdi, UEFA'dan men cezası yedirdi, oyunculara ve personellere aylardır maaş ödemedi, Riva ve Florya'yı ederinin çok altında peşkeş çekti. Ne cefaymış be.
  • O zaman paoku nasıl eledi ? herta berlin ve bilbaonun grubundan nasıl çıktı? hadi onu geçtim deplasmanda arsenali nasıl yendi ? arsenal turu bile verebilirdi.
  • O zaman paoku nasıl eledi ? herta berlin ve bilbaonun grubundan nasıl çıktı? hadi onu geçtim deplasmanda arsenali nasıl yendi ? arsenal turu bile verebilirdi.
  • ee bu mantıkta sizin de Fikret Orman ı sevmemeniz normal tüpçü varken rahattınız tabi cefaya gelirsek stadın üstünü fln kapadı iyi bir kadro kurdu terimi getirdi daha ne yapsın cengiz geldi hazıra kondu
  • quote:

Orijinalden alıntı: adv11

ee bu mantıkta sizin de Fikret Orman ı sevmemeniz normal tüpçü varken rahattınız tabi cefaya gelirsek stadın üstünü fln kapadı iyi bir kadro kurdu terimi getirdi daha ne yapsın cengiz geldi hazıra kondu
    Fikret Orman 7 sezonda 4 tane GS şampiyonluğu gördü. Kalsa da sorun değil bizim için.

• neredeyse batmış bir takım kulube sürekli ihtarlar vs. stad bile yoktu , o zamanlar ile bu zamanlar farklı
  • Konu içeriğine bak, yapılan tartışmalara bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: YazıYorum

Konu içeriğine bak, yapılan tartışmalara bak
    Değil mi

Biz adamın kişiliğinden bahsediyoruz, bunlar gelmiş şunu yaptı bunu yaptı diyor.

Fikret'in nasıl biri olduğunu onlarda çok iyi biliyor aslında, tüm Türkiye canlı canlı izledi 5 saniyede 10 kere "sıyın cımhırbışkınım" demesini.
  • 6 yıllık başkanla 6 aylık başkanı ve yeni seçilen başkanın kişiliklerini tartışmak yersiz. Fikret Orman feda yıllarında herkes tarafından sevilirdi takım başarılı olunca kötü başkan denilmeye başlandı.

Keza Aziz Yıldırımında ilk yılları böyleydi ne zamanki şampiyonluğun sahada kazanılmadığını öğrendim açıklamasını yaptı kötü Aziz olmaya başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özge Gürel

Değil mi

Biz adamın kişiliğinden bahsediyoruz, bunlar gelmiş şunu yaptı bunu yaptı diyor.

Fikret'in nasıl biri olduğunu onlarda çok iyi biliyor aslında, tüm Türkiye canlı canlı izledi 5 saniyede 10 kere "sıyın cımhırbışkınım" demesini.

Alıntıları Göster
    http://m.tr.beinsports.com/haber/gsaraydan-cumhurbaskani-erdogana-ziyaret

Hiç kimse temiz değil. Şu "sıyın cımhırbışkınım" yazarken 2 kere düşünün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Deadwood

Sırf Beşiktaş'ı sevmediğiniz için Fikret Orman' a kötü demek açıkcası büyük ayıptır. Adam başa geçtiğinde ekonomisi bitmiş borç batağında olan bir takım aldı.

Fikret ORMAN nemi yaptı ;

-İnönü stadının yeri değişmeden yeni stad yapılmasına sebep oldu
    -Son yıllarda neredeyse bedavaya aldığı topçulara yüksek fiyatlara geri sattı. Galatasaray ve Fenerbahçe kaç tane futbolcudan para kazanmış söyleyebilirmisin?
    -2 yıl takımı lig şampiyonu yaptı. Avrupa da Beşiktaş a başarılar kazandırdı. Siz her ne kadar bu başarıları kabul etmeseniz de Beşiktaş tarihine baktığımızda bu başarıdır. Heleki son yıllarda Galatasaray ve Fenerbahçe'nin adını sanını duymadığımız kasaba köy takımlarına elendiğini varsayarsak. Hani siz Mustafa Cengiz başarılı diyorsunuz ya. Mustafa Cengiz GS için ne yaptıysa Fikret Orman 5 katını yaptı Bjk için
    -Evet Beşiktaş'ın borcu belki Galatasaray'dan daha fazla lakin. Galatasaray hem adasını hemde stadını kaybetti bunu da unutmamak lazım.
    -Fenerbahçe'nin durumu da yakında ortaya çıkar. Aziz Yıldırım alacaklarını illa isteyecektir. Hatta o adam kulübü icraya bile verir.

Konuyu açan arkadaşa gelince arkadaş doğru yere deyinmiş. Ali Koç'u saymazsak (nasıl başkanlık yapacağını bilmediğimiz için kişiliğine lafımız yok) Mustafa Cengiz beyde Fikret Orman beyde güzel insanlar. Takımları için ellerinden gelenleri yapıyorlar. Rekabet her zaman iyidir rekabet olmazsa Almanya Ligindeki Bayern Münich gibi olursun zevk alamazsın
    -İnönü stadının yeri değişmeden yeni stad yapılmasına sebep oldu

Cevap: Yıldırım Demirören ön ayak oldu

-Son yıllarda neredeyse bedavaya aldığı topçulara yüksek fiyatlara geri sattı. Galatasaray ve Fenerbahçe kaç tane futbolcudan para kazanmış söyleyebilirmisin?

Cevap: Arda, Bruma, Ndiaye, Burak

-2 yıl takımı lig şampiyonu yaptı. Avrupa da Beşiktaş a başarılar kazandırdı. Siz her ne kadar bu başarıları kabul etmeseniz de Beşiktaş tarihine baktığımızda bu başarıdır. Heleki son yıllarda Galatasaray ve Fenerbahçe'nin adını sanını duymadığımız kasaba köy takımlarına elendiğini varsayarsak. Hani siz Mustafa Cengiz başarılı diyorsunuz ya. Mustafa Cengiz GS için ne yaptıysa Fikret Orman 5 katını yaptı Bjk için

Cevap: Hangi başarı? kupa mı geldi? ben başarı için kupa gelmesini beklerim. geldi mi yok. ona kalırsa f.t liderliğinde 2012-2013 sezonlarında bizde çıktık gruplardan? hemde real madrid juventus ve kopenhag'lı gruptan. ligde de şampiyon olduk o sezon yani hem avrupa hem lig götürdük. bahaneler üretmedik. adını sanını duymadığımız köy takımı dediğin doğru oturmamış bir kadro teknik direktör bozuntusu bir adamla sadece fizik çalışarak maça çıkarsa olacağı o. ayrıca sorun değil bu bile her sene devamlılığı gösterir. Mustafa Cengize ben başarılı demedim kötü gitmiyor. tamam fiko da olumlu yatırımlar yaptı sponsorluklar buldu oyuncu transferlerinde mantıklı adımlar attı fikoya kötü diyen yok sadece sinsi. aziz yıldırımın 2nci versiyonu bu adam. kibarlığı ile işi götürebileceğini sanıyor.

-Evet Beşiktaş'ın borcu belki Galatasaray'dan daha fazla lakin. Galatasaray hem adasını hemde stadını kaybetti bunu da unutmamak lazım.

Cevap: Galatasaray'ın borcu Beşiktaş'tan daha fazla burayı bir düzelteyim. Galatasaray adasını kaybetmedi kiraya verdi ve stadını kaybetmedi stadının üst kullanım hakkı doluyordu ve devlet ya seyrantepeye geçersin ya olimpiyata dedi sen olsan hangisini seçerdin? o zaman ki yönetim iktidara biat etmeseydi seyrantepeyi bile yapmazlardı. ha burda şu var devlet kãrlı çıktı bu işten ali samiyenin yerine yapılan towerlar ve plazalar şuan orayı verdiğimiz paranın en az 10 katı yukarısında. seyrantepeden Galatasaray çok büyük zarar etmiştir. bu da o dönem ki yönetimin basitsizliği..

-Fenerbahçe'nin durumu da yakında ortaya çıkar. Aziz Yıldırım alacaklarını illa isteyecektir. Hatta o adam kulübü icraya bile verir.

Cevap: olabilir ancak ben azizin fb aleyhine bir adım atacağını sanmıyorum. çünkü ali koç hırs yapmış ona. sen ne veriyorsan ben bi fazlasını veriyorum dedi. fb belki de tarihinde ilk defa böyle iyi bir insana sahip oldu başkan olarak. aziz vazgeçmeyecektir sonuçta fb camiası aziz yıldırım için bir kalkan görevi görüyordu. 3 temmuz ve sonrasındaki süreçte camianın desteği olmasaydı hala içerideydi..

• Mustafa cengiz kim?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fallofday

Mustafa cengiz kim?
    Cumhurbaşkanım diye ortada gezmediği için tanımaman normal.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.