şöyle bişey yapalım mı?buraya geleceğiniz kesinleşsin öyle konuşalım.ne diye boş yere anlatalım ki.
10133 ile kesinleşti sanırım.şimdi konuşalım mı :D
Hocam ilk girişiniz miydi?:)
2.girişimdi.İlk sene diş ve eczacılık oluyordu tıp kıl payı kaçıyordu tabi okul 1.ligi kontenjanım da vardı.ama bu sene biyolojiyi feci bir şekilde batırınca ege tıp olmadı.ama tıp oldu sanırım en azından:)
Ben de bu sene girecegim de bakalım neler yapıcaz:) Hatay da hazırlık kalkmış klavuzda öyle yazıyor hocam bilginize;)
hazırlıkla ilgili bir bilgi bulamadım ama kalkmışsa çok güzel olur:)
hazırlık kalkmıs
Kendi memleketimin üniversitesini övmek isterdim ama...
Zaten yazları kavurucu bir şehir olan Antakya'nın daha da sıcak olan ve ismiyle tezat oluşturan 'Serin'yol beldesinde bulunan üniversitenin etrafında hiç sosyalleşme mekanı bulunmamaktadır (bir iki yemekçi hariç) zira resmen dağ bayır ortasındadır. Ha görüntüsü güzeldir, geniştir açıktır alan sınırsız gibidir ama ne fayda. Büyükçe bir anfisi ve havuzu vardır. Üniye bağlı m.y.o'da 47 derece altında klimasız sınıfta girdiğim LYS mat sınavından sonra 3 gün hasta yattğımı belirteyim
adanadan geliyorum sıcaklar pek sorun olmaz.ayrıca defne hastanesinin o tarafta ev tutmayı düşünüyorum o tarafta sosyal imkanlar daha fazladır sanırım.Ayrıca tıp okumaya gidiyoruz sonuçta önemli olan da bu diye düşünüyorum
Evet tıp oldu sanki.10133 sıralamam bilgi vermek isteyen var mı başka?
yukarı
üstee
üsttt
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme