Ha bu arada iyi transfer olur. Böylece Nonda'yı şutlamış oluruz.
Ankaradan keci alamaz ha
Uzun suredır bu kadar gulmedım forumda..hahahaha
Evet keçilerin inatçı olduğunu düşünürsek alamaması doğal, saçma bir örnek oldu.
Ankara'nın başka nesi meşhurdu la ?
Ankaranın en meshuru kenan imirzalıoglu var benim bildiğim..
Evilol.gif (bu gülüş mobile şeyolmuştur)
Onu transfer ettik bile
Fizik yapısını beğenmiyorum ben bu adamın.
İlhan Parlak'ın beceriklisi,umarım sonu benzemez.
ALLAH'ım inşallah gelir yaaa.çok istiyorum gelmesini.
Ne tıkırtı va rne sıkırtı
İddia ediyorum bu futbolcu transferin son günü gelecek
mustafa pektemek iyi futbolcudur. inşallah alınır
quote:
Orijinalden alıntı: ozwizard7
bu transfer gerçekleşseydi gs için herşey çok daha farklı olurdu .
forvetsiz ardayı forvete koyarak çooook zorlanıyor gs baros sakatlıktan çıkınca hemen form tutabilecek mi jo 1 aya anca dönücek çok " ? " var gs işi gerçekten zor ..
keşke bu adamı alsaydınız bari atl.madrid maçını kurtarırdınız ... geçen bjk-g.birligi maçında çok iyi oynadı hele 2,3 çalım atıp 90a yolladığı bir füze varki rüştü eski günleri hatırlatmasa bize golü yemiştik ..hem güçlü hem bir iki adma eksiltembiliyor hızlıda kafaya da iyi çıkıyor fizkli gsye ilaç olurdu ..
quote:
Orijinalden alıntı: ozwizard7
bu transfer gerçekleşseydi gs için herşey çok daha farklı olurdu .
forvetsiz ardayı forvete koyarak çooook zorlanıyor gs baros sakatlıktan çıkınca hemen form tutabilecek mi jo 1 aya anca dönücek çok " ? " var gs işi gerçekten zor ..
keşke bu adamı alsaydınız bari atl.madrid maçını kurtarırdınız ... geçen bjk-g.birligi maçında çok iyi oynadı hele 2,3 çalım atıp 90a yolladığı bir füze varki rüştü eski günleri hatırlatmasa bize golü yemiştik ..hem güçlü hem bir iki adma eksiltembiliyor hızlıda kafaya da iyi çıkıyor fizkli gsye ilaç olurdu ..
Katlmamak elde değil.
Mustafa yada Ömer Şişmanoğlundan birisini almak gerekirdi. Gerçi Jo nun sakatlanacağını nereden bilebilirdik.
quote:
Orijinalden alıntı: Roohans
Mustafa yada Ömer Şişmanoğlundan birisini almak gerekirdi. Gerçi Jo nun sakatlanacağını nereden bilebilirdik.
Onu bilmeye gerek yoktu. Sonuçta Jo zaten avrupa maçlarında oynayamayacaktı ve ligde Baroş dönene kadar da yedeği olmayacaktı. Sırf bu yüzden santrafor almaları gerekirdi...
Değerinden fazla fiyat istenildi G.B de oyuncuyu satmaya niyetli değildi..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme