Şimdi Ara

Mustafa Reşit Akçay Türk futbolunun en kaliteli ve saygılı hocasıdır.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuşmalarını okumuştum ama, canlı olarak şimdi görme fırsatım oldu. Bukadar mütevazi, bukadar önüne bakan ve sağıyla soluyla ilgilenmeyen adam başarılı olmasında elin İgor Tudorumu başarılı olsun ya. Beşiktaşlılar bile şu adamın açıklamasını izleyince kendi kendilerine "Ulan şu adamın hakkıdır helal olsun" demiştir yani. İnşallah 4 büyük klübe gidip kendisini hebâ etmez. Bu adamın yeri kesinlikte Avrupa futbolu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DelikanliCekirge -- 7 Ağustos 2017; 19:15:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kültürlü bir adam olduğu belli, Basın toplantısının başında bir cümle kurdu ben eminim türk futbol camiasında o cümleyi anlayabilecek ya 3 ya 5 kişi vardır.
  • Çok iyi bir hoca. Bizim kurduğumuz kadronun başında o olsa şampiyonluğa oynardık. Tudordan bin gömlek üstün.

• bence kişilik olarak en iyi türk tddir.
  • Ewed kendisi gerçekten iyi bi hoca
  • ahlaklı bir adam önemli ayrıntı bu.

• Osmanlı'dan sonra takım çalıştırmayacağım demişti, kendisi için ne değişti acaba.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Osmanlidan niye gittigini anlamadigim hoca avrupada cok iyi top oynatiyordu

• Çalıştırdıgı takımları, hangi maçta nasıl oynatacagını cok iyi bilen bir hoca. Elindeki malzemeyi de çok iyi kullanıyor. Özellikle de avrupa maçlarındaki performansı dikkat çekici. Bence Türkiyedeki hocalar arasında taktisyenlik ve oyuncunun potansiyelini nasıl kullanabileceğini bilen en iyi birkaç hocadan biri. Tam bir sistem hocası. Trabzondayken de avrupa performansı iyiydi, osmanlıda da oyleydi. Muhtemelen bu sene Konyasporu da avrupada başarılı bir takım haline getirecek. Ayrıca kültürlü ve beyefendi bir kişiliği var. Umarım çok daha büyük takımları çalıştırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EneRGy. -- 7 Ağustos 2017; 22:43:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

Osmanlı'dan sonra takım çalıştırmayacağım demişti, kendisi için ne değişti acaba.

Konyaspor kendisine düşündüğü projeyi gerçekleştirme imkanı vermiştir belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EneRGy.

Çalıştırdıgı takımları, hangi maçta nasıl oynatacagını cok iyi bilen bir hoca. Elindeki malzemeyi de çok iyi kullanıyor. Özellikle de avrupa maçlarındaki performansı dikkat çekici. Bence Türkiyedeki hocalar arasında taktisyenlik ve oyuncunun potansiyelini nasıl kullanabileceğini bilen en iyi birkaç hocadan biri. Tam bir sistem hocası. Trabzondayken de avrupa performansı iyiydi, osmanlıda da oyleydi. Muhtemelen bu sene Konyasporu da avrupada başarılı bir takım haline getirecek. Ayrıca kültürlü ve beyefendi bir kişiliği var. Umarım çok daha büyük takımları çalıştırır.

Umarım dediğiniz gibi olur.
    Bu maç bir efsaneydi.
    Benim hiç umudum yoktu, maçı aldı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

quote:

Osmanlı'dan sonra takım çalıştırmayacağım demişti, kendisi için ne değişti acaba.

Pek ihtimal vermiyorum, altyapıda akademisyen olarak devam edeceğim demişti.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

quote:

Pek ihtimal vermiyorum, altyapıda akademisyen olarak devam edeceğim demişti.

Bilbao gibi bir akademi kurmak istiyorum diyordu bakalım zaman gösterecek.
  • Naif bir insan
  • Beşiktaş'ı yendi diye Tudor'u Galatasaray'a hoca ettiler. Sırada Akçay mı var acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.