Hayır mecbur falan kalmıyorlar o çok büyük yalan (genelde Rejkard efendiyi korumak için söyleniyor) Elano,Cana,Misimoviç varken de bu adam banko oynatılıyordu.Şu an hiç bir iddian bir amacın yok 3 puan almanla puan alamaman arasında bir fark yok dalga geçer gibi hala Sarp hala Sarp koysana madem altyapıdan oyuncu Sarp'ı oynattınız da kazandık mı sanki?
quote:
Orijinalden alıntı: Kénan
quote:
Orijinalden alıntı: chakra
Bu adamı hangi hoca gelse oynatıyor. Ya benim futbol anlayışım çok düşük ve kavrayamıyorum ya da bu adamı oynatan hocalar bu işi bilmiyor.
Şuna mecbur kalıyorlar desek daha doğru olacak. Üç beş kuruşa bakmayıp adam gibi orta saha alan yönetim başımıza gelmedikçe daha çok dizimizi döveriz.
quote:
Orijinalden alıntı: vaypcnet
Hayır mecbur falan kalmıyorlar o çok büyük yalan (genelde Rejkard efendiyi korumak için söyleniyor) Elano,Cana,Misimoviç varken de bu adam banko oynatılıyordu.Şu an hiç bir iddian bir amacın yok 3 puan almanla puan alamaman arasında bir fark yok dalga geçer gibi hala Sarp hala Sarp koysana madem altyapıdan oyuncu Sarp'ı oynattınız da kazandık mı sanki?
quote:
Orijinalden alıntı: Kénan
quote:
Orijinalden alıntı: chakra
Bu adamı hangi hoca gelse oynatıyor. Ya benim futbol anlayışım çok düşük ve kavrayamıyorum ya da bu adamı oynatan hocalar bu işi bilmiyor.
Şuna mecbur kalıyorlar desek daha doğru olacak. Üç beş kuruşa bakmayıp adam gibi orta saha alan yönetim başımıza gelmedikçe daha çok dizimizi döveriz.
Mecbur falan kalmıyorlar. Cana neden oynamadı bu maç veya Cumhur Emre Çolak ve diğerleri ?A durun şampiyonlağa oynuyoruz olur mu
mustafa sarpin ayaklarini marongoza verip duzeltmek lazim
Yok abi bu adam kesin Cumhurbaşkanının falan manevi oğlu. Bu torpil olayı başka türlü nasıl açıklanacak
ulan hangi akla hizmet oynatılıyo anlamış değilim torpil falan işin espirisi tamamda gelen herkes bu adamı oynatıyor nasıl bir mantıktır bu yahu yedekte duran herkes mustafadan daha iyi hadi yedeği geçtim paftan genç birini oynatsınlar genede bu adamı oynatmasınlar bencede neden buadamda bukadar ısrarcılar teknik kapasiteden yoksun,şut desen atamaz,pas desen veremez,rakip desen tutamaz,koş desen koşamaz sahada rakip oyunculardan bile tehlikeli bu adamın futbolcu olaması ayrı bi skandal
Akla gerek yok Keitanin 3 5 macindaki görüntü ile ne oyuncuymus diye mazi yaratmaya kalkanlara Sarpin ilk geldigi dönemde attigi goller ve yaptiklariyla ne iyi adammis dediginizi unutmaya kalkmayin. Bu adamlar topcumu evet ama bu sistem ve bu anlayisla oyuncu degiller zaten seneye kalicagini sanmiyorum yollanmasi gerek ama bu adamlar böyle degildi bu hale getirildi.
quote:
Orijinalden alıntı: CaPAxA
Bu adamın torpili nerden merak ediyorum. Pino'ya ettiği bir küfür vardı ya hani , pino yerine m.sarp söylenmiş halini söylüyorum kendisine..
sarrrppp, lan sarrrppp .............
yav bir ara fenerbahçeye böyle futbolculari aldirirlardi. şimdi baktilar fener dikkat ediyor galatasaraya döndüler. mustafa sarp modeli vermem gerekirse MALdonado :) aynısı
bu adam ilk geldiğinde emreden iyi demiyormuydunuz yav izlemiyorum ama ne kadar kötü oynayabilir ki bi kaç maçta bu kadar gözünüzde büyüttüğünüz oyuncu
bu forma altında o mevkide gördüğüm en kazma oyuncu. ancak teknik direktörlerin oynatma mecburiyeti var bir yerde, çünkü o pozisyonda bir alternatif yok. bu da takımımızın sene başından beri nasıl yönetildiğinin kanıtı.
rijkaard transfer transfer diye bağırırken kimse durumu fark etmemişti malesef, hatta rijkaard'a sövüyorduk böyle takım mı olur diye :)
Bkz.
Hala alternatifi yok diyen var yahu inanılır gibi değil hakikaten , ne Rejkardmış be birader takımın içine etti 5m euro cukkaladı ve kaçtı hala adamı savunma derdinde bizimkiler.
Sarp banko ilk 11 , Cana yedek (ikisi de önlibero ikisi de sakat değil ve Rejkard efendi Sarp'ı oynatıyor hadi bakalım Cana mı Sarp mı?)
golfcü diye biliyorum ben
Hayır değil.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme