Şimdi Ara

Müstakil ev için fiber problemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aslında her bir sokağın başına fiber kabineti koysalar çok iyi olacak. Oda mı olmadı bari 3 sokağa düşecek fiber kabinet koy 3 tane sokak o tek kabinetten beslensin. ADSL nereye kadar, nerde lüks sıfır 7-8 katlı apartman Kablonet-Telekom-Superonline orda. Niye hiç sokaklardaki 2-3-4-5 katlı evlere gelmiyor bu fiber? #FiberLüksDeğildir

• Superonline vdsl modeli yapmadığı için doğal olarak çekmez, türk telekom saha dolabı varsa yapar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben müstakil yazlığa 4mbit ADSL almak için 2 sene uğraştım. O zamanlar superbox da yoktu, 4g de çekmiyordu. Dumanla haberleşiyorduk

• miskindvd kullanıcısına yanıt

Hocam 3 sene oldu konuyu açalı ama son 1 senedir ttnet in vermeye başladığı vdsl hizmetini kullanıyorum. 130TL 50MBit bir paket var şuan. Superonline 200MBit veriyor 150' ye. Bu ülkede internet yönünden ne zaman yüzümüz gülecek merak ediyorum.

• Silkolet kullanıcısına yanıt

TurkNete geçin. Ben ve arkadaşlarım kullanıyoruz çok memnunuz

• miskindvd kullanıcısına yanıt

Türk.net i denemeye çalıştım fakat 3 hafta boyunca geçiş yapıldığı halde interneti bağlayamadılar. İptal edip ttnet e geçmem gerekti adamlar 1 saatte gelip interneti kurdular. Türk.net' in müşteri hizmetleri maalesef çok kötü.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.