Müşteri Hizmetleri Elemanı pozisyonunda çalışan varmı aranızda zorlukları nasıldır rahatlıkları nasıldır, bir telefon geldi gitsemmi gitmesemmi bilmiyorum, telefon üzerinden digitürk kampanyaları satılıcak büyük ihtimalle, Sabah 10 akşam 7 cumartesi öglen 4 te iş bırakılıyor pazar tatil, 850+150+100 sigorta ve prim yazmışlar. evede yakın bi metroluk işi var,
hangi pozisyonda olduğuna bağlı.fena kızlar var ama çağrımerkezlerinde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: labidu
biliyorum kızları fena
İnternette şöyle yazmışlar
İnternet Fiyatına Digiturk Hediye Kampanyası.. * Taahhüt Süresi Bitecek Olan Güncel Müsteri Pörtföyü Üzerinden Arama Gerceklestirerek Kampanyaya Gecislerini Saglamak. İnternetine İndirim Sağlayıp 24 Ay Boyunca HD Uydu Alıcısı Digiturk'u Hediye Etmek Gibi Kolay Bir Projedir.
Proje kolay.
quote:
Orijinalden alıntı: leospartali
quote:
biliyorum kızları fena
İnternet Fiyatına Digiturk Hediye Kampanyası.. * Taahhüt Süresi Bitecek Olan Güncel Müsteri Pörtföyü Üzerinden Arama Gerceklestirerek Kampanyaya Gecislerini Saglamak. İnternetine İndirim Sağlayıp 24 Ay Boyunca HD Uydu Alıcısı Digiturk'u Hediye Etmek Gibi Kolay Bir Projedir.
pazarlama işi zor iş boşver helede telefonda
quote:
Orijinalden alıntı: CaNeRR
quote:
Orijinalden alıntı: leospartali
quote:
biliyorum kızları fena
pazarlama işi zor iş boşver helede telefonda
illaki zordurda diger mesleklere göre en rahatı bu geldi bana oturdugun yerden telefonla konuşucam sürekli tek sorun karşıya laf anlatabilmek ve sabırlı olmak sanırım
Arkadaşım çalışıyor Digiturk mh'de, Bazı müşteriler kafayı yedirtiyormuş insana maaşlarını da doğru düzgün vermiyorlar, sabır işi.
quote:
Orijinalden alıntı: S
Arkadaşım çalışıyor Digiturk mh'de, Bazı müşteriler kafayı yedirtiyormuş insana maaşlarını da doğru düzgün vermiyorlar, sabır işi.
bana en uygun yer şöyle vatan teknosa bimeks gibi yerde magazada satış yapmak ama daha dönen olmadı onlardan araştırdım bende şimdi tek tek milleti aratıp digitürke abone olmak istermisiniz felan diyicekmişim sorunu olan herkezin sorununu çözücekmişim kapattım telefonu bir süre daha evde yatışa devam
beyler 5 dk önce aradılar yine, Çağrı Merkezi Elemanı olarak
Reklam Şirketimize aşağıda yazılan özelliklere sahip Maaş + SSK + prim + yol + yemek sistemiyle çalışacak ofis içi Bay - Bayan personel alınacaktır.
Çalışma Saatleri: Sabah 09:00 Akşam 18:00 Cumartesi Yarım Gün - Pazar Tatil
nasıl sizce günümüz işlerine göre
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme