Şimdi Ara

Nays, Müşteri Kaydını Tamamla, 500 TL Hediye Para Kazan Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
996
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Kampanya 1-2 Kasım 2024 tarihleri arasında geçerlidir.
    • Kampanya döneminde Nays üzerinden İş Bankası müşteri kaydını tamamlayan kullanıcılara 500 TL hediye para tanımlanacaktır.
    • Tanımlanan hediye paralar anında Nays hesaplara aktarılır.
    • Kampanyadan hediye para kazanılabilmesi için müşteri kaydı adımlarının kampanya döneminde Nays üzerinden tamamlanması gerekir. Daha önce İş Bankası hesabı olan kullanıcılar kampanyadan faydalanamayacaktır.
    • İş Bankası kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.
    • ‘Müşteri Olma Süreci’ ile ilgili aklına takılanlara ‘Yardım’ sayfasından ulaşabilirsin.

Özetle nays kullanıp iş bankasında hesabınız yoksa uygulama içerisinde kampanyaya tıklayıp iş bankası kaydı yapınca 500 lira anında geliyor.

Özelden isteyene refli link atarım konuya eklemeyeceğim sadece ilk kez üye olup boşa gitmesin hemde yardımcı olmak isterim diyenler için.

www.naysapp.com.tr
    Müşteri Kaydını Tamamla, 500 TL Hediye Para Kazan! | Nays
    https://www.naysapp.com.tr/firsatlar/500

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arondir -- 1 Kasım 2024; 15:42:18 >

• hem nays hem iş bankası bugün açacak olana verir mi ?
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

Sadece önceden iş bankası hesabın olmayacak hocam. Verir yani özetle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arondir -- 1 Kasım 2024; 15:37:3 >
  • Benim 20 sene önce kapatılan iş bankası hesabım varmış vermediler. Ben unuttum onlar unutmamış :)))
  • Direkt geliyor mu,hesap teyidi için para transferi gerekiyor mu deneyen oldu mu
  • güzel kampanya ama 500 tl için hesap acilirmi o var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.