Şimdi Ara

Mutasyonel Falsetto (Puberfoni) konusunda uzman KBB'ci doktor arıyorum? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
15
Favori
26.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kardeşim bana o videoları atabilirmisin bende ses sıkıntısı çekiyorum mail atacam gonderirsin şimdiden tesekürler egezekeriyaegeege@gmail.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende aynı sorunu yaşıyorum 7 sınıftan bu yana aynı bagıramıyorum sesim ince çıkıyor 19 yaşındayım banada videoyu gönderirmisiniz instagram @ahmt.fit7 @makimilyanus hocam atabilırmısınız
  • Videolar Youtube'da mevcut:

Doktor önerisi isteyenlere Dr. Elad Azizli'yi önerebilirim. Siz kendi kendinizi tedavi edebilirsiniz mutlaka ama gerek duyarsanız doktora da gözükebilirsiniz. Belki sizin yaşadığınız rahatsızlığın sebebi farklı bir hastalık olabilir.

Bu hastalık bu yaşıma kadar yaşadığım en berbat ve uzun süreli ama çözümü uygulama olarak en basit hastalıktı. Çekinmeyin kurtulun. Özgürce bağırın, çağırın!

Herkese geçmiş olsun.

• Bende de Falsetto var , daha 14 yaşındayım ve falsetto olduğumu 1 hafta önce fark ettim ve kalın sesimide çıkarabildiğimi fark ettim.Sorum,şimdi ailem bana ince sesimle alıştığı için kalın sesimin gerçek sesim olduğunu onlara nasıl anlatayım önerilerinizi bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaancan1672

Bende de Falsetto var , daha 14 yaşındayım ve falsetto olduğumu 1 hafta önce fark ettim ve kalın sesimide çıkarabildiğimi fark ettim.Sorum,şimdi ailem bana ince sesimle alıştığı için kalın sesimin gerçek sesim olduğunu onlara nasıl anlatayım önerilerinizi bekliyorum.
    Direk başla kalın sesinle konuşmaya kardeşim. Her erkeğin ergenlikte yaşadığı bir şey bu. Hoşlarına gideceği için gülerler biraz sadece. Büyüyorsun, bundan dolayı. :)

Sakın erteleme. Hemen şu an başla!
  • Tamam, bir de şey demezlermi işte; daha dün sesin inceydi şimdi nasıl kalın oldu diye çünkü sesin 1 gecede kalınlaşması imkansız.

• bkinaci B kullanıcısına yanıt
    Her erkek mutasyonel falsetto mu yaşıyor?

• Arkadaşlar 2 sene boyunca bu lanetle baş ettim ve ve 2 senedir ses terapisi sayesinde iyileştim. Bilgi almak isteyen yazabilir.

• merhabalar ben bir ses terapistine gittim gercek sesimi buldu evde egzersiz olarak sesli kitap oku dedi ama kitap okurken sesim puruzlu cıkıyormus gibi geliyor arada bi daha da kalınlasıyor bu normal bir sey mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda Doruk -- 23 Ağustos 2020; 14:8:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arda Doruk

merhabalar ben bir ses terapistine gittim gercek sesimi buldu evde egzersiz olarak sesli kitap oku dedi ama kitap okurken sesim puruzlu cıkıyormus gibi geliyor arada bi daha da kalınlasıyor bu normal bir sey mi?
    gerçek sesini tam olarak nasıl buldu söyleyebilirmisin
  • Arda Doruk A kullanıcısına yanıt
    Normal bir durum. Arada bir. ince sese dönebilir sesiniz. Olabildiğince kalın sesinizle konuşmaya devam edin.biraz zaman geçtikten sonra 1 ay gibi pürüzler gidecektir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • maksimilyanus M kullanıcısına yanıt

Merhaba egzersizleri alanlar bana pm atabilir mi ?

• Maksimilyus yardım edermisin ?

Abi neredesin abii
  • 21 yaşındayım. Özgüven kalmadı nolur yardım edin.
  • Videolar aşağıda:

• mutasyonelmusto M kullanıcısına yanıt

D

G

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gumbal -- 4 Nisan 2021; 18:32:19 >
  • Gg

Bh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gumbal -- 4 Nisan 2021; 18:32:53 >

Merhaba yardim edebilir misiniz

• ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE SELAMIN ALEYKÜM BEN 19 YAŞINDAYIM İSMİM MURAT İSTANBUL'DA OTURUYORUM SESİM ÇOK İNCE ÇOĞU KİŞİ TELEFONDA KIZ ZANNEDİYOR YADA NORMAL YOLDA YÜRÜRKEN TELEFONLA KONUŞURKEN BAKIYORLAR VE BEN BU DURUMDAN ÇOK SIKILDIM İSTER İSTEMEZ İNSANIN ÖZGÜVENİDE DÜŞÜYOR 3 4 TANE DOKTORA GİTTİM VE HİÇBİR ŞEY YAPAMADILAR ARTIK DEĞİŞTİRMELİYİM DEDİM VE ARAŞTIRMAYA BAŞLADIM VE BURAYI GÖRDÜM BURADA HERKES BİRBİRİNE YARDIMCI OLMUŞ PM ATMA FELAN DEMİŞ ONLARI BİLMİYORUM AMA BANADA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM ŞU SESİMİ DEĞİŞTİREYİM BAŞKA BİRŞEY İSTEMİYORUM.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.