Şimdi Ara

Mütercim Tercümandan Uygun fiyata Çeviri Hizmetleri Ve Özel Ders

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Mütercim Tercümanlık bölümünü onur derecesi ile bitirdim. İngilizce öğrenmeyi ve öğretmeyi çok severim. Şu an Gazi Üniversitesinde formasyon almaktayım. Gerek bireysel ingilizce dil eğitimi konusunda gerekse tercüme - çeviri konularında deneyimim oldukça fazladır.

Bireysel Ders:
    Özel ders olarak tecrübem oldukça fazladır. Öncelikle öğrencilerin seviyesini tespit edip her bireyin kendi seviyesine göre bir program hazırlamaktayım. Genel ingilizce kursu ve YDS kursu vermekteyim. Çalışma metodum daha çok konuşma ve yazma ağırlıklı olduğundan ingilizce konusunda sağlam bir temel oluşturmanıza yardımcı olabilirim. İngilizceyi sadece kağıt üzerinde öğretmekten ziyade, onların ihtiyaçlarına göre yazılı, sözlü eğitim programları hazılıyorum. İngilizce eğitimi konusunda çok titizimdir. Bir insana yeni birşeyler öğretmek bana çok heyecan verir. Ders fiyatlarım piyasaya göre oldukça uygundur. Fiyat almak için lütfen arayınız veya mesaj atınız.

Çeviri Hizmetleri:
    Teknik ve akademik çeviri konusunda oldukça deneyimim fazladır. Şuan faal freelance çevirmenlik yapmaktayım. Akademik tez çevirisi, sunum çevirisi, makale çevirisi, teknik çeviriler, medikal çeviri hizmetleri vermekteyim. Ücretlendirme 1.000 karakter üzerinden yapılmaktadır. Fiyat piyasaya göre gayet uygundur. Fiyat almak için lütfen arayınız veya mesaj atınız.

05385445573
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sebtom -- 12 Şubat 2016; 17:41:57 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Watsapp'dan yazdım dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: promesta

Watsapp'dan yazdım dostum

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.