Şimdi Ara

Mutfağa Gömme Ocak ve Davlumbaz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
21.819
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iTEKA lar geriden bas bas bağırıyor hocam ben kaliteyim diye ama fiyatlardan haber ver...Yani 2 katı vereceksek bunun tamamı kalite için olsun,yarısını markaya vermeyelim
  • Tekrardan Merhabalar

Davlumbazlar son kademe, en yüksek hızda çalıştırıldığında 45 desibel ses üretmektedir
  • Tabiki bir miktarını marka için veriyorsun... Ama bence çoğunluğu kalite... Kendi evimde de kullanıyorum... Tabi ki herşeyi teka alacaksın diye birşey yok... Mesela ben davlumbaz ve setüstünü teka kullanırken fırını bosch olarak kullanıyorum... (ürünlerin tamamı ankastre) Birde arkadaşların çoğunun sorduğu gibi ses seviyesi, emiş gücü, enerji tüketimi gibi soruları sorup karşılaştırmayı unutmayın... Her 60'lık veya her 90'lık davlumbazın mesela emiş gücü aynı değildir... Kullanacağınız alanı iyi tanımalısınız... Açık bir amerikan mutfakta kullanacaksanız bu tarz teknik bilgilere dikkat etmelisiniz... Körü körüne satıcı tavsiyesi ile ürün almayınız...

quote:

Orjinalden alıntı: kenfat10

iTEKA lar geriden bas bas bağırıyor hocam ben kaliteyim diye ama fiyatlardan haber ver...Yani 2 katı vereceksek bunun tamamı kalite için olsun,yarısını markaya vermeyelim

• quote:

Artık satılan ürünlerin zaten tamamı TSE belgeli ve 2 yıl garantili olmak zorunda yoksa zaten satamazsınız... Fakat TSE belgeli olması ve 2 sene garantili olması yüksek standartları taşıdığının göstergesi değildir... Taşıması gereken minimum ölçüleri taşıyan her ürüne bu belge verilebilir...

Sayın Thundergod, sanırım taahhüt işi yapıyorsunuz ama yazdıklarınızı hayrele okudum öncelikle;

Artık satılan ürünlerin zaten tamamı TSE belgeli ve 2 yıl garantili olmak zorunda yoksa zaten satamazsınız demişsiniz;
    sizin merdiven altı üretimlerden bu malların heryerde şakır şakır satıldığından haberiniz yok sanırım.Satılan her malın TSE belgesi olacak diye bir şart yok.

Fakat TSE belgeli olması ve 2 sene garantili olması yüksek standartları taşıdığının göstergesi değildir demişsiniz;
    Yüksek standart taşımaz, tüketici haklarını koruyacak yeterli standardı taşır.
    Şimdi merdiven altı imalat bir davlumbaz ile gittik TÜRK STANDARTLARI KURUMUNA;
    -inox görüntüsü verilmiş paslanmaz sac, teneke
    -300 m3/saat hava emişini zorla gerçekleştiren
    -üzerinde çin menşeli ucuz bir motor bulunan
    -elektrik tesisatı uygun kriter ve kalite ürünlerden imal edilmemiş
    -aktif karbon filtre yerine uyduruk bir aliminyum kaset filtre takılmış
    Bir davlumbaz ile başvurup bu ürüne TSE belgesi alabileceğinimi düşünüyorsunuz? Pencereden atarlar adamı...
    TSE almak için gereken kriter 60 yada 90 cm olması değildir.

1) TSE Standartlarında üretilmiş, yüksek imalat sayıları ile maliyet düşürülmüş, satış esnasında sürümdan kazanmak için fiyatı uygun tutulmuş ürünler,
    2) Standartların üzerinde YÜKSEK KALİTE kullanılarak imal edilmiş ürünler, (Bosch gibi)
    alınacak ürün 2 çeşittir yukarıdaki görüldüğü üzere

quote:

Tabiki bir miktarını marka için veriyorsun... Ama bence çoğunluğu kalite... Kendi evimde de kullanıyorum... Tabi ki herşeyi teka alacaksın diye birşey yok... Mesela ben davlumbaz ve setüstünü teka kullanırken fırını bosch olarak kullanıyorum... (ürünlerin tamamı ankastre) Birde arkadaşların çoğunun sorduğu gibi ses seviyesi, emiş gücü, enerji tüketimi gibi soruları sorup karşılaştırmayı unutmayın... Her 60'lık veya her 90'lık davlumbazın mesela emiş gücü aynı değildir... Kullanacağınız alanı iyi tanımalısınız... Açık bir amerikan mutfakta kullanacaksanız bu tarz teknik bilgilere dikkat etmelisiniz... Körü körüne satıcı tavsiyesi ile ürün almayınız...

Tabiki bir miktarını marka için veriyorsun demişsiniz ama vereceğim örnekler ile bir miktarını değil ürün fiyatının 2 katı ve daha fazlasını ödeyeceğinizi gösteren örnekler ile biraz daha belirginleştirmek istiyorum

Mutfağa Gömme Ocak ve Davlumbaz

TEKA
    Ürün: DG 60 Glass

Tuşlu kontrol düğmeleri
    3 farklı hız konumu
    2 x 40 W aydınlatma
    Metal filtreler
    Cam buhar toplama kanadı
    575 m3/h hava emiş gücü
    (teknik bilgiler üreticinin sitesinden)
    http://www.nekadar.com/115141.html de ürün 859.00 TL

Bizden bakalım

WİLSON
    WDM 330

Standart Aluminyum Filtre
    Karbon filtre seçeneği (opsiyonel)
    Basmalı Buton Kontrol
    3 kademe hız ayarı. 560 m3/h
    Yıkanabilir alüminyum filtre.
    Duvar tipi dekoratif düz cam panelli davlumbaz.
    2 x 40 W aydınlatma

bizdeki fiyat 290.00 TL
    Sanal mağazadan değil dükkandan alacağım derseniz mağazalardaki fiyatı 340.00 TL
    http://www.ankastreevi.com/60cm/Dekoratif-duz-camli-davlumbaz-WDM-330.html

Aynı özelliklerde, aynı kalite ürüne biraz dekor farklılığına ve 4 harfli ismine 3 katı ürün bedeli...
    Demişsinizki "Tabiki bir miktarını marka için veriyorsun... Ama bence çoğunluğu kalite..." ????

Ocak bakalım

TEKA
    Ürün: CG Lux 60 4G AI AL

Kristal Cam Gazlı ocak
    Otomatik ateşleme
    Otomatik gaz kesme
    Bağımsız döküm ızgaralar
    4 adet gazlı göz
    Gaz tipi:LPG (bütan, propan), doğalgaz, hava gazı
    (teknik bilgiler üreticinin sitesinden alınmıştır)
    http://www.nekadar.com/115048.html ürün 851.00 TL

Aynı özelliklere hatta inox bek gibi ürün kalitesini yükselten özellikler barındıran bizden bir ürüne bakalım

Wilson
    WO135 cam ocak

Ankastre CAM ocak
    4 Gözü gazlı
    Otomatik ateşlemeli
    INOX bek tablası (+) (göz ile gözükmeyen bölümlerde paslanmayı engellemek için inox malzeme kullanılmış)
    Döküm ızgara
    Havuzlu yanış sistem
    LPG veya doğalgaza uyumlu
    Emniyetli kontrol düğmeleri
    http://www.ankastreevi.com/cam/Ankastre-cam-ocak-WO135.html 359.00 TL

Yukarıdaki ocakdan tek eksiği FFD otomatik gaz kesmedir o özellikte 80.00 TL farkeder buyrun bir üst modeli 439.00 TL
    http://www.ankastreevi.com/0/cam-ocak-wilson-wo136-ffd-sistem-2.html

Bosch hem ürün kalitesinde hem markasında tamamen kendini ıspatlamış bir markadır, üzerine yorum yapmak cahillik olur.Keşke herkezin gücü yetse Bosch alsa..

Şimdi siz evinize aldığınız ürünleri alırken veya Müşterilerinizi bu ürünleri almaya teşvik ederken Paranızı Ürünemi Ödüyorsunuz? Markayamı?
    Ben satıcıyım, sizde bu işleri iyi bilen birisi.. Tüketici sizin sözünüzemi güvenip ürün alırsa körüne körüne ürün almış olacak yoksa yukarıdaki örnekleri veren satının sözünemi?

Sürçülisan ettim ise affola..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanates -- 16 Ocak 2009; 15:25:26 >

• Sayın Kaan Ateş

Ürünlerinizle ilgileniyorum fakat 2 ay içerisinde almayı düşünüyorum. Şu an ki kampanyanız hakkında bir kaç şey sormak istiyorum. Yukarıda modelleri verilen ürünlerden tam set alana süpürge hediye demişsiniz. Fakat davlumbaz alamıyorum standart inox aspiratörünüzden almak zorundayım. Süpürge hediyesini yine verebilirmisiniz? Mesela sizden almak istediğim fırın 1000tl gibi bir fiyatta , ocak ise 300tl , aspiratör 100tl .

Bir de Wilson markası tenis ekipmanları yapan Wilson mu acaba ? Başka forumlarda bu şekilde yazılmış tı..

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twindiablo -- 16 Ocak 2009; 16:15:29 >
  • Malesef elektrik süpürge hediyesi kampanya kataloğundaki ürünlerden tam bir set oluşturulduğu şartı ile bedelsiz verilmektedir.Wilson markasının ürün yelpazesi çok geniştir kibrit kutusu imalatıda dahi yapıyor olabilir.Türkiyede sadece ankastre imalatı yapmaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanates -- 16 Ocak 2009; 23:21:12 >
  • Valla bosch a o kadar para vermek içime sinmiyor,ben sanırım alacağım bu wilsondan,Sonuçta üzerine binip viraja girmeyeceğiz ...Ürün mukayesesi çalışmasıda çok güzel olmuş teşekkürler kaanateş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenfat10

Valla bosch a o kadar para vermek içime sinmiyor,ben sanırım alacağım bu wilsondan,Sonuçta üzerine binip viraja girmeyeceğiz ...Ürün mukayesesi çalışmasıda çok güzel olmuş teşekkürler kaanateş.

Bu kadar sohbetten sonra bende fiyat konusunda azda olsa biraz daha yardımcı olmak için elimden geleni yaparım.Kendinizi tanıtınız mutlaka( PM dende isminizi atınız)
  • Bende kısaca yazdıklarınıza cevap vermeye çalışayım. Yalnız öncelikle şunu belirtmek isterimki başından beri ürünleriniz kötüdür demiyorum sadece kendi fikirlerimi ve tecrübelerimi yazıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: kaanates

Sayın Thundergod, sanırım taahhüt işi yapıyorsunuz ama yazdıklarınızı hayrele okudum öncelikle;
    sizin merdiven altı üretimlerden bu malların heryerde şakır şakır satıldığından haberiniz yok sanırım.Satılan her malın TSE belgesi olacak diye bir şart yok.

Öncelikle taahhüt işi yapmıyorum. İç mimari ile uğraşıyorum. Daha ilerideki satırlara gelmek gerekirse sanırım anlatmak istediğimi tam ifade edemedim yada başka yerlere özellikle çekildi. Demek istediğim şudur;
    YASAL YOLLARLA SATILAN,SATILACAK OLAN;ENSTİTÜ'NÜN BELİRLEDİĞİ MİNİMUM ÖZELLİKLERİ TAŞIYAN HER ÜRÜN TSE BELGESİ ALABİLİR. YASAL YOLLARLA SATILACAK HER ÜRÜN 2 YIL GARANTİ ŞARTINI TAŞIMAK ZORUNDADIR. Bu yüzden TSE belgeli her ürün yüksek kalitede üretilmiştir diye bir konu yoktur.

quote:

Tabiki bir miktarını marka için veriyorsun demişsiniz ama vereceğim örnekler ile bir miktarını değil ürün fiyatının 2 katı ve daha fazlasını ödeyeceğinizi gösteren örnekler ile biraz daha belirginleştirmek istiyorum.

Bu konudada dediğimi tam anlatamadım yada anlaşılmak istenmediği için bu tarz karşılaştırmalar yapıldı. Bahsi geçen konunun sorusu şu idi;
    -Eğer sırf markası için 2-3 kat parası veriliyorsa-
    Benimde belirttiğim; verilen farkın bir miktarının tabiki marka patenti için olduğu AMA ARADAKİ FARKIN ÇOĞUNLUĞUNU ÜRÜNÜN KALİTESİNİN OLUŞTURDUĞU idi.

quote:

TEKA
    Ürün: DG 60 Glass
    http://www.nekadar.com/115141.html de ürün 859.00 TL

WİLSONWDM 330
    bizdeki fiyat 290.00 TL
    Sanal mağazadan değil dükkandan alacağım derseniz mağazalardaki fiyatı 340.00 TL

Aynı özelliklerde, aynı kalite ürüne biraz dekor farklılığına ve 4 harfli ismine 3 katı ürün bedeli...

Tek bir ürün üzerinden gitmek istiyorum ki hem sayfa kalabalıklaşmasın hemde fikir edinmek isteyenler sıkılmadan okuyup yararlanabilsinler.
    * Öncelikle bahsettiğiniz 859 lira internette gözüken fiyatıdır. Araştırılırsa internette çok daha uygun fiyatlar bulunabilir. TEKA bayiine gittiğiniz zaman alacağınız fiyat farklı olacaktır. (Üstünde değil) Fakat fiyatın bu olduğundan yola çıkıyorum ve bayiden alacağınız fiyatından maksimum bu olduğunddan. Yani farklı bir fiyat olmayacaktır. İnternette şu kadar, bayide gelip alırsanız şu kadar gibi.
    * Sizde biliyorsunuzdur sanırım TEKA ÜRÜNLERİNİ, YASAL olarak alacağınız tek yer ve tabiki garantili olarak alacağınız tek yer TEKA değildir. Çağlayanda bu konuda yüksek miktarlarda satış yapan firmalarda çok daha uygun fiyatlara bu ürünler bulunabilmektedir. Kaldı ki bahsettiğiniz ürünü YASAL ve GARANTİLİ olarak %25-%30 oranlarında iskontolu olarak alabilmekteyim. Neticede ben bu fiatı aynen müşterime yansıtır ve onun adına fatura ettiririm. Benim kazancım bu iskontolardan biriken paralar değildir. Kaba taslak fiyatı hesaplarsanız 340 lira ile aradaki fark (tabi ki çok ufak bir fark değil, hele günümüzde 1 liranın bile önemli olduğunu düşünürsek) marka+kalite için çok büyük bir rakam değildir.
    * Bu ürünleri siz o oranlarla alıyorsunuz derseniz bu konudada yanılıyorsunuz derim. Sizinde bildiğiniz gibi mimarların indirim oranları ürüne göre değişiklik göstersede bu tarz ürünlerde %5-%10 civarıdır. Yani normal bir müşteri benim %30 indirim hakkım olan bir üründe %25 indirim yaptırtabilir. Bu krizde zaten firmalar mal satabilmek için herkese aynı oranda indirim yapmaktadır.

quote:

Bosch hem ürün kalitesinde hem markasında tamamen kendini ıspatlamış bir markadır, üzerine yorum yapmak cahillik olur.Keşke herkezin gücü yetse Bosch alsa..
    Şimdi siz evinize aldığınız ürünleri alırken veya Müşterilerinizi bu ürünleri almaya teşvik ederken Paranızı Ürünemi Ödüyorsunuz? Markayamı?
    Ben satıcıyım, sizde bu işleri iyi bilen birisi.. Tüketici sizin sözünüzemi güvenip ürün alırsa körüne körüne ürün almış olacak yoksa yukarıdaki örnekleri veren satının sözünemi?

Yazımı dikkate aldıysanız ben bir satıcı değilim,bu forumda ürün satmıyorum. Sizin ürününüz alınmaz,bunu almayın demiyorum. Keşke imkan olsa herkes en iyisini alabilse. Bunu bende çok isterim. Ben sadece bildiklerimi paylaşmak istiyorum ki bu forum amacına ulaşsın.

Ben ürün+kaliteye para ödemeyi tercih ediyorum. Tabi ki sadece markaya veya görüntüye para ödemek isteyen müşterilerim de oluyor. Onların seçeneği ise sizinde bileceğiniz gibi FRANKE,MIELE gibi markalar. Bunlarda ödeyeceğiniz fiyat bırakın 2 katı 10 katı kadar bluabiliyor. Eğer tüketici yönlendirmek istesem bunlardan bahsederim. Ve yukarıda da belirttiğim gibi ben bir satıcı olmadığım ve bu forumda bir ürün satmadığım için sadece tecrübelerimden bahsediyorum. Demek istediğimi gene tam anlatamamışım;
    SATICI SÖZLERİNE GÜVENİP KÖRÜ KÖRÜNE ALIŞ-VERİŞ YAPMAYIN.
    Benim aktadrıklarım sadece tecrübelerim olduğuna göre kimseyi şunu alın,bunu alın diye teşvik etmiyorum. Sadece demek istediğim iyice araştırın. Amacınıza uygun ürünü arayın. Ürünün sürekliliğini, performansını, kullanım ömrünü, kullanan birinden muhakkak sorun. Gerekiyorsa gidip ürünleri showrooomlarda tek tek görün. Sizi tenzi ederek söylüyorum, bu tarz ürünler internetten görerek, teknik özelliklerini okuyarak, fiyatı ucuz sanarak alınacak ürünler değillerdir. İnternette yazılan 50db sesin kulağa nasıl geldiğini kim anlayabilir? Anak çalıştırdığı zaman anlayabilir.

Son olarak; amacım satışlarınızı düşürmek,kötülemek, buradan sakın almayın demek değil. Sadece forumun amacına uygun olarak tecrübeleri paylaşmak. Bende bir ürün almak istediğim zaman buradaki yorumları okuyorum.

Hatalarım olduysa özür dilerim... Saygılar... İyi satışlar...

• Teşekkürler ThunderGod
    Belliki birbirimizi yanlış anlamışız
  • Arkadaşlar ben sitelerindeki servis aglarını aradım ancak izmirdeki tüm servisleri firma ile çalışmalarını durdurmuş.Bu konu önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BAYMAYAN -- 1 Nisan 2009; 22:01:06 >
  • Hazır konu hortlamışken :) Bende Sorayım dedim. Ürünü bu siteden alan arkadaşların hergangi bir şikayeti oldu mu kullanımda daha rahat anlaşılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: BAYMAYAN

Arkadaşlar ben sitelerindeki servis aglarını aradım ancak izmirdeki tüm servisleri firma ile çalışmalarını durdurmuş.Bu konu önemli

Merhaba, BAYMAYAN arkadaşım böyle demeçler vermeden keşke alakalı telefonu arayıp bir sorsanız.Sitelerde cep telefonuna kadar veriyoruz.
    İzmirde yetkili servis varken 7 (YEDİ) tane varmış ama şimdi hiç yok??

İzmir hem sanal satışlar, hemde canlı ürün satışları yüksek bir bölge olduğu için, bayilerden birisi genel bölge dispitörlüğü aldı ve kendi tüm bölgenin servis hizmetini yeni kurduğu firmada, oluşturduğu ekip ile yapmaya başladı, bu arada sözleşmesi eskiyen yetkili servisler fes edildi....

İzmirden müşterilerimiz bizi aradığında zaten gerekli telefonu alıyorlar...
    site sayfasında halen eski servislerinde gözükmesi biraz ağırdan almış olduğumuz ve öncelik tanımamamızdandır (Hatalı bir davranış), ama az öncede yazdığım gibi müşteriler ile bağlantıya geçtiğimizde gerekli bilgiyi veriyoruz kimse o koca sayfada satır satır sayfada Şehir/bölge arama sabrını göstermiyor direk mail yada tel yolu ile öğreniyorlar.
    Nihayetinde bu sayfaya böyle bir başlık açmaktan daha kolay, sitemizdeki sorularınız için hazırlanmış mail form u doldurmak.

Not : Satış sözleşmemizde yazarki; "Türkiyenin heryerine perakende ürün göndermekteyiz ama; Yetkili servis olmayan şehirlere yaptığımız satışlarda ürün bedelinden, montaj ücretini düşer ve servisin onaylayıp aktif ettiği 2 yıl geçerli garanti belgelerini biz onaylanmış olarak göndeririz"

Saygılar
    Kaan ATEŞ
    Ankastre Evi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanates -- 1 Nisan 2009; 22:33:30 >

• emriniz olur diyeyim koskoca site dururken ve orada yetkili servis diye yazdıgınız bilmem kaç tane ben adet falan vermediğim halde siz daha iyi biliyorsunuz yerler var ben müşteri olarak araştırırım arkadaşım bu konu hakkında bana sitem edemessin sen önce kendi sitenmidir nedir onu düzelt güncel bilgi ver eger yine ben hata yaptıysam özür dilemesinide bilirim
    burası paylaşım forumu ben sadece uyarı niteliğinde mesaj yazdım herkes bilgilensin diye zaten alcak olsamda almam bu uslubunuzdan dolayı

Not : Satış sözleşmemizde yazarki; "Türkiyenin heryerine perakende ürün göndermekteyiz ama; Yetkili servis olmayan şehirlere yaptığımız satışlarda ürün bedelinden, montaj ücretini düşer ve servisin onaylayıp aktif ettiği 2 yıl geçerli garanti belgelerini biz onaylanmış olarak göndeririz"

zaten göndereceksin tamam da arıza yaptıgı zaman ben geri onu merkez servisiniz artık neresi ise oraya kargo ilemi göndereceğim?

herkesten özür diliyorum böyle satıcılarla polemik yaptığım için

• Yo estafirullah amacım emrivaki veya farklı bir mesaj yazmak değildi, tabiki kimsede sizin paylaşım yapmanıza mani olamaz, ama nihayetinde keşke merak ettiğiniz konularda bağlantıya geçseniz demek istedim ve mevzuyu açarak ve samimi kelimeler ile yazmaya çalıştım yoksa herhangi bir polimiğe sebeb olacak mesaj yazmak istemedim.
    Siz servis adeti vermediniz ama; İzmirdeki servis ağlarını aradım çalışmadıklarını söylediler dedinizya mesajınızda, e o zaman 7 adet servis aradınız çünkü o sayfada 7 yetkili servis bilgileri yazıyordu,
    ifade etmek istediğim bu idi.
    Ürünlerin 2 yıl yedek parça garantisi var.Yetkili servis olmayan sehirlerde garanti belgesini fabrikaya faxlayıp, sorun belli ise yedek parça talep edebilir, sonçare anlaşmalı kargo yolu ile ürünü fabrikaya ulaştırmanız yeterli oluyor bir terslik sözkonusu olursa.Ama Ülkenin 5/3 ünde yetkili servis mevcut.
    Ve İzmirdede yeni kurulmuş bir genel servis mevcut.

Sitede değiştirilmediği için ihmal edilmiş, hatalı bir davranış olduğunu belirtmiştim mesajımda.Nihayetinde iddalı olduğumuz konu site değil, üründür..
    Bilinçli tüketicide bir şekilde bizimle irtibata geçmektedir.

Mesajımda uslubum ters geldi ise özür dilerim, amacım kırıcı yada ters bir ifade sergilemek değildi, sadece samimi bir üslup ile yazmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanates -- 2 Nisan 2009; 10:30:00 >

• Wilson Cam ocaktan almak istiyorum. Servis gelip kuracağı zaman mutfak tezgahında kesme yapıyor mu? Yeni aldığım ev'in henüz tezgahı kesilmemiş, bu yüzden sordum.
  • Bende hortlatayım konuyu.....

hoş satıcı arkadaş epeydir foruma girmiyor sanırım ama neyse deneyelim bakalım..
    ankastre ürünler alacağım, davlumbaz-ocak
    ve
    evye-batarya...

sitenizdeki kampanya ve fiyatlarla ilgili olarak herhangi bir süre veya zamanlama tarifi yok...

bu rakamlar ve kampanyalar güncel midir?
  • ......................

quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

Bende hortlatayım konuyu.....

hoş satıcı arkadaş epeydir foruma girmiyor sanırım ama neyse deneyelim bakalım..
    ve
    evye-batarya...

sitenizdeki kampanya ve fiyatlarla ilgili olarak herhangi bir süre veya zamanlama tarifi yok...

• cevap vermeyecekmisiniz sayın kaanates??

quote:

......................

quote:

Bende hortlatayım konuyu.....

ve
    evye-batarya...

• Kim kullanıyor bilmiyorum ama şahsen yeni taşındığımız evde Wilson marka ankastre ürünleriin kullanıyoruz ve çok memnunuz.

Kalite olarak yeterli seviyede.Şıklık olarak ise kesinlikle fiyatı uçuk modellerden farkı yok.Garantili olarak mutfağımıza takıldı zaten.

Emlak işiyle uğraştığımız için açıkça söyelyebilirim ki ev alıp,daha sonra tadilatıyla uğraşan ve yeniden satışa sunan kişilerin gözdesidir Wilson.

Pahalı markalara para vermek yerine uygun fiyata kaliteli ürünler alabileceğinizi artık anlamalısınız,sonuçta serbest piyasa...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.