Şimdi Ara

mutfak fayans kırığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 metre uzunluğunda yerde fayans kırığı var nasıl tamir olur kaç tl tutar yama gibi olurmu

• bantla kardeşim.
  • kırık dediğin nasıl kırık ona göre değişir. boyayla derzle olmayacaksa kırıp yenisini koyarlar yerine. kendin yaparsın zaten bir tane fayans alcaksın birde yapıştırıcı bitti gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn It To The Ground

kırık dediğin nasıl kırık ona göre değişir. boyayla derzle olmayacaksa kırıp yenisini koyarlar yerine. kendin yaparsın zaten bir tane fayans alcaksın birde yapıştırıcı bitti gitti

sanki çekiçle kırılmış gibi tuz buz ve parça parça

fayans alsam kesilmesi lazım,ayrıca yapışması lazım,renktte tutmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

quote:

kırık dediğin nasıl kırık ona göre değişir. boyayla derzle olmayacaksa kırıp yenisini koyarlar yerine. kendin yaparsın zaten bir tane fayans alcaksın birde yapıştırıcı bitti gitti

o fayansın tamir edilebileceğini hiç zannetmiyorum. yenisini alman lazım. daha ilk yaptırırken hiç artmadı mı genelde artar bir kaç tane?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: baris195

quote:

o fayansın tamir edilebileceğini hiç zannetmiyorum. yenisini alman lazım. daha ilk yaptırırken hiç artmadı mı genelde artar bir kaç tane?

mutfak fayans kırığı

resimde kare balkon var orası değil,en beride sol köşeye bak orda 2 parça görünüyor işte o model fayans

mutfakta o kırıklardan var

bu resımdede koridorda o fayanslar var o model

mutfak fayans kırığı

1 metre düz hat uzunluğunda kırılmış

yani 10 adet gerekebilir

yedek fayans yok,ev 30 yıllık.kiracı kırmış

resimler eski foto 5 senelik resımler...kırıkları uc gun once gördüm ss cekmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 10 Haziran 2017; 18:50:40 >

• en iyisi fayansçıya göstermek o halde. tamir edilebileceğini zannetmiyorum zaten yenisi alınır muhtemelen. bu fayanslar hep sorun. en iyisi parke
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mutfak ve Banyo Tadilatı
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

en iyisi fayansçıya göstermek o halde. tamir edilebileceğini zannetmiyorum zaten yenisi alınır muhtemelen. bu fayanslar hep sorun. en iyisi parke

aynen kaplama parke iyi,onları kırmalarıda beceri ister

500 tl depozitoya saysak kavga cıkar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.