Bildirim
mutfak fayans kırığı
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
bantla kardeşim. -
kırık dediğin nasıl kırık ona göre değişir. boyayla derzle olmayacaksa kırıp yenisini koyarlar yerine. kendin yaparsın zaten bir tane fayans alcaksın birde yapıştırıcı bitti gitti -
quote:
Orijinalden alıntı: Burn It To The Ground
kırık dediğin nasıl kırık ona göre değişir. boyayla derzle olmayacaksa kırıp yenisini koyarlar yerine. kendin yaparsın zaten bir tane fayans alcaksın birde yapıştırıcı bitti gitti
sanki çekiçle kırılmış gibi tuz buz ve parça parça
fayans alsam kesilmesi lazım,ayrıca yapışması lazım,renktte tutmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: baris195
quote:
kırık dediğin nasıl kırık ona göre değişir. boyayla derzle olmayacaksa kırıp yenisini koyarlar yerine. kendin yaparsın zaten bir tane fayans alcaksın birde yapıştırıcı bitti gitti
fayans alsam kesilmesi lazım,ayrıca yapışması lazım,renktte tutmaz
o fayansın tamir edilebileceğini hiç zannetmiyorum. yenisini alman lazım. daha ilk yaptırırken hiç artmadı mı genelde artar bir kaç tane? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: baris195
quote:
fayans alsam kesilmesi lazım,ayrıca yapışması lazım,renktte tutmaz
o fayansın tamir edilebileceğini hiç zannetmiyorum. yenisini alman lazım. daha ilk yaptırırken hiç artmadı mı genelde artar bir kaç tane?
resimde kare balkon var orası değil,en beride sol köşeye bak orda 2 parça görünüyor işte o model fayans
mutfakta o kırıklardan var
bu resımdede koridorda o fayanslar var o model
1 metre düz hat uzunluğunda kırılmış
yani 10 adet gerekebilir
yedek fayans yok,ev 30 yıllık.kiracı kırmış
resimler eski foto 5 senelik resımler...kırıkları uc gun once gördüm ss cekmedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 10 Haziran 2017; 18:50:40 >
-
en iyisi fayansçıya göstermek o halde. tamir edilebileceğini zannetmiyorum zaten yenisi alınır muhtemelen. bu fayanslar hep sorun. en iyisi parke -
quote:
en iyisi fayansçıya göstermek o halde. tamir edilebileceğini zannetmiyorum zaten yenisi alınır muhtemelen. bu fayanslar hep sorun. en iyisi parke
aynen kaplama parke iyi,onları kırmalarıda beceri ister
500 tl depozitoya saysak kavga cıkar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X