Şimdi Ara

Mutfak Resimleri paylaşımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
5.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet, bulaşık makinesinin yeri ters. Ancak çamaşır makinesinin ocağın altında ve mutfağın ortasında olması mantıksız olacağından ve bulaşık makinesi diğer yere yerleştirildiğinde açılan kapak geçiş yolunu kapatacağından tam tersine yerleştimeyi tercih ettim. Bu şekilde de makine lavaboya uzak olmadığından sıkıntı olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Evet, bulaşık makinesinin yeri ters. Ancak çamaşır makinesinin ocağın altında ve mutfağın ortasında olması mantıksız olacağından ve bulaşık makinesi diğer yere yerleştirildiğinde açılan kapak geçiş yolunu kapatacağından tam tersine yerleştimeyi tercih ettim. Bu şekilde de makine lavaboya uzak olmadığından sıkıntı olmadı.

Candogan bey sizi bulmusken sormak isterim. Bosch relaxxx Pro silence hakkında neler düşünüyorsunuz tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lexuss

vestel ankastreler: 4500tl buzdolabı : 2200tl yemek masası:1000tl mutfak dolapları :7000tl karşı duvar:700tl batarya+evye+kulplar :1000tl tezgah: 2200tl toplam== 18600tl gibi birşey ediyor .kabaca maliyet böyle . daha detaylı bilgiler istersen veya sorun varsa sorabilirsin hocam

@candogan62 bataryalar aynı sanırım hocam

Evet ECA değil mi :)

Annem Bauhaus'tan dandik bir batarya almıştı, hiç beğenmediğimden söküp götürdüm ve iade ettirdim. Yerine ECA aldım. Yaklaşık 3 senedir çok memnunuz, harika bir batarya. Banyo bataryalarımız da aynı takımdan.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

Arkadaşlar konuyu görmüşken fikir vermesi açısından ben de paylaşayım dedim

Mutfak Resimleri paylaşımı

farklılık olarak beyaz dolap yerine bu duruyor.

Ufak dağınıklıklar ve resimlerin kalitesizliği için kusura bakmayın. Yeni çekmedim önceden çekilmiş fotoğraflardı.
    Malzeme türleri: Bambu kaplama mobilya, çimstone tezgah..

VESTEL ANKASTRELERDEN MEMNUNMUSUNUZ HOCAM.DAVLUMBAZIN SESİ PERFORMANSI NASIL.BİDE BULASIK MAK. SES PERFORMANSI. MODELLERİNİ YAZARSANSEVINIRIM.

hocam hatirladigim kadariyla yazmaya calisayim ben fazla durmadim o evde annemin yorumlarini aktarayim sana.
    firin afb902 d
    bulasik mak. vbm419ixl
    davlumbaz: adx6007
    ocak: aob 6015
    mikrodalga firin : sonu 25 x birsey ile bitiyordu.

vestelin internet sitesinden urunlerin ozelliklerine ve fiyatlarina bakabilirsin. orada var ozellikler.

bulasik makinesi gayet sessiz yikama performansi iyi.
    firin ve mikrodalga pekiyi :)
    davlumbaz cekisi ve ses seviyesi iyi. 1. kademede neredeyse duyulmuyor. 3. kademede biraz ses oluyor haliyle.
    ocak ise gorunum cok iyi ama siyah cam temizligi zor. temizlik sorun degil dersen alabilirsin.

simdilik aklima gelenler bunlar. baska sorun olursa cevaplayabilirim hocam :)

.

hocam cok sagol.ben bı bosch bı bu urunlerın arasında gıdıp gelıyorum. vestel kendını bulasık makınesınde kanıtlamısa benzıyor.led ekranda yıkama suresını saat dakıka olarakmı gosterıyor acaba.bırde fırının katalatık temızlıgı ve tavuk cevırme ozellıgı nasıl..saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar konuyu görmüşken fikir vermesi açısından ben de paylaşayım dedim

farklılık olarak beyaz dolap yerine bu duruyor.

Ufak dağınıklıklar ve resimlerin kalitesizliği için kusura bakmayın. Yeni çekmedim önceden çekilmiş fotoğraflardı.
    Malzeme türleri: Bambu kaplama mobilya, çimstone tezgah..

VESTEL ANKASTRELERDEN MEMNUNMUSUNUZ HOCAM.DAVLUMBAZIN SESİ PERFORMANSI NASIL.BİDE BULASIK MAK. SES PERFORMANSI. MODELLERİNİ YAZARSANSEVINIRIM.

hocam hatirladigim kadariyla yazmaya calisayim ben fazla durmadim o evde annemin yorumlarini aktarayim sana.
    firin afb902 d
    bulasik mak. vbm419ixl
    davlumbaz: adx6007
    ocak: aob 6015
    mikrodalga firin : sonu 25 x birsey ile bitiyordu.

vestelin internet sitesinden urunlerin ozelliklerine ve fiyatlarina bakabilirsin. orada var ozellikler.

bulasik makinesi gayet sessiz yikama performansi iyi.
    firin ve mikrodalga pekiyi :)
    davlumbaz cekisi ve ses seviyesi iyi. 1. kademede neredeyse duyulmuyor. 3. kademede biraz ses oluyor haliyle.
    ocak ise gorunum cok iyi ama siyah cam temizligi zor. temizlik sorun degil dersen alabilirsin.

simdilik aklima gelenler bunlar. baska sorun olursa cevaplayabilirim hocam :)

.

hocam cok sagol.ben bı bosch bı bu urunlerın arasında gıdıp gelıyorum. vestel kendını bulasık makınesınde kanıtlamısa benzıyor.led ekranda yıkama suresını saat dakıka olarakmı gosterıyor acaba.bırde fırının katalatık temızlıgı ve tavuk cevırme ozellıgı nasıl..saygılar

hocam dediğim gibi fırın çok iyi. ama tavuk çevirme pek evde olacak şey değil bence yani fırın batar.

bulaşık mak. dakika olarak gösteriyor.

cok sagolun.ıyı geceler...

• emrahsnr uyarın için sağol, artık bir sorun olursa kıracağız çare yok. Şu an oturduğumuz evde borular zemin ve duvarlardan geçiyor, şükürler olsun bugüne kadar sıkıntı yaşamadık :)

Ben bir türlü VESTEL markasına ısınamadım. Bugüne kadar aldığımız Vesteller hep problem çıkarttı :)

Arkadaslar DOMINOX markasını duyan var mı hiç? Nasıldır ürünleri ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: r_samur

emrahsnr uyarın için sağol, artık bir sorun olursa kıracağız çare yok. Şu an oturduğumuz evde borular zemin ve duvarlardan geçiyor, şükürler olsun bugüne kadar sıkıntı yaşamadık :)

Ben bir türlü VESTEL markasına ısınamadım. Bugüne kadar aldığımız Vesteller hep problem çıkarttı :)

Arkadaslar DOMINOX markasını duyan var mı hiç? Nasıldır ürünleri ?

domınox alman markası ama ben olsam vestel ankastre set alırım.nedenını sorarsan hem davlumbazı guclu fonksıyonel hemde sık.fırını ocagı zaten arcelık bekolara gore daha kalıtelı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.