Şimdi Ara

Mutfakta fare!!Heyecanlı dakikalar ve Son!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabah su içmek için mutafağa doğru yol aldım.Az gittim uz gittim dere tepe düz gittim ve en nihayetinden mutfağa vardım.Kapıyı araladım ve tek hamlede içerdeyim.İçimde anlamsız bi korku..Sanki bugün ilginç bişeyler olacak.Altıncı hissime güvenerek biraz endişeyle su içmek için mutfak dolabındaki bardağa uzandım.İşte o! Orda dün yediğimiz lahmacun parçalarının arasında keyifle dolaşıyor.Ama bu keyif uzun sürmedi. Beni görür görmez muhtemelen bi kaç gündür saklandığı yere doğru koştu.Bundan sonra heyecanlı dakikalar başladı.Abimi çağırdım o da uzun bi yolculuğun sonrasında mutfağa vardı.Hemen olayı anlattım ve 43numara 9mm lik terliğini istedi.Terlik ve sopalarımız hazır olduğuna göre işe başlayabilirdik.
    Ben kapıda duruyorum,abim heyecan ve korku içinde sopayı ordan oraya vuruyor.2-3 dk.lık sopayla korkutma amaçlı bu işlem işe yaradı ve fare aramızda!! Hemen terlikle üstüne abandım ama nafile.Abim hala olayın şokunda terliği vursam mı vurmasam mı diye düşünürken fare saklandığı yerde!!!Hemen bi strateji belirledik.Farenin bütün kaçış güzergahlarına mayın döşedik.Tek bir yol kaldı ve fare burdan kaçmak zorundaydı!
    Ayak seslerinden bulmaya çalıştığımız sevimli faremiz olayın ciddiyetini anlamış ve ona salladığım terliğin şokuyla fırının arkasında düşüne dursun abim bütün kararlılığıyla sopayı alttan fareye doğru heyecan ve dehşet içinde salladı.Bir saniye ayak sesleri artık duyulmuyor!!Biz çaylarmızı yudumlarken muhtemelen kafasına isabet eden sopanın acısıyla inleyen farenin-10 dk.inlemiştir-öldüğünü düşünerekten sopayı geri çektik(Meyan'a saygılar).O da ne?Şerefsiz farecik cumburlop diye buzdolabının arkasına zıpladı.Aman Allah'ım yoksa bu başka fare mi?Ama fırının arkasında başka fare yok.Hani öldürdüğümüz fare nerde!!Sorular sorular...
    Hiç beklemediğimiz bi an da fare dolabın kenarından dışarı çıktı.Ama koşmuyordu evet koşmuyordu..Kafasına isabet ettiğini düşündüğümüz sopa ayağına gelmişti.Dalga geçercesine yürüyerek mutfağın ortasına ilerleyen fareye vurmak üzere terliğimi araken ŞLAK!!! Beni benden alıp götüren o ses!Yerde can çekişen fareye son darbeyi vuran abim bu zaferin gururuyla ordan oraya koştura dursun ben çoktan ocağı açıp içi yağ dolu tavayıda ocağın üstüne koymuştum....

• adını da usta sprinter koysaydınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: netman_ut

adını da usta sprinter koysaydınız

Adı önemli değil minik farecik artık kalbimizde pardon içimizde yaşıyor.
  • heyacena bak ya fiLm biLe oLur bundan.
  • Su misali akıcı ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TimeSLoRD

Su misali akıcı ...

Teşekkür ederim.Anlattığım olay daha bu sabah oldu fakat biraz da kendi yorumumu kattım

@churl Valla üstad baya heyecan vardı.İlk defa fare avındayız nasıl olmasın.
  • güzel yazı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gayipten Gelen Ses

güzel yazı

Teşekkür ederim.İki de bir elimi yıkamaya gidiyorum.Kahvaltı bile yapmadım ya yapmayı da düşünmüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0ptimistik Pesimist

quote:

Orjinalden alıntı: TimeSLoRD

Su misali akıcı ...

Teşekkür ederim.Anlattığım olay daha bu sabah oldu fakat biraz da kendi yorumumu kattım

@churl Valla üstad baya heyecan vardı.İlk defa fare avındayız nasıl olmasın.

Eski gecekondumuzda fareLer cirit atıyordu.Lavabo evin içinde değiLdi o zmn dışarıdaydı,artık fareLerLe arkadaş gibiydik isim biLe koymuştum fareLereöghh iğrenç hayvanLar yaa.Midem buLandı vaLLa

• ev kaç m² ya mutfağa gitmek için uzun bi yol alıyosunuz anladığım kadarıyla
  • ss isteriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oGuxXx* -- 14 Temmuz 2008; 12:13:37 >
  • buğlamasıda güzel olur aslında
  • quote:

Orjinalden alıntı: radressss

ev kaç m² ya mutfağa gitmek için uzun bi yol alıyosunuz anladığım kadarıyla

m2 ile degil kilometre ile hesaplanır o ev bu arada güzel yazıheycantrik buda yeni cıktı
  • fare bonfile
  • Adamlar çavuşeskunun villasında yaşıyolar sanki

beni arasaydın 7.62 adidas gönderirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi missioncomplete -- 14 Temmuz 2008; 12:31:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: LaZPaRaToR

Adamlar çavuşeskunun villasında yaşıyolar sanki

beni arasaydın 7.62 adidas gönderirdim

Hocam bi terlik bi sopa,korku ve dehşet içinde kana susamış iki psikopat yetti bize
  • öldüğünü düşünerekten sopayı geri çektik(Meyan'a saygılar)

• mutfakta fake diye okudum
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirman

mutfakta fake diye okudum

aynen
  • quote:

Orjinalden alıntı: maddie

quote:

Orjinalden alıntı: kirman

mutfakta fake diye okudum

aynen

Son zamanlarda fake başlıklı çok konu açıldı ondandır.

Up

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.