|
Bildirim
Ne garip milletiz cidden. Piyasadan alternatifin birisi çekiliyor bazıları oh çekiyor bazıları beter olsun diyor. Rekabet azaldıkça olan vatandaşa oluyor biliyorsunuz değil mi???
|
İsabet olur. Hem tasarım ve özellikler anlamında müşteri taleplerini göz ardı ediyor, hem de lg ile arıza ve sorun konusunda yarışıyor. Piyasaya hiçbir katkısı yok. Parça üretsin.
|
gerçekler acıdır. Sony bizim hangi ligde olduğumuzu tescillemiş. ortadoğu ve afrika ligindeyiz.
xiao gelecekti vazgeçti,amazon gelecekti vazgeçti. ucube başkanlık sisteminin sonuçları iyice bir netleşsin 1 yıl sonra ülkede yabancı şirket kalmayacak. haktır hak,müstehaktır |
eski bir sonyci olarak çok bile kaldılar diyorum. o tasarımlarla satması imkansız zaten. mirai falan dediler umutlandık yine b*k çıktı.
not:xiaomi |
kamera yapsın konsol yapsın telefon yapmasın bu tasarım anlayışıyla zaten satmaması normal
|
Sony ne işim var yobazland de demiş, adamlar haklı
![]() |
Ericsson'dan ayrıldıklarından beri serbest düşüş yaşıyorlar, açıp Sony Ericsson marka telefonlara bakıyorum zamanın ötesinde özellikleri ve görselliği olan telefonlar vardı
|
Gitmesini istemem öncelikle bunu belirteyim. Kimse şimdi iyi olmuş falan demesin. İlk akıllı telefonum Sony idi. Alternatif ne kadar az ise o kadar kötü olur bizim için. Kaldı ki son çıkarttıkları telefonları ben bir Apple kullanan biri olarak beğenmiştim. Hatta almayı düşünüyordum. Ta ki bu habere kadar.
|
Sabun gibi telefon, gitsinler, geç bile kaldılar...
La gidince ne girecek cebinize? Pazarın tekelleşmesini isteyen ne kadar insanımsı var. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C869BD667 -- 28 Haziran 2018; 8:0:25 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|