Şimdi Ara

**Mutlaka Alın...1080p Kablosuz Görüntü Aktarıcı** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
4.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Selamlar Bu cihazdan (sahibinden deki arkadaşı takip ediyordum) ben de aldım. Sanırım siz alalı neredeyse 1 yıl oldu. Yurtdışında insanlar ısınma ve bağlantının sıklıkla kopma problemi olduğundan bahsetmişler bazıları. Sizde durum nasıl. ayrıca 3d desteği yok ama siz denediniz mi Özellikle ps3 bluray seyredip ve sbs formatlarını kontrol ettiniz mi. Mantık olarak sbs zaten çalışabilmeli. Bu bilgileri de paylaşabilirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sozuak -- 12 Aralık 2014; 18:12:42 >
  • Bu cihazı sahibinden üzerinden satan arkadaştan satın aldım. Tüm jelatinlari vs üzerinde sıfır konumunda idi. wireless dongle denilen tv ye kendi özel kablosu ile bağlanan alıcının içini açıp besleme voltajının uygulanması gereken noktaları buldum. Cihazın kasasında orijinal gibi görünen ufak bir delik açarak dişi güç jakı orijinal olarak bağlı olan bir kabloyu oradan geçirip kutuyu kapattım. Böylelikle orijinal tv bağlantı kablosunu da kesmediğimden gerektiğinde uyumlu bir tv ye de bağlanabilmesini garanti altına aldım. Elimde yaklaşık 19 volt veren 500mA lık adaptörün karşılığına da alıcıya bağladığım kilitli bağlantısı olan güç jakının erkek tarafını ekledim.

Yazıda bahsedildiği gibi ilk olarak eşleştirme (pairing) işlemini yaptıktan sonra ana üniteye ps3, alıcıyı da tv ye ilişkilendirip her iki sisteme de enerji verdim. Sorunsuz şekilde görüntü aktarımı gerçekleşti hatta bir an acaba ps3 tv ye kablo ile direkt mi bağlı diye şüphe bile ettim. Kablosuz alıcının beslemesini ayırınca görüntünün de gittiğini teyid edip emin olduktan sonra 3d testi yaptım. ekranda invalid format yani geçersiz format yazısı çıkınca sistemin orijinal bluray 3d disk ile uyumsuz olduğuna emin oldum. Uygun bir zamanda da sbs 3d ile uyumlu olup olmayacağına bakacağım. Bana maliyeti 160 TL olan hem de istediğimde analog bağlantıları bile sadece dijital (hdmi) girişi olan monitör/tv/projeksiyonlara aktarabileceğim bir sistemim oldu.

Örneğin çift çıkışlı htpc görüntü kartının bir çıkışını tv ye diğerini bu kutuya, ps3 ün de çıkışını splitter ile ikiye ayırıp hem tv ye hem de bu kuyuya aktarıp gerektiğinde de analog çıkışlı aygıtları da bağlayıp kutu üzerinden projeksiyona aktarma imkanım oldu.

• hortlatırım :)

Bunların dahili bataryalı 5GHz modelleri var daha profesyonel işlerde kullanılmak için sanırım. Onlar daha iyi gibi.
    2 tane HDMI uçlu usb bellek kadar kutucuk var. 1ini TV,Projeksiyon bişeye 1ini de neyden görüntü aktarıcaksan PC PS3 PS4 bişeye takıyosun direk geliyo görüntü lap diye :)
    Ama fiyatları uçuk 800-900TL civarlarında. ev kullanımı için değil galiba
  • Para varsa herşey var.
  • LG LW 5400 var.

ne bu calisir mi ? anlamadim bu adaptoru
  • Steam link ile aynı işi yapıyor sanırım . Var mı iki cihazıda kıyaslayabileck olan?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.