Şimdi Ara

(MUTLAKA BAKIN!! ŞOKK!!)LOGITECH Z5450 DIGITAL 5+1 SES SİSTEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhabalar ilk mesajımı bir şok haber vererek yazmak istiyorum. Benim bildiğim bu sistem şu anda 800YTL civarında ama size bunu 500YTL ye hemde 10 taksitle hemde Türkiye'de bir alışveriş sitesinden alınabileceğini sölesem; bana z5500 den şaşma paranı biriktir onumu al dersiniz yoksa arkadaşım bu fırsat kolay kolay bulunmaz sen bunu kaçırmamı dersiz_??

NOT1: Topic i nereye açacağımı tam bilemedim bunun için özür dilerim.
    NOT2:Odam sadece 10m2 ama 30m2 lik bir odada da lazım olacak.
    NOT3: Bana acil cevap yazarsanız çok mutlu olurum.
    NOT4: Cevap yazan hekese şimdiden teşekkür ederim.[/
    size]

• 30 metrekarelik alanda da kullanılacaksa bence Z-5500.Hem ilerde keşke Z-5500 alsaydım demezsin.Z-5450 nin fiyatı hakikaten çok iyi.Üstelik arka hoparlörlerde kablosuz.Bildiğim kadarıyla toplam 310 watt rms.Z-5500 ise 500 watt rms.Bence Z-5500
  • z5500 derim dostum
  • Valla z5450 ile z-5500 arasında büyük farklar var öncelikle sürücü farkları var z-5450 de uydular 2.5" iken z-5500de 3" Z-5450 de subwoofer 6.5" iken z-5500de 10" Toplam güç olarak da epey fark var bence z-5500 al en azından bir daha böyle bir sinema sistemi almayı düşünmezsin çok uzun bir süre belki de hiç
  • hocam bekledigin cevabı alamadın sanırım

ancak gercekten biraz daha para ekleme durumun var ise 5500 al derim bende..5400 dinleme fırsatım oldu o da basarılı ve kaliteli bir sistem ancak bakıldıgında 180 watt rms fark görünüyor arada ki bu göz ardı edilemez...
    sen dersen ki 500 liraya bunu alıyım sonra para biriktirir bi de 5500 cakarım , o zaman elbette deriz ki 5450 al
  • walla hocam o senin düsündüğünü bende düsündüm ama biraz daha üste koymayı becerebildim 5500 aldım ama durumunuz yoksa 5450 de alınaibilir. Bu arada kablosuz denen arka 2 uydu icin power icin kablo gerekiyor bunu biliyorsunuz sanırım ?
  • z-5500 al yahu para biriktir.her daim işe yarar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: FeNoMeNMaN

walla hocam o senin düsündüğünü bende düsündüm ama biraz daha üste koymayı becerebildim 5500 aldım ama durumunuz yoksa 5450 de alınaibilir. Bu arada kablosuz denen arka 2 uydu icin power icin kablo gerekiyor bunu biliyorsunuz sanırım ?

bence boyle olusundan oturu kablosuzluk ozelligini de kaybediyor zaten ... ha arkalara sub dan kablo çekmişşin , ha arkaları prize bağlamışsın 3 lü yardımı ile ...cok bi fark yok kanımca
  • quote:

Orjinalden alıntı: suganzm

quote:

Orjinalden alıntı: FeNoMeNMaN

walla hocam o senin düsündüğünü bende düsündüm ama biraz daha üste koymayı becerebildim 5500 aldım ama durumunuz yoksa 5450 de alınaibilir. Bu arada kablosuz denen arka 2 uydu icin power icin kablo gerekiyor bunu biliyorsunuz sanırım ?

bence boyle olusundan oturu kablosuzluk ozelligini de kaybediyor zaten ... ha arkalara sub dan kablo çekmişşin , ha arkaları prize bağlamışsın 3 lü yardımı ile ...cok bi fark yok kanımca

Aynen sizin gibi düşünüyordum.Yahu bunda da sonuçta elektrik fişinden kablo geleceği için bir anlamı kalmıyor diyordum.Ama öyle değil arkadaşlar.12 metrekarelik odamda bile ön uydular bir köşede arkalarda diğer köşede.Bilgisayarla aralarından geçecek bir kablo çok uğraştırır.Ancak duvarda zaten bir piriz var.Olmasada üçlü piriz çekmek inanın bu kadar zahmet verici değil.Kaldıki 30 metre karelik bir oda için daha büyük bir avantaj.Takıyorsunuz fişe vede olay bitiyor.

Z5500 ile aralarında ses kalitesi olarak fark olduğunuda sanmıyorum.Uydu yapıları bile aynı.Her kesin söylediği logitech'in tizlerde geride ama baslarda da çok iyi olduğu.Aynısını bende yaşıyorum.Ama x-fi ile tiz sorunununda kalkacağına inanıyorum.Güç konusunda ise 315w rms gerçektende fazlasıyla güçlü geliyor bana.Başkasına yetmeyebilir o ayrı konu tabi.Herkesin görüşüne saygım sonsuz.Ama şöyle söyleyim.Odamda sesi açıp kapılarıda kapata kapata dairenin diğer köşesine gidiyorum.Hiç abartısız söylüyorum dairenin diğer köşesindeki camlar titriyor.Bence 30m2'lik bir odayıda fazlasıyla sese doyurur.

Ben z5500'ün 505wrms'lik gücüne ihtiyaç duymayacağımı düşünerek almıştım, sonuçta bukadar fazla bir güce ihtiyacımın olmadığınıda gördüm.Bu gün yine 5500 le 5450 arasında kalsam özellikle bu fiyata hiç tereddütsüz 5450'yi alırdım. Tabikide tamamen kişisel bir tercih.

• quote:

Ama x-fi ile tiz sorunununda kalkacağına inanıyorum

xfi gelince mutlaka yaz delta, mega+xfi kullanıyorum, acaba xfi ile logi nasıl olur senden duymak istiyorum.
  • bende var ne duymak istiyorsun ki? :)
  • eger evın mustakıl deılde apartman daıresındeysen bana kalırsa z5450 cunku zaten hıc azmsanmıyacak kadar yuksek bı degerı var apartmanda oturuyosan zaten full acamazsın ama eger evın mustakılse bence para bırıktır z5500 al ki sonuna kadar acarsın cam cerceveye dıkkat
  • Dostum bu fiyata z-5450 cidden uygun. Şimdilik bunu al, eğer yeterli gelmezse fiyatı düştüğünde z-5500 alırsın. Ki şuanda yurtdışı fiiyatı olarak z-5450 daha pahalı resmi sitesinde.

http://www.logitech.com/index.cfm/products/productlist/US/EN,crid=2172,categoryid=422
  • bende bunu merak ediyorum aslında z-5500 ile z-5450 arasında rms değerinden başka ses kaltiesi olarak fark varmı yoksa z-5500 her türlü üstünmü z-5450 den?
  • Sadece Rms değil,Kalite farkıda var..Bass & Tiz ..

Logitech Z5500 Her yönü ile efsane oldu

Birde şu yönden düşünün neden fiyat Z5500'de değilde Z5450'de iniyor..
  • Yurtdışında fiyatın indiği fln yok,sadece Türkiye için geçerli bu düşüş.. Verdiğim linke tıklayıp bakabilirsin.
  • Z-5500:
    Features: 5.1 Configuration • 500 Watts • Digital SoundTouch™ Control Center • Dolby® Digital & DTS® Hardware Decoding • THX® Certified

Z-5450:
    Features: 5.1 Configuration • Digital SoundTouch™ Control Center • Dolby® Digital & DTS® Hardware Decoding • Dual-chamber subwoofer • THX® Certified

@Jankat® arkadaşın verdiği logitech'in resmi sitesinde iki ürünün özelliklerini kopyaladım.Farklı olarak büyüttüğüm özellikler var. 500 watt ı anladımda. bu Dual-chamber subwoofer da ne oluyor.ne işe yarıyor.Bilen eden varmı üstadlar?
  • bence z5450 nin kablosuz uyduları işe yarayabilir. diyelim ki odanız geniş ve uyduları dağıtmak problem oluyor. kimse odanın ortasından geçen kablolar istemez sonuçta. halının dolabın ne warsa artık altından geçirilip gizlenir ztn kablolar, boyu iyice yetersiz olur. hele ki salonda kullanacaksanız (birazda mesafe uzaksa) tvnin yanında ses sistemi, odanın diğer köşesine arka uydular, ek yapmadan imkansız...
    onun yerine arkada bir priz kullanmak çok kullanışlı olur bence. tabi dikkat edilmesi gereken gerçekten kablosuz uyduya ihtiyacınız olup olmadığıdır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DELTA53

Z-5500:
    Features: 5.1 Configuration • 500 Watts • Digital SoundTouch™ Control Center • Dolby® Digital & DTS® Hardware Decoding • THX® Certified

Z-5450:
    Features: 5.1 Configuration • Digital SoundTouch™ Control Center • Dolby® Digital & DTS® Hardware Decoding • Dual-chamber subwoofer • THX® Certified

@Jankat® arkadaşın verdiği logitech'in resmi sitesinde iki ürünün özelliklerini kopyaladım.Farklı olarak büyüttüğüm özellikler var. 500 watt ı anladımda. bu Dual-chamber subwoofer da ne oluyor.ne işe yarıyor.Bilen eden varmı üstadlar?

kafam iyice karıştı
    Dual-chamber subwoofer?

• http://www.diysubwoofers.org/prt/dual_chamber.htm

buyrun arkadaşlar, dual chamber yapısını burdan inceleyebilirsiniz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.