Şimdi Ara

Mutlaka okunması gereken Atatürk hakkında bir yazı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ***Respect***

quote:

Orjinalden alıntı: birumut

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: WarriorBladeTR

quote:

quote:

bence gerçek hepsi.... ve Atatrk'ü bu kadar iyi analatsalar keşke okullarda....

ya yuh be yuh utan biraz daha ATATÜRK yazmayı bile beceremiyosun

senin adını yazamadığın kişi şuan üstünde oturduğun toprakları kurtaran kişi

Türk'lüğünüzden utanın be

ne desem ki size artık şikayet ettim bile ama daha görmediler

ya niya abartıyorsun.. bilmeden yapılmış bir harf hatası. düzeltrim.
    işte o yazıda senin gibi Atatürk'ü sevdiğini sanan abartılı, takıntılı zazarlı tiplerden bahsediliyor. abartma, saldırıya geçme kötü bir niyetim yoktu.

Sosyal olarak topluma faydasız insanlar senin gibi Atatürk'ü sadece kendilerinin sevdiğini sanıyorlar..

hmm topluma faydasız Atatürk'ü sevdiğini sanan biriymişim ha

vay be nekadar zekisin nasılda analiz ettin

senin Atatürk'ü seven/sayan biri olmadığın belli eğer olsaydı böyle bi konu açmazdın

çıkıpta şimdi bana ''ben Atatürkçüyüm'' deyip güldürme beni tamam mı?

arkadaş imzamı oku ne demek istemiş bi düşünkafan basmıyosa konudan çık kalabalık yapma

Herşeyin bi sınırı vardır. Malesef ülkemizde Cumhuriyet karşıtı yada Atatürk karşıtı olmak düşünce özgürlüğü oldu artık. Çok yazık

sen çok biliosun demekhmm..o zmn kusurları görmezden gelelim...tamam senin istediğin gibi olsun o zaman...atatürk karşıtı olduğumuzu senden duydum...evet içkiye düşkün olmadığını bilmiodum deme sakın...içki her kötülüklerin anasıdır derler işte...lütfen biraz oku düşün cevap ver...

• iyi tamam arkadaşlar herkes naparsa yapsın istediğini düşünsün hadi güle güle

_VermillioN_ a cevap yazmak için değiştirdim

yahu adamcağız ülkeyi kurtarmış içki içse nolcak. kim içmiyoki. bizim burda bi adam var aşırı dinci o bile götürüyo(sadece örnek için verdim kimler bile içiyo yani) bu kadar devrimler, bitmiş bi ülkeyi yükseltmeler yetmedi size yaranamadı yani Atatürk size ilginç gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***Respect*** -- 10 Temmuz 2007; 19:04:51 >
  • DOSYUM ÇOK HAKLISIN baş örtüsü takmak gericilik üniversiteye Tanga ile gitmek ilericilik
  • quote:

Herşeyin bi sınırı vardır. Malesef ülkemizde Cumhuriyet karşıtı yada Atatürk karşıtı olmak düşünce özgürlüğü oldu artık. Çok yazık

bana bak........... konuşucam şimdi. sen kendi ne sanıyorsun. ne hayal ediyorsun kendini.
    iyi oku..
    1. ben subay çocuğum.
    2. senim benim kadar Atatürk hakkında ne bilgin vardır nede sevgin.
    3. Ben Atatürk sevgisi için zamanını, parasını harcayan birisiyim.
    4. Deniz baykal gibi gereksiz parazitler le kendine sosyal sınıf bulmaya çalışma.
    5. Sevmek bilmeden çığırtkanlık yapmak değildir.
    6. Hazımsızlığından bilgisiz ve fikirsiz bir adam olduğunu anladım muhatap olmak istemedim artık yeter.
    7. Şimdi, yukarıda linkde verilen yazıyı bir daha oku. Anlamadn konuşma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarriorBladeTR -- 11 Temmuz 2007; 12:05:01 >

• yukarıdaki yazımı düzelttim bi oraya bakın isterseniz

1.subay çocuğu olman benden üstün olduğun anlamına gelmez
    2.emin ol hertürlü bilgim var
    3.yukarıda yazdıklarınla şuan yazdıkların uyuşmuyor ( eğer gerçekten bu iş için zaman/para harcıyosan gerçekten helal olsun derim )
    4.Deniz baykaldan NEFRET EDERİM gerek karakterinden gerekse CHP nin önünü kapamasından
    5.çığırtkanlık ha
    6.benim içinde sen aynısın
    7. 1 kere okumak bana yetiyo bence sen ne yazdığı tekrar oku
  • quote:

quote:

quote:

bence gerçek hepsi.... ve Atatrk'ü bu kadar iyi analatsalar keşke okullarda....

ya yuh be yuh utan biraz daha ATATÜRK yazmayı bile beceremiyosun

senin adını yazamadığın kişi şuan üstünde oturduğun toprakları kurtaran kişi

Türk'lüğünüzden utanın be

ne desem ki size artık şikayet ettim bile ama daha görmediler

ya niya abartıyorsun.. bilmeden yapılmış bir harf hatası. düzeltrim.
    işte o yazıda senin gibi Atatürk'ü sevdiğini sanan abartılı, takıntılı zazarlı tiplerden bahsediliyor. abartma, saldırıya geçme kötü bir niyetim yoktu.

Sosyal olarak topluma faydasız insanlar senin gibi Atatürk'ü sadece kendilerinin sevdiğini sanıyorlar..

+10

• sen ergenlik bunalimda falanmisin.
    subay çocuğu olduğumu söylerken Atatürk'çü bir ailede büyüdüğümü ve öyle yetiştirildiğimi söylemeye çalıştım. Üstünlük taslamak gibi bir niyetim yoktu.
    sen başından beri ön yargılı, saldırgan bir tutum izlediğin için onuda yanlış anladın...
  • WarriorBladeTR

bu konuyu açarken ne düşünerek açtın? çok merak ettim ondan soruyorum

yani bu konu çok mu gerekliydi? madem Atatürkçüsün ne gereği vardı bu konuyu senin gibi birinin açmasına..
  • bu gün anlatılan Atatürk aslında sanal bir kurgu. o yüzden gerçekten sevilemiyor. sade kuru gürültü yapan amigolar ve bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlar tarfından adı haykırılıyor.
    Türlü bahanelerle ÇIKARCI SİYASİLER, DARBECİLER VE İSLAM DUŞMANLARI tarafından kullanılıyor.
    Gerçekten sevilebilmesi ve sahiplenilmesi için dayatma bir heykel yerine,
    araştırılıp tartışılan gerçek bir insan olarak anlaşılmadır.
    Niyetim buydu.
    Okuyan lardan en azından bir kişiyi buna teşvik edebilirse ne mutlu bana.

ATAMIZ GERÇEK BİR İNSANDIR.

ONUNDA KARNI ACIKIR
    ONUNDA HATALARI VARDIR
    AMA KAHRAMANDIR ANALAŞILMASI VE ÜZERİNE YAPIŞTIRILMIŞ YALANLARDAN SIYRILIP KAVRANMASI GEREKİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarriorBladeTR -- 11 Temmuz 2007; 12:28:01 >
  • quote:

Milletimiz din ve dil gibi kuvvetli iki fazilete maliktir. Bu faziletleri hiçbir kuvvet, milletimizin kalb ve vicdanından çekip alamamıştır ve alamaz.
    1923 Mustafa Kemal Atatürk

Aldılar Atam!!! Ne büyük Utanç !!! Ama İkisini de Aldılar !!! Ve Bunu Yaparken Ne Yazıkki Senin Adını Kullandılar Atam !!!
  • Tam bir kanıt gösterilmemiş yazılan bir yazı. Olmaz değil olabilir. Sonuçta Atatürk'te bir insan. Ama bence Atatürk'ü çekemeyenlerin , onun yaptıklarından dolayı kuyruk acısı olanların yazdığı bir yazı. Ama bana kanıt gösterirseniz inanırım.
  • güzel bi paylaşım,
    doğru tespit bence,
    heryerde onun olmayan ama onunmuş gibi kullanılan bir sürü sözü var. yazıyorlar,,, altına M. Kemal ATATÜRK
    Geçen postanede kredi kartı ödemesi yapıcam sıraya girdim. Sıra bana geldi Veznenin tam önünde yüzümün hizasında, Şöyle bi yazı.
    NE ZAMAN ADAM OLURUZ,,,
    SIRAYA GİRMESİNİ ÖĞRENDİĞİMİZ ZAMAN...
    . M. Kemal ATATÜRK
    Atam,
    seni kullandıkları için üzgünüm,
    elimizden gelmiyor bişey, Konuşunca Senin düşmanın oluveriyoruz
  • UP
  • Yanlış olarak anlatılan tarafı hiç hatası yokmuş gibi aksettirilmesidir Atatürk'ün. Oysaki yaptığı hataları bizde görsek onunda gerçekten insan olduğunu anlayıp "KEŞKE ATATÜRK OLSAYDI" kimse demezdi. Ondaki herşeyin kendindede olduğunu görecekti bu sayede.
  • Üzerinden 1 ay geçmesine rağmen uplamak istemezdim. Ama arkadaşlar bu site bildiğin ekşisözlük. ekşisözlükte yazılanları falan bir okuyun coğu klavye basında uydurulan şeyler ve amaç rayting. bunlar doğru olabilir. ama yalan olma ihtimali yüksek. ayrıca yazılanların üslubu hosuma gitmedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: rondo1194

güzel bi paylaşım,
    doğru tespit bence,
    heryerde onun olmayan ama onunmuş gibi kullanılan bir sürü sözü var. yazıyorlar,,, altına M. Kemal ATATÜRK
    Geçen postanede kredi kartı ödemesi yapıcam sıraya girdim. Sıra bana geldi Veznenin tam önünde yüzümün hizasında, Şöyle bi yazı.
    NE ZAMAN ADAM OLURUZ,,,
    SIRAYA GİRMESİNİ ÖĞRENDİĞİMİZ ZAMAN...
    . M. Kemal ATATÜRK
    Atam,
    seni kullandıkları için üzgünüm,
    elimizden gelmiyor bişey, Konuşunca Senin düşmanın oluveriyoruz

Gerçekten bu doğrumu anlattığın

Bittim yaa, ne hale getirdiler Gaziyi yaa. Bunlar işte atatürkçüler. Yobaz atatürkçüler.

Yakında şunlarıda görürüz o zaman desene;

BURADA SIGARA İÇMEK YASAKTIR
    M.Kemal ATATÜRK

BURAYA ÇÖP DÖKENİN A....SINI
    M.Kemal ATATÜRK

YASAK YERE PARK EDEN BİR TOPLUM TARİHTEN SİLİNMEYE MAHKUMDUR
    M.Kemal ATATÜRK

ÇİMLERE BASAN BİR MİLLET İLELEBET PAİDAR OLAMAZ
    M.Kemal ATATÜRK

HASTANEDE CEP TELEFONUNU KAPATMIYANLAR TÜRK OLAMAZ
    M.Kemal ATATÜRK

Bumu arkadaşlar yani. BUMU? Atatürkü atatürkçülerin elinden kurtarmak lazım. Yoksa bugün güldüğümüz şeyler yarın gerçek olabilir. Çünki diktatörlükler toplumları aptallaştırır.

• quote:

Orjinalden alıntı: kumarbaz

quote:

Orjinalinden alıntı:WarriorBladeTR
    -içkiye ve kadına düşkünlüğü saklanmaya çalışılan çapkın erkek.

BU yazılanlar gerçekmi

Evlenmemiş birisi için, hele ki öyle birisi için normaldir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.