Şimdi Ara

MUTLU AKÜ ALACAKLAR BU YAZIYI MUTLAKA OKUSUN (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
1
Favori
55.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Amacım konu hortlatmak değil peşinen söyleyeyim...

09/11/2020 tarihinde dizel aracıma aldığım faturalı mutlu 70 amper akü 24 aylık garanti bitimine 1 ay kala aracımı çalıştırmadı. Takviye ile çalıştırıp şarj dinamosu mu konjektör arızası mı akü arızası mı diye öğrenmek için oto elektirikcime gittim ölçüm yaptı, abi bunun hücrelerinden biri ölmüş dedi. Garantisine baktım bir ay var. Aküyü satın aldığım bayiye gittim beni mutlunun ana bayine yönlendirdiler. Oraya gittim orada da ölçüm yapıldı. Akü hücresi ölmüş, garantisi bitmemiş olduğundan yeni akü takıldı. Takılan yeni akünün garantisinin 2 yıl olmadığını, önceki akünün garanti süresi sonunda yani en fazla 1 aylık garanti süresi olacağını da özellikle beyan ettiler. Velhasıl ekim 2022 de takılan yeni akü de ne hikmetse 24 ayını tamamlamadan dün aracımı çalıştırmadı.Ha tamam takıldığında kalan 1 aylık garantiyi işlettiler ama velev ki bu aküye de normal 24 aylık garanti süresi verilmiş olsaydı yine garanti süresi bitmeden bitmiş oalcaktı...

Henüz fırsatım olmadı ölçüm yaptırmaya ama cuma günü aracımı takviye ile çalıştırıp yine oto elektrikcinin yanına gideceğiz. Şayet yine akü kaynaklı sorun olursa benim için "Mutlu" bitmiş demektir. Yıllardır zihnimde hep kaliteli algısı vardı ve ilk kez aracıma mutlu akü satın almış ve ilk kez böyle şeyler başıma gelmişti. Akü ölü ise garantisi tamam yok ama garantiden takılan yeni akü de 24 ayını doldurmadan bozuluyorsa ve buna dair şikayet.comda bir çok şikayet varsa bilinsin derim...

• djoz kullanıcısına yanıt

Keşke sizin şu yazınızı 2020 yılında okusaydım da zihnimdeki mutlu akünün olumlu imaj algısına güvenip almasaymışım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her garantide öyle verilen şey sıfır diye 2 yıl garanti baştan başlamaz.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.