Şimdi Ara

Mutlu Mega 70 GB Paketi [ANA KONU] 1000 TL ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.843
Cevap
95
Favori
238.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hoşbulduk hocam, biraz ara vermiştim. Bir süreliğine daha tekrar buralardayım.

• Aynen hocam, 1666 olan dakika da 2000 civarı yapıldı. Bence bu paket pahalı falan değil, günümüz şartlarında hala iyi. Hangi operatör 5.8GB+2000DK+1000SMS'i 26.6 TL'ye veriyor? Hem de paket yıllık olduğu için bi nevi devreden özellikte.

• Bu arada aslında TT'de de bu tarz bi paket var. Fiyatı da gayet iyi, 6.6GB ve 1000DK 23.3 TL'ye geliyor. Turkcell veya Vodafone kullanmak istemeyenler için gayet guzel bi paket. Bu paketi geçen mağaza afişinde görüp içeri girip sordum, görevli personel bu paket için(faturasız olduğunu bilmeme rağmen, sadece fiyatı ucuzlamış gibi gordum. Aylık 23.3TL'ye gelmiyordu daha önceleri.) 3 ay taahhütlü bu paket faturalı diyordu.
  • Bence de hocam. Zaten 400 dakika artmış, o 1 lirayı'da oraya sayabiliriz. İnterneti şahsen dert etmem bende, çünkü Turkcell kürek kürek yağdırıyor. Ben o 5.8 GB'ı her ay 25.8 GB yaparım.
  • 25 gb az yapiyorsun reyiz. ben 50 gb hediye aliyorum genelde.
  • Biz senin gibi internet piri biri değiliz yafess bey, affınıza sığınırım..
  • Paket ismi nedir hocam?
  • Kredi kartı ile almak şart mı yoksa TL yükleme ile olurmu
  • ie36 kullanıcısına yanıt
    Farketmiyor, ikisiyle olur hocam.
  • cok gaza geldım mutlu 70 ı de aldım dev 80+mutlu 70 çift paket hayırlısı olsun 

• no ss no guven. zengınler boyle yapabılır.
  •  

• paketin adı nedir acil lazım banada

• Dev 80 GB fırsatını kacırdım ama bu 70lıgı gördümm 320 lira verip yaptım teşekkür ederim size.
  • Bende türkcelim nasıl yapıyorsunuz 5 gb neti 25 gb
  • abehayraannn A kullanıcısına yanıt

Dev80 paketini 7 gün önce satın aldım, bitti mi paketin satışı.

• zn_volkan Z kullanıcısına yanıt
    Paket abone alımına kapatıldı hocam. Şuan sadece MUTLU MEGA paketler mevcut. Sadece fiyat arttı, içerik hafif düştü. 👍
  • Turkcell bayağı müşteri kapar bu paketlerle, yalnız Turkcell Timlere gittiğimde zor bela super tarifeye geçirdim hattımı, illa orda bir tarife satacak, dev80'den haberi bile yoktu.

Timdekiler kendilerini geliştirmiyor, Turcell haberdar etmiyor, belki de böyle olmasını istiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 23 Ocak 2022; 21:46:6 >
  • zn_volkan Z kullanıcısına yanıt
    TİM'dekiler genelde zorla iş yapanlar işini sevmeyenler oluyor. Sadece TİM değil, tüm operatörlerin bayilikleri olsun, merkezleri olsun çok bilgi sahibi değil. Şuan inanın bu forumda ki kampanyaları takip etmeyen, bilgisi az olan insan bile bayiliklerde ki, merkezlerde ki çalışanlardan daha bilgilidir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.