Şimdi Ara

MUTLU SON!!! ÜRÜNLER GELDİ!!! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.899
Cevap
113
Favori
159.221
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıkta ve açıklamada kameralı olduğu yazıyor, nasıl sadece ekran diyor müşteri hizmetleri
  • ürünü nasıl gösterdilerse o şekilde size söyledikleri fiyattan satmak zorundalar. sipariş verenler vazgeçmesinler
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

Bence bunu bilerek yapıyorlar.. 1000 kişi sipariş verse 1000x15 TL 15 bin TL yapıyor. Siparişi iptal edip parayı 1 hafta geç gönderseler bizim paraları o sürede değerlendirirler..

Sağlam taktik.

Milyonlarca lira ciro yapan bir şirket böyle ucuz numaralar yapmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kampec

quote:

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

Bence bunu bilerek yapıyorlar.. 1000 kişi sipariş verse 1000x15 TL 15 bin TL yapıyor. Siparişi iptal edip parayı 1 hafta geç gönderseler bizim paraları o sürede değerlendirirler..

Sağlam taktik.

Milyonlarca lira ciro yapan bir şirket böyle ucuz numaralar yapmaz.

Böyle böyle milyonlarca lira ciro yapılıyor işte.

Herkesten yüksek miktar almak yerine, az para alıp- çok insandan alarak parayı döndürüyor olabilirler. Bence olabilitesi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fünfzehn

quote:

Orijinalden alıntı: Zombitch

arkadaşlar şuan müşteri hizmetleri ile görüşüyorum sadece ekran kamera dahil değil diyor. şuan detaylı bilgi için bekletiyor

hocam ne oldu neymiş olay

sadece ekran diyorlar öyleyse iptal edicem dedim geri dönüş yapacaklarmış belki bi sefere mahsus yollarlar diyecem de insanlıktan çıkıp 20 30 tane alanlar varmış bakalım ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

Ürün Özellikleri :

PARK SENSÖRÜ TAKMAK İSTEMEYENLER için arkayı kamera dan izlemek amaçlı kullanılabilir
    4.3 inç lcd ekranı
    Açılıp kapanabilir kapaklı
    1,85 cm çapında mini kamera lı
    Hem ÖN hem ARKA ? da kullanılabilir (ÖN?de ters görüntü imkanı )

Yukarıdaki yazı hepsiburada'dan ürün özellikleri bölümü
    Nasıl oluyorda sadece ekran oluyor öyle şey olur mu? Gönderirlerse ikisini birden gönderirler. Hadi olduki göndermediler sadece ekran geldi 15tlye 4.7 inch standlı ekran sudan ucuz... aliexpress'den 10 dolara kamera getirip araca Monte edersiniz cillop gibi kullanırsınız.

dostum müşteri hizmetleri söyledi teyit için aramıştım. Hatta ürün açıklamasında kamera yazıyor nasıl iş bu dedim bekletti biraz yanlışlık var yetkili birime ileticem dedi

• Arabamız yok ama alsam mı bir tane bisiklete takarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: üzümsuyu

quote:

Orijinalden alıntı: Bir Rind

quote:

Bence ürünün içinden kamera çıkmayacak.Fiyat o yüzden uygun.Youtube videolarında sadece ekran ve kablo çıkıyor.Alınır mı acaba ?

Ne işe yarıyor o zaman :D

Alınır yinede.Kamerasız da olsa uygun.Aynı ürüne benzer bir ürün buldum aliexpress ten 18 usd kamerasız.Sadece ekran var.HB den alınan üründen kamera çıkarsa tadından yenmez.Olmadı aliexpress ten kamera alırız

SADECE EKRAN

http://www.aliexpress.com/item/4-3-Foldable-TFT-Color-LCD-Car-Reverse-Rearview-16-9-4-3-inch-car-Security/1666598763.html

KAMERA

http://www.aliexpress.com/item/HD-Universal-Night-Vision-Car-Rear-view-Camera-View-Reverse/1994246867.html?s=p

Dert etmeyin bu kadar bir tane a4 tech usb kamera alıp takarsınız çok mu zor

• Sadece ekrabi da gonxerseler yeter benim icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende alıcam bundan, ürün özelliklerinde zaten ekran ve kameralı diyor, bence sorun çıkmaz çıkarsa iade göndeririz olur biter.
  • Ben de aldım fakat bu kadar kişi aldığından dolayı göndermeyeceklerdir.Daha önceden 100 tl lik termosu 40 tl ye almıştım yanlış fiyat yazdıklarını görüp.Ertesi gün fiyatı düzelttiler.Ama bana kargoladılar.O fiyata almak mümkün değildi.Şimdi bu ürünü bikaç kişi almış olsa neyse de yüzlerce adet satın alındı o yüzden bu iş yaş.
  • 3.5 inc olanı 272 TL

http://www.hepsiburada.com/liste/rearivew-35-inc-kamerali-lcd-ekran-348819/productDetails.aspx?productId=otm348819&categoryId=20024958

Bu kadar siparişten sonra gönderme ihtimalleri var mı sizce?Ben sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

quote:

Abi bence birşeyi kaçırmışsınız.

Ürün açıklamasında kocaman DETAYLI BİLGİ İÇİN 2.RESMİ İNCELEYİNİZ diyor.

2.resim, bunlar kamerayı göndermezler.

MUTLU SON!!! ÜRÜNLER GELDİ!!!

Arkadaşlar YİNELİYORUM durum bundan ibaret

271 tl lık üründe de aynı açıklama var :) Durum başka bi durumdan ibaret.. bi tane de ben aldım :) hayırlısı artık

http://www.hepsiburada.com/liste/rearivew-35-inc-kamerali-lcd-ekran-348819/productDetails.aspx?productId=otm348819&categoryId=20024958

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vizontele35 -- 21 Eylül 2014; 16:44:38 >

• nk061 kullanıcısına yanıt
    sadece gecen hafta icinde 2 defa odeme iptali yapildi ve ayni gun kredi karti hareketlerinde iade olarak gorundu. Bu tarz buyuk firmalar boyle ufak hesaplara dusmezler. Belli ki bir hata var. Binlerce urun satilan magazalarda arasira bu sekilde hatalar olmasi cok dogal bir durum. Teknosa da calistigim donemde yanlislikla 1-2 liraya dusen notebooklar televizyonlar oluyordu. Daha etiket basilirken farkedildigi icin musteri gormeden guncellenip sorun cozuluyordu. Burda ise fiyati sisteme tanimlandiktan sonra ilk karsilasan musteri oldugundan bu tarz fiyatlama hatalarini musterilerin farketmesinden daha dogal bir durum olamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: yuxexes_1453

quote:

quote:

Abi bence birşeyi kaçırmışsınız.

Ürün açıklamasında kocaman DETAYLI BİLGİ İÇİN 2.RESMİ İNCELEYİNİZ diyor.

2.resim, bunlar kamerayı göndermezler.

MUTLU SON!!! ÜRÜNLER GELDİ!!!

Arkadaşlar YİNELİYORUM durum bundan ibaret

271 tl lık üründe de aynı açıklama var :) Durum başka bi durumdan ibaret.. bi tane de ben aldım :) hayırlısı artık

Bende aldım ama iptal edecekler yada sadece çerçeve gelecek

• gelmese bile sırf ücretsiz kargo sayesinde diğer ürünlerim beleşe gelir gönderirlerse
  • Gelirse ekime gelmezse cebime kalir para. Bu kadar dert etmeye gerek yok

• Kapıda ödeme yok ben de de kredi kartı yok
  • Fiyat hatalıysa firmada eksiklik var, bu tip durumlarda siparişleri takip eden bir ekip olması lazım, hiç olmadı şuanda 1000 in üzerinde sipariş almışlardır, hani biyerlere bi alarm bi bilgi gitmesi lazım bu ürün şu kadar satıldı diye.

He onların da kolayına geliyor, sistem hatası olmuş iptal ediyoruz diyerek işin iç inden cezasız ve kolayca çıkabiliyorlar :)

ama ssd olayında son derece şaşırttılar, bunda bu kadar çok satılmasa belki, bunu da gönderirlerdi, belki de ilk 100 200 kişiye gönderirler, sonra tedarik edemiyoruz diye iptal ederler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bir Rind

quote:

Bence ürünün içinden kamera çıkmayacak.Fiyat o yüzden uygun.Youtube videolarında sadece ekran ve kablo çıkıyor.Alınır mı acaba ?

Ne işe yarıyor o zaman :D

Alınır yinede.Kamerasız da olsa uygun.Aynı ürüne benzer bir ürün buldum aliexpress ten 18 usd kamerasız.Sadece ekran var.HB den alınan üründen kamera çıkarsa tadından yenmez.Olmadı aliexpress ten kamera alırız

SADECE EKRAN

http://www.aliexpress.com/item/4-3-Foldable-TFT-Color-LCD-Car-Reverse-Rearview-16-9-4-3-inch-car-Security/1666598763.html

KAMERA

http://www.aliexpress.com/item/HD-Universal-Night-Vision-Car-Rear-view-Camera-View-Reverse/1994246867.html?s=p

Dert etmeyin bu kadar bir tane a4 tech usb kamera alıp takarsınız çok mu zor

Usb kamerayı harici olarak çalıştırılamıyor hocam bu cihazın ekranına bağlanamaz usb kameralar

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.