Şimdi Ara

Mutluluk veren Antidepresan Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    yaw he he doğru insanı bulamamışsındır sen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İriKıyım

Lustral yalan desek prozac ağır desek yok hocam sen bir hatun bul aşık ol kendine gelirsin.
    En son 12 yasimda asik oldum 6 sene platonik sevdim ne kadar aptal oldugumu anladim suan hicbir kiza karsi asik olmam zor gözüküyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben ilaç kullanıyorum hafif bir şey. Fakat size ilacı tavsiye etmememin sebebi şu onu da belirteyim. Daha önce acayip bir hafızam vardı benim. Gördüğüm yüzü kolay kolay unutmazdım, yaşadığım olayları dakikasına kadar anlatırdım, bir şiiri iki üç okuyuşta ezberlerdim. Fakat şu anda inanın hafıza olayı berbat durumda bende. Dün ne yediğimi bırakın, bugün akşam yemeğinde ne yediğimi bile hatırlamıyorum. Tamam psikolojiyi kısmen düzeltiyor ama diğer taraftan yıkıcı etkisi daha büyük gibi geliyor bana. Sonuçta insan eliyle yapılmış bir nesne. İnşaallah çok mutlu olursunuz. Şunu da aklımızdan çıkarmamakta fayda var. İnsanoğlu bu dünyaya imtihan için gönderilmiştir ve hep bir iniş çıkış olmuştur, olmalıdır da. Ümitvar olalım. Hayırlı geceler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnergyHill

En son 12 yasimda asik oldum 6 sene platonik sevdim ne kadar aptal oldugumu anladim suan hicbir kiza karsi asik olmam zor gözüküyor

Alıntıları Göster
    Ya hocam Allah a inanır mısın bilmem ama bazen cidden önüne bir anda bir şey çıkartıyor aklın almıyor.İş görüşmesinde bir kızla tanıştım neler neler oldu ama bak sen git kızı minibüse bindir ama instagramını numarasını bişeyini alma hahah :( kader diyip geçtim.Fakat kızın gireceği yeri bildiğim için sıkıntım yok.Bırakmam ulan o kızı.

Yani şimdi böyle düşünüyorum diğer şeyleri unutuyorum hayatıma aksiyon giriyor.Dene kaybetmezsin.

• hocam çok çeldirici bir soru benim için ama tek cümleyle söylersem cymbalta alırken hiçbir şeyi dert etmeyen birisiydim. anksiyete ve depresyon eşiğini çok kolay atlamamı sağlıyordu. ama bunu yapan bir dublördü ben değildim yani. 60 mg zamanla yetmemeye başladı çünkü zamanla yetersiz kalıyor bu ilaçlar. doz yetmiyor. doktorum 90'a çıkarmak istediğinde bu işin yürümeyeceğini anladım. 6 ayda 8 kere acile gittim sinir krizleri ağlama krizleri geçirdim bıraktığımda tam 6 ay sürdü.. tek kelimeyle hayatımın içine etti bu durum. ilacı aldığın sürece seni toz pembe olarak nerotransmitlerini gazlıyor nero epineprin ve seratonin olarak boostladığı için sen sanıyorsun ki benim normalim bu oldu. ama senin normalin o olmuyor bıraktığın anda büyük bir yıkım seni bekliyor.. verdiği özgüven ve anksiyeteyi çözmesi falan asla kalıcı olmuyor. ve şeker gibi bırakılmıyor ben sinirden elimi ayağımı kestiğimi bilirim çok yazmak da istemiyorum. bırakmak tam bir yıkımdı.

suan ilaç yok ve bütün problemler halının altından çıkıp zihin haritamda eski yerlerini aldılar.

onları nötralize etmeyi öğrenmek gerekiyor yoksa çok sağlam şekilde hayatının içine ediyorlar. yani kas geliştirmeyi koltuk değneği olmadan yaşamayı öğrenmek gerekiyor bu sefer ve bu 10 sene sonra çok zor oluyor. beyin resmen adaptasyon yapmayı kurmayı tekrardan inşa etmeyi öğrenmek zorunda kaldı hala da başaramıyor.

yani kısa cevabı hocam, ilacı alırken daha mutlusun dertsizsin. almazken kalıcı değişim yapabilmen mümkün hayatında, oto kontrolü yapay zekaya vermemiş oluyorsun.

bu arada prozac kullanmakla, cymbalta kullanmak aynı değil. veya lustral. ben cymbalta için konuştum hocam

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.