Şimdi Ara

MuTurk Online

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Aleyküm Arkadaşlar çok israr oldu baya bir zamanda oldu. Server Benim değil ama bütün yazılımları düzenlemeler restoreler bana aittir. Fazla abartılı yazı yazmayı sevmem gelip oynayın Beta aşamasındadır... sonra büyük açılış yapacağız şimdiden herkesi bekleriz.

Web Sitemiz :http://muturkonline.tk/
    Exprience : 1000x Dynamic exp (Bazı Maplarda ek exp var)
    Master Exp : 500x
    Statlar kalıcı silinmiyor max reset 500
    oyun içinde komutlar
    /move, /post,
    /addstr", /addagi /addvit, /addene, /addcmd, /reset
    /pkclear, /war, /soccer,

Cohocolate Candy box Hearth of love Ribbonlar Droplar Çok özel +7 +15 arası Exc itemler düşüyor

Saygılarımlar By SeKaSoft

• yıllar önce 97d olarak açılan rekorlar kıran gerçek MuTurk mü bu ?
  • Aynen yıllar önce baya bir zorluklarla açtığımız ve nerdeyse kore dilini öğrenecektik :)
  • server o kadar iyi ki girilmiyo bile, klasik tırt türk serverı
  • Kardeşim sen beni tanımıyorsun sanırım bu forumda yazdıklarımı ve diğer bütün yazılarıma bak muonline hakkında çamur at izi kalsın olayına getirme bence...MuTurk Online

İlk önce full client indiriyorsun sonra data patch var onuda indirin Arena ve lorencia maplarında değişiklikler var onuda oyunun içine açın.
  • Çamur at izi kalsın değil, 2 gündür diss veriyor. Dediklerini zaten servera ilk girdiğimde yaptım, madem değişiklik yapıyorsunuz o zaman sitede yayınlayın insanlar haberdar olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski ekip nerdesin be Pier kanki yoksun nerelerdesin.
    Bursa, Adıyaman, Artvin, Uşak sizleri bekliyoruz.

MuTurk Online

Sezon 12 itemler Holyangel ve Bloodangel eklendi NPC'lerde sadece Bloodangel itemleri eklendi.
    Holyangel itemleri düşüyor ama Exc değil 800 lvl itemler ama çok harikalar.
    Sezon 12 Bütün Master Skilleri çalışıyor. Kitaplar ve Orblar npc ye ekledim.

Not Ragezone forum sitesindekiler yapamazsın ekleyemezsin dediler ama uğraştım yaptım. Wcoin sistemi sıkıntılıydı yaptım. Add point sistemi çalışmıyordu yaptım. Mu helper sıkıntılıydı yaptım. Dahada eksikleri elbette var onları da yavaş yavaş çözecem inşallah.

Saygılarımla
    BySeKaSoft

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekasoft -- 23 Mayıs 2018; 0:18:38 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Knight Online Europe
    13 yıl önce açıldı
    Knight Online
    20 yıl önce açıldı
    Ultima Online Server Listesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kapalı galiba.

bursadan selamlar. yıldırımdan bir cafe...
  • bende oynamıştım yıllar evvel senin serverda mg oynamistim LoRD_KeNNy nickimdi belki hatırlarsınız...
  • hatırladım nicki çok net ahah :)

ne günlerdi ya. üzerinden 14-15 yıl geçmiş vay be.
  • varmı oynayan
  • açılmıyor ki girip bakalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.