Emek emek emek. Öncelikle verdiğiniz emeği nacizane tebrik ediyorum.Gerek forumda,gerek facebookta gerekse oyundaki aktifliğinizi(fotograf ve eventlardan anladığım kadarıyla) oyunu indiriyorum bakalım süreç nasıl ilerlicek. Olumlu olumsuz geri dönüşümü tekrar buradan belirteceğim. Ama değişmicek gerçek emeğiniz.. Teşekkürler |
MuWar.net 97D+99i 3. YIL 23/10/2022 START ! (7. sayfa)
-
-
Değerli yorumunuz için teşekürler MuKoLiK
Tüm öneri şikayet ve isteklerinizi Wep sitemizde bulunan FB adresinden bana bildirebilirsiniz.
Saygılar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tekrar merhaba herkese,sözümü yerine getirmek adına buradayım.
Öncelikle elestiri veya övgümün nacizane tarafsız olduğunu belirtmek isterim.
Şunu söylemeliyimki oyunda ki türk arkadaşlar gerçekten muhteşem,girdiğim ve selam verdiğim ilk dakika beni eşyalara boğdular. Muhabbetleride çok güzeldi. Mu online olarak baktığımda server da gelişecek,kendimce gelişmesi/eklenmesi gereken pek çok şey vardı. Bc/ds/skyevent öylece açılıp kapanıyor.Canlanması gerekliydi.Belki kredi ödüllü yapılabilinir. Saat başı 1 kredi verirken oyunda esyalar 1k krediden satılıyor oyuncular tarafından.Haftalık ranking sıralamasıda diri tutulmasına faydalı olabilir. (Bc,ds,skyevent,online saat,vote sayısı vs...) KRedilerin önemini ve kullanımını sağlamak amacıyla auction özelliği siteden eklenebilir. Her hafta 1 veya 2 item +2optionlu +11 random bi item açık arttırmaya çıkabilir. Artı parantez olarak oyna başlama sebebim Saygıdeğer noyan'ın vermiş olduğu emekti. Buraya tekrar yazmamdaki 2 amactan biride emeğine saygım ve söz vermiş olmamdı. Oyundaki arkadaşlarımda Noyan'ın gerçekten çok ilgili olduğunu belirttiler. Benden bukadar. Sağlıcakla..
-
Merhabalar yorumunuz bizler için çok değerli.
Yapılan tüm yormlarla eksi yönlerimize derhal müdahale ediyor, plan projeleri ise değerlendirip serverimize entegre ediyoruz. Bu kapsamda berlirttiğiniz
Haftalık (sky,BC,DS,vote,afk total) event Sıralama modülü üzerinde çalıştığımız ve kodlama sisteminde bitirmek üzere olduğumuz bir proje bunu mutlaka oyuna entegre edeceğiz.
Ve belirttiğiniz açık arttırma usulü pazar Gerçekten harika bir fikir gibi görünüyor bunuda göz ardı etmeyeceğiz.
Yapılan tüm yorumları ve eleştirileri alınganlık yapmak yerine kendimizi geliştirmek için okuyoruz.
Şimdiye kadar yaptığımız 10 a yakın modülüde bu eleştiriler ve yorunlar ışığında tamamladık, haftalık event ödül sistemide yine playerlerimizin istekleri doğrultusunda planlarımız arasına alıp kodlamaya başlamıştık.
Kısaca fikrini beyan eden , eleştiren, olumlu veya olumsuz yorum yapan herkese teşekkürler.
Daha iyisi için herzaman çalışacağız
www.muwar.net
Muwar Team
Noyan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoyanMuWar -- 14 Nisan 2021; 8:21:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba arkadaşlar WepSitemiz ana menüsüne eklediğimiz “Fix Stats” modülü ile haftalık olarak alabildiğiniz quest pointlerini artık bir hafta beklemeden hemen alabilirsiniz.
Bol şans
Noyan
ARKADAŞLAR MERHABA
Yeni modül ve bu haftaki yeni güncellemeleri duyurmak istiyorum
👉🏻1- Fix stats Modülü ile quest pointlerinizi sıfırlamaları beklemeden alacaksınız.
👉🏻2- Artık WİNGSLER’de 2 OPT OLABİLECEK.
Option olarak MANA LOSS/LİFE/MANA optionlarından 2 tanesi yan yana gelebilecek +Luck ve dmg/hprec/wizdmg kanada göre life basarak ekleyebilirsiniz.
Daha önce Wiz Speed +5 özelliği çıkan kanatlar toplanmıştı o option kanatlardan kaldırıldı.
👉🏻3-BU HAFTA İTİBARİYLE WORMU AÇIYORUZ VE WORM İLE BİRLİKTE SERVERDE OLMAYAN YENİ SETLER MACELER VE SITAFLARIDA EKLİYORUZ.
👉🏻4-100 quest sınırını aşıyoruz yeni questler ekliyor ve yeni itemleride ödül olarak görevlere ekliyoruz 👍🏻
👉🏻5- Ve yeni resetlemeyle beraber artık HERGÜN 1 event PROJEMİZİDE BAŞLATIYORUZ
HER ÇARŞAMBA PK EVENT
HER PAZAR MASS PK EVENT
HER CUMARTESİ HALL OF FAME
DİĞER GÜNLER İÇİN BRİNG ME , FİND, RACE , DROP, vs hergün bir event !
Bununla beraber çalışmaları devam eden haftalık ödül modülü içinde bittiğinde bilgilendirmeyi gerek forumdan gerek wep sitemiz gerek oyun içerisinden paylaşacağım.
Herkese Bol şans
www.muWar.net
Noyan
👏
-
Merhaba arkadaşlar bir kaç istatistliği paylaşmak istiyorum.
Serverin sadece 54. Günü itibariyle
Toplam Account : 664
Toplam Karakter sayısı : 916
Wepsite Hit : 28.991
DH tıklanma : 3134
Ve birçok Vote tanıtım kaynağında 1. Sıradayız.
Teşekkürlerwww.muwar.net ailesi
Sea WORM
+15 new quest eklenmiştir.
Worm ve questlerle birlikte ;
Thunder
Divine
BlackDragon
Grand soul
A. Archangel Staf
Slayer mace
Blade D. Mace
Ve Elf için Gaint Bow , itemleride sizleri beklemektedir
Bunun yanı sıra hergün yapılacak event planlamamızı takip etmeniz eventlerimizi kaçırmamanız adına önemle duyrulur
İyi oyunlar
www.muwar.net
Noyan
Enjoy
-
-
-
Dün 2 event kazanmıştım. Birinde 100 cr, diğerinde 5 adet +5 box tercih etmiştim.
ödüllerden vergi kesilmiş sanırım. Jewel bankta 4 tane +5 box gördüm.
Ronin yolda kutunun birini hacılamış.
-
Ödülü ben hesabınıza aktardım Find event ödülü 4 tane box olarak veriliyor yanlış bilgi verilmiş Fakat yinede eksik verilen 1 boxa karşılık bugün saat 21.15 de 40 boxla drop event yapalım :)
21:15 de Drop eventte görüşmek üzere 👋🏻
Noyan
Hall Of Fame bugün Saat 21:00 da
En iyi itemler en iyi ödüller için katılmayı unutmayın (:
-
ula bi bitmedi şu 97d neymis yaw
-
+3 reset
Ve +5 yeni quest
Bu haftaki yeniliklerimiz.
Yeni questlerle beraber
AA staf
Ve blade artık questlerdede mevcut
👍🏻
Arkadaşlar serverda çok sağlam bulgar türk rekabeti mevcut ne kadar arkadaş gelirse o kadar iyi hepinizi savaşa bekliyoruz bulgarlar çoğunlukta şuanda yardım lazım
-
MERHABALAR
BUGÜN SAAT 17:50 İTİBARİYLE MEVCUT LAGLAR TAKİLMALAR İÇİN KÜÇÜK BİR BAKIM GERÇEKLEŞTİRECEZ
BU SÜRE İÇERSİNDE OFFLİNE OLACAĞIZ.
BİLGİNİZE
SAYGILAR
muwar.net Noyan
Server online 👍🏻
İyi oyunlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X