Al işte BöyLe AlaazLarda Konunun içine Eder..Bak Lucifer Yönetici oLabiLirsin..Bu Sana Tüm hakları vermez..Forumu düzelticegine Batırıyosun..Konuları dagition kavga çıkıyo ondan sonra kafan estigini banlıyosn.Çok ßiLiyosan Decode et GöreLim..
Ayrıca Eger ki Açık bulunursa ki kesinLikle vardır..Fixini Koycaz.Ama yine BöyLe bu fixte açık var gibi Cevaplar olursa Fixi SiLip Açıgın AnLatımını yazcaz.SOnra 3 yaşındaki bebe bile hacklesin.
Forumun genelinde bütün hakları vermez ama Mu Online bölümü yöneticisiyim burda bütün hakları verir.ben batmış bi yer göremiyorum gayetde güzel gidiyor ?.konularıda dağıttığım yok dağıtan aramızdan bazı fakeler .kafamın estiğini banlayamam keşke öyle bi yetkim olsa bunu yüzlerce kere söyledim sadece uyarı verebilirim , konu silebilirim , konu kilitleyebilirim , post editlerim vs..
decode denilen şey nedir onu bile bilmiyorum ama eğer bilmiş olsam sizden önce yapmış olurdum (ç)alıntı yapmazdım.sizin buraya koyduğunuz fixlerde ortada...zora gelincede anlatımını yazıcaz olur zaten başka birşey olmaz...
Decode nin Ne oldugunu BiLmekLe Decoder oLunmuyo işte Sayın Yönetici..Kimsenin Çalıntı Yaptıgı Yok..Daha Dünyada İlk Açık Kodlu Muweb 9 bizde..Kıskanmana gerek yok...
Dünyada ilk açık kodlu muweb sizdemi ? uhauhauhau sen kendini tek sanıyorsun sanırım koca dünyada.kıskanılcak bi durum yok ortada neyinizi kıskanıyım ki ? sanki piyasada kurucak başka muweb yok.bknz : Mu-Türkiyenin Sitesi editlenmiş FrogMU Web..
quote:
Orjinalden alıntı: MDMaster
Decode nin Ne oldugunu BiLmekLe Decoder oLunmuyo işte Sayın Yönetici..Kimsenin Çalıntı Yaptıgı Yok..Daha Dünyada İlk Açık Kodlu Muweb 9 bizde..Kıskanmana gerek yok...
Dünyada İlk Açık Kodlu Muweb 9 değiL.. iLk Decode edilMiş Cipher bi script (=
Luci Senin Pc ye Baka Baka GözLerin Bozulmuş asLanım..Orda Muweb mi Yazio Yoksa Muweb 9 mu iyi Bak Sonra cevap yaz.
quote:
Orjinalden alıntı: HaCKToR01
Post DueLLosu icinmi aciLdi bu Topic???
Duello Gibi Birseyin Ortaya Cıkacagi Ciktigi Belliydi
Film Gibi Bir Topic
İyİ o zaMan izLeyeLim
quote:
Orjinalden alıntı: Lucifer Dünyada ilk açık kodlu muweb sizdemi ? uhauhauhau sen kendini tek sanıyorsun sanırım koca dünyada.kıskanılcak bi durum yok ortada neyinizi kıskanıyım ki ? sanki piyasada kurucak başka muweb yok.bknz : Mu-Türkiyenin Sitesi editlenmiş FrogMU Web..
evet Doru soyLedin sadece Edit... Kendi Webimizi yazıorz ozman susarsınız.. zaman herşeye çözüm
quote:
Luci Senin Pc ye Baka Baka GözLerin Bozulmuş asLanım..Orda Muweb mi Yazio Yoksa Muweb 9 mu iyi Bak Sonra cevap yaz.
ahuahuhauhuahua gözlerimmi bozulmuş ? sonuçta muweb değilmi ? aslanım diyene bak be
Zaman Çözüm İse Bekleyip Göreceğiz Hem Bu Kadar Yeter Herkez Bir Yerden Bisiler Söylüyor
Link Vermicekseniz Bu Konuyu Fazla Eselemeyin
quote:
Orjinalden alıntı: Lucifer
quote:
ahuahuhauhuahua gözlerimmi bozulmuş ? sonuçta muweb değilmi ? aslanım diyene bak be
Daha Ne diim ki..Atalımmı yani Oda insan..Arkadaşım Tartıştıgımız Web Muweb 9 oke?
YorumLarını Ona göre yap..Biz Burda Genel konusmuyoruz.
quote:
Orjinalden alıntı: _KuB4RM4N_
Zaman Çözüm İse Bekleyip Göreceğiz Hem Bu Kadar Yeter Herkez Bir Yerden Bisiler Söylüyor
Link Vermicekseniz Bu Konuyu Fazla Eselemeyin
Yazdiğimi Okudunmu MDMaster
Fazla Eseleme Artık Tamam
arkadaşlar herhangi bir script veya bir muweb dosyası yayınladıklarında kesinlikle almanızı önermem bizzat bu cocuklar ile msn de konuştum küfür edip msn engelliyorlar aile terbiyesi almamış şereften mahrum şahıslar bunlar.
Link vermices Çünkü daha Tam tr oLmadı..Gelişmeleri demodan takip edebiLirsiniz..Ayrıca Zaten TR yaptıktan sonra yine encode edip dagıtcas.Bu arada Bu yaptıgımızın altında bi çıkar arayanlar varmış.Onlarada SöyLüyorum Eger Bi çıkar yapcak olsaydık Parayla satardık..Açık kaynaklısını Herkes istiyo ama tek bizde var.
Master'dan hariç.
Konu amacının dışına çıktığı için kilitlenmiştir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme