Arkadaslar adamlar cok guzel bi shop sistemi kurmuslar gornuce benim cok hosuma gitti. Bu konu hakkında bılgısı olanlar bızımle paylasırsa sevınırım. Yorumlarinizi bekliyorum...
Muweb 0.9 FuLL sürümünde var bu.. MD portalda da d oLcak inş eksikLer biterse bunu da halledicez ...
quote:
Orjinalden alıntı: DeLLy®
Muweb 0.9 FuLL sürümünde var bu.. MD portalda da d oLcak inş eksikLer biterse bunu da halledicez ...
benim hosuma gitti gayet guzel bısey bence
Auction House Gibi Birşey Buda. Foruma Satıyorum Yazmak Yada Oyunda İtem Satabilmek Icin Saatlerce Lorende Bekleme Sorununu Çözen Bir Sistem..
quote:
Eklentiler Bitmez MD Portalda
Not: Beta Sürümünü Bekliyoruz
quote:
Orjinalden alıntı: ExtReme1®
Auction House Gibi Birşey Buda. Foruma Satıyorum Yazmak Yada Oyunda İtem Satabilmek Icin Saatlerce Lorende Bekleme Sorununu Çözen Bir Sistem..
Playerlere cok buyuk rahatlık saglayan bır eklentı
quote:
Umarım eklersin çok güzeL ,faydaLı bir çalışma olur .
yeni gordum ben. Ayrica 3 sene once olsa kesin bir turk serverinde uygulanirdi bu sistem ben rastlamadm hic boyle bir sisteme turk serverlerinde
quote:
Orjinalden alıntı: Anumis
quote:
Orjinalden alıntı: Jr_Tito
Bu 3 Sene Önce de vardı:S
yeni gordum ben. Ayrica 3 sene once olsa kesin bir turk serverinde uygulanirdi bu sistem ben rastlamadm hic boyle bir sisteme turk serverlerinde
+ Katılıyorum. Yeni Bir Sistem Bu
bunu betalarda ayarlayamiyor muyuz? ayarlayabilsek super olurdu
quote:
Hadi Market Sistemi vardı diyeLim .. Peki Sn Var mıydın da biliosn bunu ?
quote:
quote:
quote:
quote:
rasit, tufan ikilisinden bekliyoruz boyle ataklar. Ayarlayin artık su shopu
quote:
quote:
quote:
rasit, tufan ikilisinden bekliyoruz boyle ataklar. Ayarlayin artık su shopu
Bu sistem çok önceden vardi... Mu-Dream Oynayan varsa biLir...2004-2003 yıLLarinda vardi.. Ama bir çok php codeciler yapmaya yanaşmadi... Yanaşsada beceremedi... :):) Hatta şu an bu marketi 250 USD karşıLığında satıyorLar =] isteyen varsa komisyon karşıLığında aracıLık yaparim :):) Şaka bi yana çok güzel bi sistem... SirF market yüzünden adamLarin serverlerine +100 Online oyuncu geLiyor... Zaten yukardaki websitede Mu-Dream kapandıktan sonra Eski server kurucuLarinin devam ettirdikLeri server...
quote:
quote:
Çünkü BoyLe bi sistemi yapıcak Mu iLe iLgiLenen bi Php coder yok :)) Ama emin oLun çok eski bir sistem bu...
Bu market olayı kesinlikle vardı psychic-doom serverinde bu özellik en az 3 sene önce vardı suan hala varmı bilmiyorum :-) server de ilk 6 girdiğimde ranking i kaldırdıkları gün bende orayı bırakmıştım şimdi nasıl dır bilmiyorum ama kesinlikle hala o özellik duruyordur
gayet güzel bi sistem
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme