Şimdi Ara

Muweb 9 Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • php.inde aradığım kodlar yok. Bu sorunu nasıl çözebilirim yardım edermisiniz.

• hangi kodlardan bahsediyorsun biraz aciklarsan yardimci olmaya calisirim
  • şu kod mesela:zend.ze1_compatibility_mode
  • xammp kullaniyorsun galiba gerci pek fark yok diger sunuculardan mantik sekli ayni ,
    simdi anladigim kadariyla muweb kuramadin oncelikle sana adim adim yazayim bunlari harfiyen yaparsan sorun kalmaz.
    1.;extension=php_gd2.dll php.ini dosyasindan `;` bu kismi kaldir.
    ayrica ;extension=php_zlib_filter.dll onundeki `;` isaretini kaldir.
    ;extension=php_mssql.dll ayni adimi bunun icinde yapmalisin `;` kaldir.
    2.zend.ze1_compatibility_mode = Off yazan kismi `On` yapman gerekir aksi takdirde calismaz.
    3.zend_optimizer.enable_loader = 0 yazan kismi 1 yap.
    Son olarak xampp\apache\conf\httpd.conf icindeki `LoadModule rewrite_module modules/mod_rewrite.so` bunu kontrol et eger onunde `#` isareti var ise bunuda kaldir.
    Xampp icin php.ini dosyasi ` xampp\apache\bin\php.ini ` bu kisimda olur eger appserver kullaniyorsan windows/php.ini olarak bulabilirsin
    umarim isine yarar.

• format attım ve düzeldi. appserver kullanıyorum dediklerinin aynısnı yaptım. localhost/install/install.php girince not found diyor. localhost/install.php deyince yine aynısı not found diyor.
  • localhost yerine 127.0.0.1 yazarsan daha iyi olur yada makinenin local IP sini yaz `cmd>ipconfig /all` yazarak ogrenebilirsin .
    yardim istersen msn ekleyebilirsin elimden geleni yaparim.
  • msn adresni verirsen daha güzel olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PM attim eklersin su an msn deyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.